BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 2 of 2

Thread: bagaimana cara buat time filter di ea

  1. #1
    yanti1
    Guest

    Default bagaimana cara buat time filter di ea

    mohon para senior diberikan pencerahan
    bagaimana cara membuat filter time di ea.
    misalnya ea hanya berjalan di jam 8 pagi sampai jam 12 siang.
    terus yang dipakai di mt4 atau di komputer

    terima kasih

  2. #2
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile timefilter

    Quote Originally Posted by yanti1 View Post
    mohon para senior diberikan pencerahan
    bagaimana cara membuat filter time di ea.
    misalnya ea hanya berjalan di jam 8 pagi sampai jam 12 siang.
    terus yang dipakai di mt4 atau di komputer

    terima kasih
    Bikin kondisional ("if") aja..
    bahkan bisa saja dibuat transaksi tepat pada tanggal, jam, menit dan detik
    sesuai yg kita set.

    untuk jam: mt4 udah menyediakan time function Hour()
    misal gw kasih code seperti ini:
    if(Hour()>5 || Hour()<10){
    //.....fungsi transaksi
    }
    udah tuh.. akan jalan di jam 5 sampe jam 10 aja transaksinya

    demikian,
    semoga membantu


    gw belum senior sih, tapi gw programmer.. dan lagi eksperimen dengan onlen trading.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us