BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099

View Poll Results: Untung ke Rugi?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Untung

    41 78.85%
  • Rugi

    11 21.15%
Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93

Thread: 1 Min Slapping System

  1. #1
    In Profit whito's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default 1 Min Slapping System

    Title: 1 Min Slapping System

    Background:
    Salam semua,
    Saya disini nak share 1min Slapping System (bukan nama sebenar) yg dibeli oleh mmber saya, die tu teramat newbie, suatu hari die rasa bersemangat terus beli system ni kat intenet sbb terpengaruh dgn advertisement kat website tu. Kalu korang nak beli, ini link nye . http://www.learnfxprime.com/

    Die bgtau system ni untung, saya try pun untung la jugak tp rs cm tak habis try lg, untuk makluman saya pun baru & newbie jugak, jadi tak terer sgt nk jawab soalan2 korang, jadi disini saya share semua indicator, template, pdf guide dan video 30minit.

    Objective:
    Nak tau untung ke tak system ni. Mintak tolong vote untung ke tak system ni ye. Share la SS kat sini ye supaya sama2 belajar.

    Guide:
    Link video kat sini, 2 link, file sama je. Sesape yg takleh download kat rapidshare, leh download kat 4shared.
    1) http://rapidshare.com/files/17603842...pping.wmv.html
    2) http://www.4shared.com/file/77259905..._Slapping.html

    Pdf, Indi & tpl attached kat bawah

    Example:
    Ni example cara saya entry & exit. Dpt 106 pip, kena tunggu skit la nk dpt signal ok, tp stakat ni byk untung la pada rugi.

    Attached Files Attached Files
    Last edited by whito; 12-23-2008 at 01:43 PM.

  2. #2
    Bullish forextor's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    40
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    slapping?.. betul ke atau salah eja ni?... hihi.....
    meh aku cuba penampar ni skali... donlod!!...
    mwhaha aku ni seme donload...

  3. #3
    Piplet anita's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    scalping system... rasanya ni version yg ke-2 & dah dikomersialkan... saya mmg penah cuba yg version 1... mmg profitable!
    nanti saya cuba yg version ni lak... video tu mmg leh dload... ada link dia kat ************
    Last edited by anita; 12-23-2008 at 04:18 AM. Reason: typo

  4. #4
    In Profit wanoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    232
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Macam pernah ku jumpa system ini..taP dimana ya??...oooooo yaaa betul2...ni V2..terima kasih sebab share kt sini..akan saya cuba buat backtest..dan try jugak demo..taP dlm mana2 system pun yg penting mesT ikut rules dn time zone..
    Last edited by wanoto; 12-23-2008 at 04:26 AM.
    Better something than nothing..:o

    Buka acc micro kt sini pun boleh..
    Registration

    Buka acc standard kt sini pun boleh gak..
    Registration

  5. #5
    In Profit whito's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    OK sgt tuh kalu ramai dh try, share2 la result kat sini. Nak tau jugak overall untung ke rugi. Ni td punya dpt GU 25 pip, EU 25pip. Tp kat demo lah



    Last edited by whito; 12-23-2008 at 05:43 AM.

  6. #6
    Elder Analyst kutu_loncat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dili, Timor Leste
    Posts
    659
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    sistem seminit?... mmm... menarik tu... tumpang kutu hisap darah skiiitt... hehehe.. TQ

    Quote Originally Posted by forextor View Post
    slapping?.. betul ke atau salah eja ni?... hihi.....
    meh aku cuba penampar ni skali... donlod!!...
    mwhaha aku ni seme donload...
    hehehe.. download.. download.. jgn tak download.. hehehe.. aku pun... tapi tak test test gak... akekekeke...
    Last edited by kutu_loncat; 12-23-2008 at 06:36 AM.

  7. #7
    In Profit roziex's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    174
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by whito View Post
    OK sgt tuh kalu ramai dh try, share2 la result kat sini. Nak tau jugak overall untung ke rugi. Ni td punya dpt GU 25 pip, EU 25pip. Tp kat demo lah




    boleh share indi kat bawah tuh?
    apsal sy punyer kotak2?
    sy nak dot2 tuh,
    sakit kepala tgk
    Join FXMalay here
    FXOpen The Best Broker

  8. #8
    In Profit whito's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by roziex View Post
    boleh share indi kat bawah tuh?
    apsal sy punyer kotak2?
    sy nak dot2 tuh,
    sakit kepala tgk
    Hehe sebenarnye saya pun tak tau camne leh jd bulat2. Yg asal mmg kotak2.
    Cuba indi ni, jd tak bulat2 tu
    Attached Files Attached Files
    Last edited by whito; 12-23-2008 at 09:58 AM.

  9. #9
    In Profit wanoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    232
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by whito View Post
    Hehe sebenarnye saya pun tak tau camne leh jd bulat2. Yg asal mmg kotak2.
    saya tarik vertical kt date N time cam whito..taP x sama..filter dia tu lmbat..boleh bg indi yg dot2 tu tak?..
    Better something than nothing..:o

    Buka acc micro kt sini pun boleh..
    Registration

    Buka acc standard kt sini pun boleh gak..
    Registration

  10. #10
    Piplet yeni's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks whito bro.
    i know that system from forex factory. after canadian dude banned at FF, some fans of that system re-opened the thread as FX-50 Great Scalping System
    i think you are one of fx-prime fans as me .
    Thanks for your share.

    translation from google

    whito terima kasih bro.
    aku tahu bahwa sistem forex dari pabrik. setelah dilarang di Kanada dude FF, beberapa penggemar dari sistem itu kembali dibuka urutan sebagai FX-50 Besar Scalping Sistem
    tp aku adalah salah satu penggemar fx @-prima sebagai me .
    Terima kasih Anda untuk berbagi.

  11. #11
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by whito View Post
    Title: 1 Min Slapping System

    Background:
    Salam semua,
    Saya disini nak share 1min Slapping System (bukan nama sebenar) yg dibeli oleh mmber saya, die tu teramat newbie, suatu hari die rasa bersemangat terus beli system ni kat intenet sbb terpengaruh dgn advertisement kat website tu. Kalu korang nak beli, ini link nye . http://www.learnfxprime.com/

    Die bgtau system ni untung, saya try pun untung la jugak tp rs cm tak habis try lg, untuk makluman saya pun baru & newbie jugak, jadi tak terer sgt nk jawab soalan2 korang, jadi disini saya share semua indicator, template, pdf guide dan video 30minit. Video ni problem skit nk share sbb besar 50Mb, so sape2 yg leh tolong sharekan mintak tolong la yek, leh kawan2 kat sini tgk jugak.

    Objective:
    Nak tau untung ke tak system ni. Mintak tolong vote untung ke tak system ni ye. Share la SS kat sini ye supaya sama2 belajar.

    Example:
    Ni example cara saya entry & exit. Dpt 106 pip, kena tunggu skit la nk dpt signal ok, tp stakat ni byk untung la pada rugi.

    Thank's bro co'z sharing...pasal video tu ada sapa2 otai2 dlm forum ni tlg downloadkn x?rugi woo xdpt tgk rasa mcm x lengkap plak..

  12. #12
    Bullish mokhaan81's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Cube try upload pakai savefile.com bro sbb file upload blh sampai 100mb...just cadangan je...

  13. #13
    Elder Analyst fazli's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    johor bahru
    Posts
    613
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by anita View Post
    scalping system... rasanya ni version yg ke-2 & dah dikomersialkan... saya mmg penah cuba yg version 1... mmg profitable!
    nanti saya cuba yg version ni lak... video tu mmg leh dload... ada link dia kat ************
    salam sis, tau ker link untuk download video tu? kalau de uploadkan la link kat sini.. mane tau leh tlong downloadkan ker..
    Visit My Blog

    DOWNLOAD SCLAPING M1 SYSTEM

    UNTUK LEBIH PENERANGAN TENTANG SCLAPING SYSTEM 1M NI LAWAT LAH BLOG SYE.TQ

    untuk pair dibawah:
    AUDJPY,GBPJPY,CHFJPY,CADJPY,EURJPY,NZDJPY,USDJPY

  14. #14
    In Profit whito's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hehe thanx semua, reti jgk aku share video Video link at post #1

  15. #15
    Elder Analyst fazli's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    johor bahru
    Posts
    613
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by whito View Post
    OK sgt tuh kalu ramai dh try, share2 la result kat sini. Nak tau jugak overall untung ke rugi. Ni td punya dpt GU 25 pip, EU 25pip. Tp kat demo lah



    salam bro whito, tumpang tanya sikit.
    untuk entry kne tgu kotak bawah hijau @ merah ker entry mase ema silang?
    sbb ble entry mase kuar kotak petama sedikit mengganggu jantung nieh . ngah mendemo sistem ni.. harap penjelasan. mekasih
    Visit My Blog

    DOWNLOAD SCLAPING M1 SYSTEM

    UNTUK LEBIH PENERANGAN TENTANG SCLAPING SYSTEM 1M NI LAWAT LAH BLOG SYE.TQ

    untuk pair dibawah:
    AUDJPY,GBPJPY,CHFJPY,CADJPY,EURJPY,NZDJPY,USDJPY

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us