BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Results 1 to 4 of 4

Thread: traders bley search forex dan dapat pound sterling..

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default traders bley search forex dan dapat pound sterling..

    harap2 mod izinkan share benda ni kat FXOPEN..
    sama-sama nak jana duit tambahan.. lepas kene cik marginah..
    free jerr..
    tak payah bayar, tak payah klik, tak payah nak pas-pas kat org..
    so tak rugi ape2 register.. search je la ape2 mcm biase jer..
    kalo dpt duit tu alhamdulillah.. kalo tak dapat pun tak rugi..

    - url remove -

    korang register.. pastuh kene upgrade search box korang..
    die ade bagi instruction..
    senang jer.. bdk darjah satu yg baru masuk sekolah pun ley buat..
    then.. korang main la internet mcm biaser..
    die masuk brp? ako tak sure.. baru register tadi.. nanti ako update..
    yg ako paham.. die masukkan duit if korang search kat internet gune search box.. korang kene jadikan dieorg punye website sebagai homepage.. bile org lain register under korang.. korang dapat la percent cket.. tu jela setakat ni ako paham..
    nanti ape2 ako update.. k.. selamat maju jaya!!
    Last edited by learn2biz; 01-07-2009 at 12:08 AM.

  2. #2
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ipannapi View Post
    harap2 mod izinkan share benda ni kat FXOPEN..
    sama-sama nak jana duit tambahan.. lepas kene cik marginah..
    free jerr..
    tak payah bayar, tak payah klik, tak payah nak pas-pas kat org..
    so tak rugi ape2 register.. search je la ape2 mcm biase jer..
    kalo dpt duit tu alhamdulillah.. kalo tak dapat pun tak rugi..

    - url remove -

    korang register.. pastuh kene upgrade search box korang..
    die ade bagi instruction..
    senang jer.. bdk darjah satu yg baru masuk sekolah pun ley buat..
    then.. korang main la internet mcm biaser..
    die masuk brp? ako tak sure.. baru register tadi.. nanti ako update..
    yg ako paham.. die masukkan duit if korang search kat internet gune search box.. korang kene jadikan dieorg punye website sebagai homepage.. bile org lain register under korang.. korang dapat la percent cket.. tu jela setakat ni ako paham..
    nanti ape2 ako update.. k.. selamat maju jaya!!
    Sepanjang pengalaman aku ler.. program sebegini tidak memberikan sebarang income tambahan.. terutama yang daftar FREE..

    contoh: SlashMySearch ... hingga sekarang aku tak pernah terima apa2 pun.. walaupun dah lebih setahun aku req wdrw.... baki berkurang.. tapi mana duitnya???

    pendapat peribadi aku ler.. elakkan program sebegini.... sebab berkemungkian besar mereka cuba mendapatkan RAHSIA di dalam PC anda..

    mana ler tahu kan....
    Last edited by learn2biz; 01-07-2009 at 12:09 AM. Reason: fixing quote
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tapi kalo ada yg tunjuk statement tu mcm mane plak ek?
    die pakat ke?
    ntah la.. kalo scam.. tapi kalo dapat alhamdulillah..
    kalo tak dapat.. nak buat mcm maneer~ bukan rejekii..
    huhuh..

  4. #4
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Tak payah panjang2 citer .... thread bual kosong bukan utk promote bebenda mcm ni. Baik study forex betul2 dan trade betul2 ... tak yah fikir prg2 mcm ni.

    Bak kata sorang member dulu "Jom forex, lupakan yg lain"
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us