BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 29 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 427

Thread: Forex Trading Personal Coaching by Flizzoe

  1. #1
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default Forex Trading Personal Coaching by Flizzoe

    Salam semua,
    Aku nak perkenalkan satu service, personal coaching untuk sesiapa yang berminat untuk belajar forex.

    Tenaga Pengajar: Flizzoe
    Bayaran: RM 500
    Sukatan Pelajaran:
    1. Teknik - cara untuk tentukan buy atau sell
    2. Money Management dan Risk Management - cara untuk tentukan berapa lot yang sesuai untuk open position
    3. Target - cara yang tentukan take profit

    Maklumat tambahan:
    1. Coaching akan dijalankan secara face-to-face dan private.
    2. Perjumpaan hanya sekali dan kemudian akan disambung melalui e-mail. Klien dikehendaki menghantar laporan prestasi (screenshop akaun).
    3. Bantuan untuk membuka live akaun dan live trading akan disediakan percuma.
    4. Sesuai untuk sesiapa yang baru hendak berjinak-jinak dengan forex trading.

    Sesiapa yang berminat boleh call/SMS 017 2308020.

    Terima kasih.

    Flizzoe
    Last edited by flizzoe; 11-03-2010 at 12:32 PM.
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  2. #2
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Sila ambil perhatian: coaching ni bukan main ajar2 teknik, tetapi merangkumi cara-cara nak guna teknik dengan strategi yang sesuai dengan diri korang.

    Macam apa yang aku selalu katakan kepada client2 dan student2 aku, satu teknik ada beratus beribu orang pakai, tapi kenapa result lain2? yang membezakannya ialah strategi korang.
    Last edited by flizzoe; 08-09-2007 at 01:03 AM.
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  3. #3
    Piplet budakbaru's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default tunjuk ajar ku sifu

    pehhhh!!!! sifu buka class.... tahniah la.... bole ajor aku bila?

  4. #4
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by budakbaru View Post
    pehhhh!!!! sifu buka class.... tahniah la.... bole ajor aku bila?
    1st.. aku bukan sifu
    2nd.. aku tak tahu plak ade orang berminat kat sini... personal coaching aku ni dapat sambutan kat forum lain.. so.. to be fair.. new fee actually in effect:

    RM 200 untuk 5 orang pertama
    RM 400 untuk client2 seterusnya
    RM 600 untuk pasangan (suami isteri, kawan2)

    money back guarantee selepas 12 minggu..
    ajar one-on-one
    so focus ialah 100% kepada client..
    lebih informal.. ley tanya macam2..
    nak luahkan macam2 pun boleh
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  5. #5
    Piplet lebardaun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Merlimau, Shah Alam, Bkt Bintang
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    1st.. aku bukan sifu
    2nd.. aku tak tahu plak ade orang berminat kat sini... personal coaching aku ni dapat sambutan kat forum lain.. so.. to be fair.. new fee actually in effect:

    RM 200 untuk 5 orang pertama
    RM 400 untuk client2 seterusnya
    RM 600 untuk pasangan (suami isteri, kawan2)

    money back guarantee selepas 12 minggu..
    ajar one-on-one
    so focus ialah 100% kepada client..
    lebih informal.. ley tanya macam2..
    nak luahkan macam2 pun boleh
    flizzoe,

    If I interested to just beli your compiled syllabus ada jual tak? Pasal jika aku nak ceduk cari kat internet, gerenti nak kena back-test dulu takkan nak main belasah jer.. at least kau nyer compilation information/tips from internet is proven and back-tested by you, and also have add-on amendment to the it to make it more refine. Nak join kelas ko ada susah sikit lah pasal aku ni byk sangat simpang-siur nak kena pergi.. memalam jer dapat mengadap PC.

    Amacam ngan idea aku ni??

    Anyway kelas ko makan masa berapa lama?

    cheers..

  6. #6
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lebardaun View Post
    flizzoe,

    If I interested to just beli your compiled syllabus ada jual tak? Pasal jika aku nak ceduk cari kat internet, gerenti nak kena back-test dulu takkan nak main belasah jer.. at least kau nyer compilation information/tips from internet is proven and back-tested by you, and also have add-on amendment to the it to make it more refine. Nak join kelas ko ada susah sikit lah pasal aku ni byk sangat simpang-siur nak kena pergi.. memalam jer dapat mengadap PC.

    Amacam ngan idea aku ni??

    Anyway kelas ko makan masa berapa lama?

    cheers..
    sorry...
    takde compiled syllabus..
    kang memula ramai nak beli..
    pastu masing2 modified, letak nama sendiri.. pastu jual ebook kat newbie..

    cara aku ajar ialah one-on-one coaching..
    aku cakap.. kau buat nota kau..
    tak faham.. aku terangkan balik...

    aku tunjuk chart/info mana2 yang patut..
    kelas aku ni..
    satu sesi 4 jam, dapat cover satu topic - trading plan..
    kalau tak pernah pakai metatrader - yang tu amek masa 1 jam..
    chaos theory dalam 1-2 jam..

    masa ni bergantung kepada tahap kefahaman korang..
    kalau cepat faham..
    senang je..
    kalau lambat.. aku terangkan sampai faham la..
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  7. #7
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    latest update:

    tinggal lagi 2 tempat lagi untuk fee RM 200, lepas tu fee baru pula - RM 400, tq
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  8. #8
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    TODAY'S UPDATE:

    ada lagi 2 tempat untuk fee RM 200.
    ni ada orang book pastu cancel, book pastu cancel.
    so, siapa cepat, dia dapat
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  9. #9
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    LATEST UPDATE:

    tinggal lagi satu tempat untuk fee RM 200!
    lepas tu fee naik ke RM 400!
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  10. #10
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    LATEST UPDATE:

    no more seats for RM 200,

    fee skarang ialah seorang RM 400!
    dua orang RM 600 (RM 300 sorang )
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  11. #11
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Alhamdulillah...

    petang tadi setel lagi satu sesi...

    kepada prospektif klien, sila ambil perhatian fee dah naik RM 400. sila pertimbangkan:
    1. ini one-on-one personal coaching, bukan dalam kelas, belajar ramai2. jadi focus aku ialah 100% kepada client - boleh ajar sampai faham
    2. ikut kesesuaian masa dan tempat anda.
    3. anda diajar bagaimana membuat profit secara konsisten.
    3. ada money back guarantee - so kalau tak puas hati, duit pulang balik - anda tak rugi apa2

    siapa2 yang berminat boleh contact aku terus.
    saper2 yang takde RM 400 tu.. hmm.. nak buat camne.. good things always not convenience
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  12. #12
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mai-mai mane2 newbie yg nak blaja tuh..rajin2 la contcact flizzoe nie..
    korang add YM dia jer..sporting dan happy org nyer..hehehe
    btul tak flizzoe?

  13. #13
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    mai-mai mane2 newbie yg nak blaja tuh..rajin2 la contcact flizzoe nie..
    korang add YM dia jer..sporting dan happy org nyer..hehehe
    btul tak flizzoe?
    adeyy...
    farris...
    aku dah tak update thread ni....

    kau cakap kat forum lagi satu yerk...
    tq
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  14. #14
    In Profit goodkc's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    125
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kat mana belajar ni.

  15. #15
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by goodkc View Post
    kat mana belajar ni.
    skarang ni aku mengajar kat UIA jer... dah tak keluar dah macam dulu..
    dulu ikut tempat client.. kalau dia nak buat kat rumah.. buat kat rumah.. nak buat kat office.. buat kat office..

    sorry lambat reply..
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

Page 1 of 29 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us