BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Results 1 to 9 of 9

Thread: FREE EA - Auto Forex Scalper

  1. #1
    Piplet azmanrad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation FREE EA - Auto Forex Scalper

    Salam semua trader-trader Malaysia .

    Saya nampak banyak member trader yang mulia hati dgn member EA secara percuma. Maka dengan ini saya juga ingin memberi satu EA secara percuma. Tetapi anda sekalian hendaklah 'download' sendiri. Ikut je link nie. Kalau tak leh nak 'download' private msg saya. Semoga berjaya.
    Last edited by azmanrad; 01-18-2009 at 07:33 AM.

  2. #2
    Elder Analyst Pepsifire's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    561
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azmanrad View Post
    Salam semua trader-trader Malaysia .

    Saya nampak banyak member trader yang mulia hati dgn member EA secara percuma. Maka dengan ini saya juga ingin memberi satu EA secara percuma. Tetapi anda sekalian hendaklah 'download' sendiri. Ikut je link nie. Kalau tak leh nak 'download' private msg saya. Semoga berjaya.

    Tq bro..
    Bru download..
    Tgh stdy ebook ni...
    Esok try la demo...

  3. #3
    Bullish gundam98's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    43
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam forex hitter, pipzu, dll.. pasal E U H1 tu... aku pun ada tapi belum test lagi

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    34
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya dak test dengan strategy tester, tapi rugi gila... start dengan 1000 dari dec 08 till 14 jan 09 result -6xx.

    mungkin saya pakai setting yang salah.

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro dh test scalper ni mcm lah?

  6. #6
    Piplet azmanrad's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA nie masih dlm BETA version lagi... Saya dah cuba kat 'live account mini' dah... boleh ler ddapt profit gak tapi tak banyak ler sbb mini account kan

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kuching
    Posts
    40
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Bagiamana nak PM

    Salam!Bagaimana nak PM?

  8. #8
    In Profit raz4's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    kOtA tInGgi,JoHor/DESA PANDAN,KL
    Posts
    271
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by myzean09 View Post
    Salam!Bagaimana nak PM?
    senang je..click je kat nick sesape yg u nak PM..cube try..mesti ada punye..lepas click tu cari lah send private massage..
    JADILAH SMART TRADER..BIAR SIKIT2 UNTUNG.LAMA2 JADI BANYAK..TAKKAN LARI PIPS HIJAU..KALAU TAMAK.PIPS MERAH PULAK KAJAR KITE..

  9. #9
    In Profit dewaforex's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    puas saya baca ea book sampai tembus tapi tak dapat le seting cam susah je. ada sapa2 yg dah berjaya set tlg bg tau.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us