BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 114

Thread: Fxmalay Warming Up Competition

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    291
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Fxmalay Warming Up Competition

    PUSINGAN AWAL - WARMING-UP FXMALAY COMPETITION

    MULAI --- > 01HB JANUARI, 2009 HINGGA 31HB MAC, 2009

    HADIAH SELEPAS PERBINCANGAN DENGAN FXOPEN


    1st Prize ======> Cash + Sampingan ( Bernilai melebihi RM10,000.00 )

    2nd Prize ======> Cash + Sampingan ( Bernilai melebihi RM5,000.00 )

    3rd Prize ======> Cash + Sampingan ( Bernilai melebihi RM3,000.00 )

    10 Hadiah saguhati ( Bernilai melebihi RM 1,500.00 )


    Tujuan : Mengajak semua trader agar cuba mendisiplinkan diri serta mengikut Money Management yang betul.


    Syarat-syarat dan Peraturan

    1. Penyertaan ini terbuka kepada semua Akaun Standard di FXMALAY sahaja.

    2. Akaun :

    a Hanya Akaun Standard yang berdaftar mulai 01hb JANUARI, 2009 sehingga 31hb. MAC, 2009 sahaja yang layak menyertainya.

    b Setiap Akaun Standard hendaklah didaftar dengan lengkap dan mengikut segala peraturan dan syarat pendaftaran dan juga verifikasi.

    c DEPOSIT PEMBUKAAN hendaklah sekurang-kurangnya $100 USD

    d DEPOSIT TERKUMPUL melebihi $300 USD bagi jangkamasa tersebut.

    e Hanya menggunakan DEPOSIT Dana Bank Tempatan sahaja.

    f Sekiranya terdapat transaksi selain daripada Bank Tempatan, penyertaan akaun tersebut adalah terbatal. (Sila ikut peraturan Bank Tempatan)

    g Tiada Halangan untuk memohon Pengeluaran Dana walaupun dengan pelbagai kaedah yang telah disediakan.



    3. Peraturan Dagangan mengikut Syarat-syarat Top 10 POST dengan tambahan berikut:

    a POST Profit TOLAK ( - ) POST Loss

    b Tiada transaksi Stop Out (S.O) sepanjang tempoh penyertaan.



    4. Peserta dibolehkan membuka banyak akaun tetapi hanya layak untuk satu hadiah sahaja sepanjang tempoh peraduan.

    5. Para pemenang akan dimaklumkan oleh pihak pengurusan FXMalay melalui telefon atau email dalam tempoh sebulan dari tarikh penghujung peraduan ini.

    6. Hadiah tidak boleh ditukar ganti. FXMalay berhak menukar hadiah-hadiah yang diiklankan kepada hadiah lain yang sama nilainya tanpa notis terlebih dahulu.

    7. Sebuah Majlis akan diadakan dan pemenang diwajibkan menghadiri Majlis tersebut.

    8. Pemenang yang tidak dapat hadir tidak layak menuntut hadiah.

    9. Keputusan juri adalah muktamad dan sebarang surat menyurat, pertanyaan, rayuan dan bantahan tidak akan dilayan.

    10. FXMalay berhak menyiar atau mempamerkan fotograf para pemenang bagi tujuan pengiklanan dan publisiti.

    11. Dengan menyertai peraduan ini, peserta bersetuju untuk mematuhi Syarat-syarat & Peraturan rasmi dan keputusan yang dibuat penganjur.
    Last edited by suremasyuq; 04-22-2009 at 11:56 AM.

  2. #2
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wow!!! nie kena prepare awal2 nie.....
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    wow!!! nie kena prepare awal2 nie.....
    cairol...fokus pada grand tournament..kekekeke...

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin FXMalay View Post
    PUSINGAN AWAL - WARMING-UP FXMALAY COMPETITION

    MULAI --- > 01HB JANUARI, 2009 HINGGA 31HB MAC, 2009

    HADIAH AKAN DIBERITAHU SELEPAS PERBINCANGAN DENGAN FXOPEN


    Tujuan : Mengajak semua trader agar cuba mendisiplinkan diri serta mengikut Money Management yang betul.

    Memandangkan tujuan diadakan competition ini adalah untuk mendisiplinkan diri serta manage account cara yang betul, ada tak perancangan fx malay untuk mengadakan kursus-kursus yang berkaitan. Rasanya penting bagi traders untuk tahu setidak-tidaknya basic technical analysis dan account management?
    Last edited by learn2biz; 01-08-2009 at 02:24 AM. Reason: fixing quote

  5. #5
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Simple But Effective View Post
    Memandangkan tujuan diadakan competition ini adalah untuk mendisiplinkan diri serta manage account cara yang betul, ada tak perancangan fx malay untuk mengadakan kursus-kursus yang berkaitan. Rasanya penting bagi traders untuk tahu setidak-tidaknya basic technical analysis dan account management?
    Sekiranya anda ada join Dinner Grand Event baru-baru ni, pasti anda tahu perancangan FXMalay untuk tahun depan terutama berkaitan training yang telah diumumkan pada malam tersebut....

  6. #6
    Bullish redheart's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    55
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.120
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wah wah... buka lembaran tahun baru je dah ada competition... macam ni barulah syiokkk... semangat nih semangat....
    redheart

  7. #7
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by redheart View Post
    wah wah... buka lembaran tahun baru je dah ada competition... macam ni barulah syiokkk... semangat nih semangat....
    yess good..tapi kena ingat fokus utama kita grand tournament ..kekekek

  8. #8
    Piplet rambo007's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seremban Negeri Sembilan
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yes... competition dah bermula....to all traders start your engine....
    brommmmmm...... and thank to management on this new competition..

  9. #9
    In Profit bgm4441's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ampang..selangor..
    Posts
    280
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rambo007 View Post
    yes... competition dah bermula....to all traders start your engine....
    brommmmmm...... and thank to management on this new competition..
    bukan start engine ..heehee...
    start MM ... (nanti terbabas lak) keekee
    kalau salah tolon betulkan .....

  10. #10
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rambo007 View Post
    yes... competition dah bermula....to all traders start your engine....
    brommmmmm...... and thank to management on this new competition..
    Dah bermula ker???
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  11. #11
    Piplet rambo007's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seremban Negeri Sembilan
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maaf tuan yang terutama,
    maksud saya competition dah nak bermula jadi all trader kena la bersiap sedia dgn tool masing2...saya berpesan untuk diri saya juga....tq tuan kerna mengingatkan ketersasulan saya itu.....mohon maaf

  12. #12
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rambo007 View Post
    maaf tuan yang terutama,
    maksud saya competition dah nak bermula jadi all trader kena la bersiap sedia dgn tool masing2...saya berpesan untuk diri saya juga....tq tuan kerna mengingatkan ketersasulan saya itu.....mohon maaf
    pastikan kali ini ... anda juga salah seorg pemenang...

    p/s: kalau ko menang gak kali ini... kira rekod tu ....3 round nama ko tersenarai penerima hadiah...
    Last edited by halzu; 12-30-2008 at 12:49 PM.

  13. #13
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    pastikan kali ini ... anda juga salah seorg pemenang...

    p/s: kalau ko menang gak kali ini... kira rekod tu ....3 round nama ko tersenarai penerima hadiah...
    maybe something special.. will give it to you......


    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  14. #14
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,164
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    maybe something special.. will give it to you......



    Weh.. tak aci.. aku nak jugak..

  15. #15
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    Weh.. tak aci.. aku nak jugak..
    kalau hang mai dolah...

    pengguna DIGI musti gumbira nyerrrrrrrrrrr


    huheuhuehuhuehue
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us