BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8938$1.9524
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Support Utk Komuniti fxwarrior

  1. #1
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Support Utk Komuniti fxwarrior

    Salam,
    Alhamdulillah, bulan kemerdekaan 2007 tertubuhlah satu komuniti dibawah naungan fxmalay bagi Negeri Dibawah Bayu,,,, komuniti fxwarrior

    komuniti fxwarrior akan memberi support yg sebaiknya dgn bantuan fxmalay dan kengkawan dari komuniti yg lain.

    misi kami :1. menjalankan misi fxmalay>>> "perkhidmatan yang berkualiti tinggi, kepercayaan pelanggan dan kebolehpercayaan kerja kami. Dan yang paling utama — Sikap menginginkan kemenangan yang meletakkan ANDA sebagai nombor satu."
    2. menyatukan traders Otai dan Newbie terutama dari Sabah & Sarawak ke puncak kejayaan. sama2 kita berjaya dgn berkumpulan.


    • Spread dari 2pips
    • Deposit minimum — dari 25usd
    • Pelaksanaan Segera — Sistem sebutharga
    • Laverage dari 1:1 ke 1:500
    • Akaun FOREX simulasi secara percuma
    • Sebutharga secara atas talian
    • Kajian Teknikal dan Berita Secara Harian
    • Panel syariah yang memantau operasi syarikat
    • Staf yang berpengalaman dan berpengetahuan luas

    INSYAALLAH SETIAP KEBAIKAN YG DIKONGSI AKAN MENDATANGKAN REZEKI YG MELIMPAH DIDUNIA DAN AKHIRAT.... AMIN


    fxwarrior

    http://www.fxegypt.com/index.php?id=18575
    Last edited by fxwarrior; 08-06-2007 at 01:56 AM.

  2. #2
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    SEMINAR FOREX FXMALAY


    BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA TRADER FOREX!!!

    FXMALAY sebagai salah satu Komuniti FX Malaysia akan menganjurkan satu Seminar Forex untuk trader yang BARU menceburkan diri bidang ini.

    Maklumat Seminar Forex FXMalay adalah seperti berikut:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tarikh: 12hb. OGOS, 2007 (AHAD)
    Masa: 8.30am - 5.00pm
    Tempat: Hotel Putra, Kuala Lumpur
    Bayaran: RM200.00 (Termasuk makan tengahari dan 2 break (pagi /petang))
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dapatkan 25usd bonus ke dalam akaun trading anda selepas menghadiri Seminar Forex FXMalay!!

  3. #3
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    586
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxwarrior View Post
    SEMINAR FOREX FXMALAY


    BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA TRADER FOREX!!!

    FXMALAY sebagai salah satu Komuniti FX Malaysia akan menganjurkan satu Seminar Forex untuk trader yang BARU menceburkan diri bidang ini.

    Maklumat Seminar Forex FXMalay adalah seperti berikut:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tarikh: 12hb. OGOS, 2007 (AHAD)
    Masa: 8.30am - 5.00pm
    Tempat: Hotel Putra, Kuala Lumpur
    Bayaran: RM200.00 (Termasuk makan tengahari dan 2 break (pagi /petang))
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dapatkan 25usd bonus ke dalam akaun trading anda selepas menghadiri Seminar Forex FXMalay!!
    mcm mana nak join komuniti untuk warga sabah serawak ni

  4. #4
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    mcm mana nak join komuniti untuk warga sabah serawak ni
    senang jeeee,,, klik jak di link http://www.fxegypt.com/index.php?id=18575
    pas tu register akaun di site tersebut,,, secara otomatik jadi ahli fxwarrior,,,

  5. #5
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    586
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku dh register akaun mini tak tau la jadi ahli komuniti mana

  6. #6
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    aku dh register akaun mini tak tau la jadi ahli komuniti mana
    akaun mini di fxopen tada,, yg ada akaun micro dan standard,, cuma leverage jak di bagi sehingga 1:500 bergantung dari anda pohon dan di luluskan ka tak,,, tapi selalunya di lulus baaa,,
    akaun micro berdaftar direct ngan fxegypt.

  7. #7
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxwarrior View Post
    akaun mini di fxopen tada,, yg ada akaun micro dan standard,, cuma leverage jak di bagi sehingga 1:500 bergantung dari anda pohon dan di luluskan ka tak,,, tapi selalunya di lulus baaa,,
    akaun micro berdaftar direct ngan fxegypt.
    geng..ko sabah kat mana?

    Quote Originally Posted by mokh997 View Post
    aku dh register akaun mini tak tau la jadi ahli komuniti mana
    hanya acc standard jer yang boleh join komuniti, akaun micro belum boleh lagi..thank.
    Last edited by FXM Teacher; 08-07-2007 at 12:17 PM.

  8. #8
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    geng..ko sabah kat mana?
    aku di tawau, ko sabah gak ke,,,,??

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxwarrior View Post
    aku di tawau, ko sabah gak ke,,,,??
    UitM mengatal hehehe

  10. #10
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    UitM mengatal hehehe
    ba,, ok lah tu,,, menggatal di kk,, bukan jauh gak,,, datang tawau helo2 lah,, leh minum2 sambil ajar kami memorek,,, apa2 pun trima kasih keran jenguk di thread ni,,, kalau ade tip2 ke sudi2 kan lah post kan,,,,,

    thx

  11. #11
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Promosi

    1) Dapatkan 100USD selepas melakukan transaksi terkumpul sebanyak 10 lot. Untuk mendapatkan bonus ini, anda perlu membuka Akaun Nyata dan lakukan transaksi perdagangan terkumpul sebanyak 10 lot.

    Contoh:

    Anda mempunyai posisi sell EUR/USD sebanyak 0.5 lot, posisi buy USD/JPY sebanyak 0.3 lot dan posisi buy GBP/USD sebanyak 1.2 lot. Maka lot terkumpul adalah 0.5+0.3+1.2=2 lot. Apabila anda melakukan 10 lot transaksi perdagangan, bonus 100USD akan dikreditkan ke dalam akaun nyata anda.

    * Promosi ini hanya sekali sahaja

    lebih lanjut sila layari
    http://www.fxmalay.com/?s=promotions

  12. #12
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Euro/dollar

    The overbought euro/dollar fell sharply on Friday and along with previous losses on Wednesday it dropped 38.2% of the up leg since June 13. The decline was confirmed so you should be short with a tight stop.

    Support comes nearby at 1.3625 from the 38.2% Fibonacci retracement level of the June 13 July 24 leg of the uptrend. Next level is at 1.3555.

    Resistance now looms at 1.3702. Strong support follows at 1.3775. There is a pivotal high at 1.3853. Distant resistance is now pegged at 1.3935.

    Oscillators are declining.


    NEAR-TERM: Bearish
    MEDIUM-TERM: Mixed
    LONG-TERM: Bullish

    Forex Market Commentary for August 6, 2007 by Cornelius Luca


    GFT Daily Forex Market Commentary

    The dollar tumbled across the board on Friday following the weak non-farm payrolls and the sliding US stock amid the widening subprime crisis. Following a brief recovery, the US currency should fall further.


    Euro/dollar

    The euro/dollar rallied last Friday to its highest level since July 25 and that was enough to recover most of the losses incurred only a week earlier. This means that those losses, which had erased 38.2% of the up leg since June 13, were only profit taking. After a mild pullback, the upmove should continue in a halting manner.

    Above 1.3819, resistance looms at 1.3853 from a pivotal high at 1.3853. Next resistance is pegged at 1.3935.

    Below 1.3725, strong support comes at 1.3705. Next good floor is 1.3625 from the 38.2% Fibonacci retracement level of the June 13 July 24 leg of the uptrend.

    Oscillators are rising.


    NEAR-TERM: Mixed
    MEDIUM-TERM: Bullish
    LONG-TERM: Bullish
    Last edited by FXM Teacher; 08-07-2007 at 12:17 PM.

  13. #13
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ini di postkan kalau2 boleh di pakai,,,, kalau macam ade salah tolong betul kan,,,,

    Forex Market Commentary for August 6, 2007 by Cornelius Luca

    Dollar/yen


    Dollar/yen consolidated sank to close on Friday at its lowest level in four months. This is the fourth consecutive week of losses and the selling pressure should continue this week as well.

    Initial support is 117.60. Next level is 116.85 from a 50-point pivot that targets 116.35 and 117.35.

    Immediate resistance is at 118.25 from a 50-point pivot that targets 117.75 and 118.75. Above 119.20, resistance is seen at 119.65 from a 50-point pivot that targets 119.15 and 120.15.

    Oscillators are falling.


    NEAR-TERM: Mixed
    MEDIUM-TERM: Bearish
    LONG-TERM: Bullish


    ini yang di perolehi dari daily forex comment,,, harap dapat membantu kengkawan

  14. #14
    Piplet alnizam's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxwarrior View Post
    ini di postkan kalau2 boleh di pakai,,,, kalau macam ade salah tolong betul kan,,,,

    Forex Market Commentary for August 6, 2007 by Cornelius Luca

    Dollar/yen


    Dollar/yen consolidated sank to close on Friday at its lowest level in four months. This is the fourth consecutive week of losses and the selling pressure should continue this week as well.

    Initial support is 117.60. Next level is 116.85 from a 50-point pivot that targets 116.35 and 117.35.

    Immediate resistance is at 118.25 from a 50-point pivot that targets 117.75 and 118.75. Above 119.20, resistance is seen at 119.65 from a 50-point pivot that targets 119.15 and 120.15.

    Oscillators are falling.


    NEAR-TERM: Mixed
    MEDIUM-TERM: Bearish
    LONG-TERM: Bullish


    ini yang di perolehi dari daily forex comment,,, harap dapat membantu kengkawan
    Salam"
    Diam2 dah jd otai forex dah... bro ni ....

  15. #15
    Piplet fxwarrior's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    sabah
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alnizam View Post
    Salam"
    Diam2 dah jd otai forex dah... bro ni ....

    belum otai lagi broooo,,, newbie pun masih baru lagi,,,,, comment tu pun copy dari tempat org,, mana tau ade gunanya di sini,,,, kalau salah minta lah otai2 betulkan

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us