BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Results 1 to 7 of 7

Thread: Macam mana Nak bezakan file EA & Indicator

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Macam mana Nak bezakan file EA & Indicator

    Macam mana nak tau adakah file .mq4 ni adalah file untuk EA atau hanya file indicator sahaja?
    sebab file EA & indicator adalah mempunyail ext yg sama iaitu .mq4
    nooo

  2. #2
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau saya lar, saya paste file kt ke 2-2 tempat (EA dan indi) dari situ dapat lar tau..

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Nak Aktifkan EA

    Macam mana nak aktifkan EA. perlu tak tukar sebarang setting dari EA yang kita dah download? Sebab apa yang saya guna macam takde apa-apa pun. ada muka mcm smile je atau .

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    x perlu setting pape klu kat penjuru kanan ade gambo smile kire da on EA tu tggu signal ade baru die bukak post. misal klu EA tu berdasarkan persilangan EMA tggu die bersilang baru die bukak post

    tp ko godek la misal la TP ke SL ke ko nak ejas ko ejas la sendiri pastu klik compile klu x dek error da ok

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mcm tu jer ke. Patutla aku tgu jer xder apa2 maknanya belum sesuai trade.

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    124
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA bisa aktif kalo MT4 running. Kalo MT4 kita close dak dek die bukak post apa-apa. Betul jer.....

    Jadi kayak trailing stop....

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Adakah guna EA ni kena requota. Camne pulak tu..

    Sesiapa guna EA boleh bincang pasal guna EA.

    Tunjuk ajar please...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us