BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 48

Thread: Robot Forex 2009 Profesional

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Robot Forex 2009 Profesional

    Sapa nak cuba boleh try Robot Forex 2009 Profesional ini...
    tapi demo version la punya.. real version kena dapat kat website dia

    boleh trade 24 jam sehari



    http://tinyurl.com/48zs7g
    Attached Files Attached Files
    Last edited by oneminuteforex; 12-04-2008 at 10:33 PM.

  2. #2
    In Profit katsumoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    193
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada kena mengena dengan yg 2008 punya ker?

  3. #3
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    482
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    indi dia ada satu ja ka?
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  4. #4
    Intraday Master hcho's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    332
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by oneminuteforex View Post
    Sapa nak cuba boleh try Robot Forex 2009 Profesional ini...
    tapi demo version la punya.. sbb real version tak keluar lagi..nak keluar tahun depan

    http://tinyurl.com/48zs7g

    Gen2 EraCash punya ke ini?

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by katsumoto View Post
    ada kena mengena dengan yg 2008 punya ker?
    rasa version baru...totally different dgn version lama..

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    indi dia ada satu ja ka?
    mmg masa aku download indicator nyer mmg satu jer...
    Last edited by learn2biz; 12-04-2008 at 11:50 AM. Reason: Merged - back-to-back post in short time

  6. #6
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    Saje nak pesan ... hati-hati sket citer pasal robot forex 2009 ni sebab previous thread robot forex 2008 kena padam ngan pihak management disebabkan mintak org join broker lain kalau nak full version ....
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wah . . sudah lame tak dengar pasal robot forex ni. terkenang kenangan lame jap . . hahahaha

  8. #8
    In Profit katsumoto's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    193
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by oneminuteforex View Post
    rasa version baru...totally different dgn version lama..



    mmg masa aku download indicator nyer mmg satu jer...
    mana ko dapat?

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by katsumoto View Post
    mana ko dapat?
    dapat kat website dia...dah dapat dah yang real version..jugak dah..dia terima broker fxopen

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Saje nak pesan ... hati-hati sket citer pasal robot forex 2009 ni sebab previous thread robot forex 2008 kena padam ngan pihak management disebabkan mintak org join broker lain kalau nak full version ....
    baru request yang real versiona dia dah accept broker fxopen gak..

    ini lain sikit topic ler.. nak tanya pasal pathnership kat account 2 guna untuk apa...untuk promote kat kawan kawan ker..fxopen siap bagi link dan banner..
    kalau kita promote kawan join bawah kita mcm mana kita nak tahu kawan kita dah join bawah kita...harap sapa sapa sudi membantu yer..
    Last edited by learn2biz; 12-04-2008 at 05:06 PM. Reason: Merged - back-to-back post in short time

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mmg eracash ada website dia bro . . kalau ko dpt ea ni dr website si eracash ni, mmg confirm la scammer. just careful la. dia lari ke broker lain pun sbb scam dia dah dikantoikan ngan org2 kat sini.

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by corneway View Post
    mmg eracash ada website dia bro . . kalau ko dpt ea ni dr website si eracash ni, mmg confirm la scammer. just careful la. dia lari ke broker lain pun sbb scam dia dah dikantoikan ngan org2 kat sini.
    tapi dia accept 3 broker...fxopen salah satu...lagi pun free jer aku test la bro

  13. #13
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by oneminuteforex View Post
    tapi dia accept 3 broker...fxopen salah satu...lagi pun free jer aku test la bro
    Tak kira la dia accept seribu broker sekalipun ... kena hati-hati je ... tu lebih penting

    Quote Originally Posted by oneminuteforex View Post
    baru request yang real versiona dia dah accept broker fxopen gak..

    ini lain sikit topic ler.. nak tanya pasal pathnership kat account 2 guna untuk apa...untuk promote kat kawan kawan ker..fxopen siap bagi link dan banner..
    kalau kita promote kawan join bawah kita mcm mana kita nak tahu kawan kita dah join bawah kita...harap sapa sapa sudi membantu yer..
    Partnership tu macam referrals la .. bila dia trade close +ve/-ve 4 pips dapat ler komisen masuk akaun ... rujuk sini : http://www.fxmalay.com/Partnership.aspx
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Tak kira la dia accept seribu broker sekalipun ... kena hati-hati je ... tu lebih penting



    Partnership tu macam referrals la .. bila dia trade close +ve/-ve 4 pips dapat ler komisen masuk akaun ... rujuk sini : http://www.fxmalay.com/Partnership.aspx
    mcm mana nak tahu kalau kawan kita dah join bawah kita...fxopen akan email kita ker bagi tahu sapa dah join bawah kita...sbb takde pun yang show sapa dah join bawah kita...

  15. #15
    Piplet meiryoku's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wah eracash punya robot dah boleh pakai kat fxopen...
    mesti kat website eracash pun ade link fxopen...
    da tentu kena register under link dia baru boleh dpt full version...
    biasala affiliate (partnership) punya program...
    kalau register under link lain, sure tak boleh dpt full version...

    tak taula version baru ni camana...
    tapi version lama dulu agak kurang sikit...
    bukan nak prejudis, tapi dah kenyataan...
    sebab version lama mungkin takder equity protection...
    tu yg ramai kena mc...
    martingale punya ea...

    tapi harap version baru ni lebih baik...
    price hit SL pun masih dpt profit...

    good luck.
    respect others due to their knowledge

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us