BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Merchandise FxMalay

  1. #1
    Bullish mfazy121's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Merchandise FxMalay

    Admin boleh listkan so far apa yg dah ada utk warga fxm's.
    Siapa in-charge, brp price, proses utk dptkan....

    "WorkSMART Not WorkHARD"

  2. #2
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    482
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    topik ni x brapa paham la..merchandise tu benda apa?
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    topik ni x brapa paham la..merchandise tu benda apa?
    cam mousepad , mug , mapla , topi , keychain , semuaaaa nya ada FXMalay nyer jenama dan logo...

  4. #4
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    482
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    oo...ya ka..baru tau.english kureng skit..emm.nk tau gk.ada pa ek.setahu aku bru2 ni ada no plate dari FxMalay kan.barang lain xda ka?
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  5. #5
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    oo...ya ka..baru tau.english kureng skit..emm.nk tau gk.ada pa ek.setahu aku bru2 ni ada no plate dari FxMalay kan.barang lain xda ka?
    ada..pelekat utk letak roadtax.....

  6. #6
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tunggu pengumuman rasmi....

  7. #7
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts

    Default

    Dok sebut pasal mender ni...

    aku ada terkilan ..... pelbagai barang terdapat di kaunter berdaftar semasa Dinner...

    Kesemua barang tersebut dijual dengan bertujuan Kebajikan, iatu kesemua RM yang diterima akan terus dimasukkan dalam Tabung yang telah disediakan dan diberikan pada wakil penerima (Anak Yatim & Miskin....)

    MALANG nya......

    aku dapati..

    Tabung tersebut KOSONG....

    tiada 1 sen pun yang terdapat dalam tabung tesebut, sedangkan kita semua kenyang dengan makanan dan juga kenyang dengan hiburan yang diberikan.....

    Apa punca dan sebabnya terjadi demikian???
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  8. #8
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Dok sebut pasal mender ni...

    aku ada terkilan ..... pelbagai barang terdapat di kaunter berdaftar semasa Dinner...

    Kesemua barang tersebut dijual dengan bertujuan Kebajikan, iatu kesemua RM yang diterima akan terus dimasukkan dalam Tabung yang telah disediakan dan diberikan pada wakil penerima (Anak Yatim & Miskin....)

    MALANG nya......

    aku dapati..

    Tabung tersebut KOSONG....

    tiada 1 sen pun yang terdapat dalam tabung tesebut, sedangkan kita semua kenyang dengan makanan dan juga kenyang dengan hiburan yang diberikan.....

    Apa punca dan sebabnya terjadi demikian???
    salam...
    agak2 berapa kos nk dptkan brg2 fxmalay tu?antara brg2 tu ape?
    aku berminat nk beli.kalau aku mampu aku bayar double...

    ikhlas...

  9. #9
    FENHARD
    Guest

    Default

    kalu ada merchandise pun ok gak....

  10. #10
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    Dok sebut pasal mender ni...

    aku ada terkilan ..... pelbagai barang terdapat di kaunter berdaftar semasa Dinner...

    Kesemua barang tersebut dijual dengan bertujuan Kebajikan, iatu kesemua RM yang diterima akan terus dimasukkan dalam Tabung yang telah disediakan dan diberikan pada wakil penerima (Anak Yatim & Miskin....)

    MALANG nya......

    aku dapati..

    Tabung tersebut KOSONG....

    tiada 1 sen pun yang terdapat dalam tabung tesebut, sedangkan kita semua kenyang dengan makanan dan juga kenyang dengan hiburan yang diberikan.....

    Apa punca dan sebabnya terjadi demikian???

    Diorg nie x perasan kot bos..... kena letak ezlynn ker ctu baru diorg beli tu... huhu
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  11. #11
    In Profit arul57's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kota damansara
    Posts
    242
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aper citer tuan admin, dah masuk tahun 2009 ni, takkan takder brg2 yg ahli boleh beli, tak kira la brg apa2 pun janji ada logo fx malay tuhh.


    #aku suka payung, dgn topi

  12. #12
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam....aahla......sy nk tshirt,topi,payung,ape sume yg adela senang.....

  13. #13
    Elder Analyst bizonline's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beautiful Malaysia
    Posts
    571
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Humm..tuan besar dah terkilan tu..harap2 traders2 yg hadir sama dlm dinner lebih prihatin. Maybe dorang x perasan kot...the best hamba cadangkan..utk kebajikan harap kita boleh create-kan satu thread just utk tujuan derma..'Tabung Kebajikan FXMalay' disertakan no account and tujuan kebajikan kena lebih jelas. Traders yg dah meningkat naik..mungkin bleh buat amal jariah skit utk semua....salams!
    Regards,

    BizonL|ne

    Wish to trade FOREX with us? pls click here

  14. #14
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Humm..tuan besar dah terkilan tu..harap2 traders2 yg hadir sama dlm dinner lebih prihatin. Maybe dorang x perasan kot...the best hamba cadangkan..utk kebajikan harap kita boleh create-kan satu thread just utk tujuan derma..'Tabung Kebajikan FXMalay' disertakan no account and tujuan kebajikan kena lebih jelas. Traders yg dah meningkat naik..mungkin bleh buat amal jariah skit utk semua....salams!
    saya pon rasa camtu pon ok... cuma takut org manipulate no acc tu je (kalau boleh ler...) kekadang tu kalau tabung jualan amal mmg x perasan kalau dah sebok tgk hiburan je... termasuk aku laa... so saya rasa cadangan bro bizonline tu AGAK molek le kalau kene gayanya.... insyaallah...

  15. #15
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bizonline View Post
    Humm..tuan besar dah terkilan tu..harap2 traders2 yg hadir sama dlm dinner lebih prihatin. Maybe dorang x perasan kot...the best hamba cadangkan..utk kebajikan harap kita boleh create-kan satu thread just utk tujuan derma..'Tabung Kebajikan FXMalay' disertakan no account and tujuan kebajikan kena lebih jelas. Traders yg dah meningkat naik..mungkin bleh buat amal jariah skit utk semua....salams!
    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    saya pon rasa camtu pon ok... cuma takut org manipulate no acc tu je (kalau boleh ler...) kekadang tu kalau tabung jualan amal mmg x perasan kalau dah sebok tgk hiburan je... termasuk aku laa... so saya rasa cadangan bro bizonline tu AGAK molek le kalau kene gayanya.... insyaallah...
    Cuba lihat disini ==> http://forum.fxopen.com/showthread.p...811#post361811 yang mana telah pun dihantar ke mailbox mt4 masing2
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us