BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44

Thread: Kelab Kereta FxMalay

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Kelab Kereta FxMalay

    Admin xde lan ke nak wujudkan kelab kete?
    bleh ronda2.....mase free sabtu ahad...
    wat la sticker ke ape ke...

  2. #2
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bagus gak cadangan ko tu..... aku minat sgt ngan kete2 nie..... kite buat trip ke phuket ker... langkawi ker dan sewaktu dgn nyee..... best gak tu.... konvoi ramai2...
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  3. #3
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    bagus gak cadangan ko tu..... aku minat sgt ngan kete2 nie..... kite buat trip ke phuket ker... langkawi ker dan sewaktu dgn nyee..... best gak tu.... konvoi ramai2...
    Salam... aku pon minat gak mende2 cam ni tapi apakan daya... keta aku dh tua... x larat nak gi jejauh... takat gi keje balik keje jee... tu yg memorex ni... kalau untung byk leh la beli keta baru..... heheheheh

  4. #4
    In Profit nettsaver's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    214
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    Salam... aku pon minat gak mende2 cam ni tapi apakan daya... keta aku dh tua... x larat nak gi jejauh... takat gi keje balik keje jee... tu yg memorex ni... kalau untung byk leh la beli keta baru..... heheheheh
    Alaaa....kete aku pun sama jugak.... nama je Honda tapi yang dah lama.... plan aku, tahun baru ni, aku ingat nak tambah modal sikit untuk real akaun dan kalau profit lebih tu, ada rasa jugak nak beli kete baru..... kalau asyik modal kecik je, alamak tak merasa kete baru la jawabnya...

    Terima kasih.

  5. #5
    Elder Analyst ForexWaveSoldier's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    645
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by nettsaver View Post
    Alaaa....kete aku pun sama jugak.... nama je Honda tapi yang dah lama.... plan aku, tahun baru ni, aku ingat nak tambah modal sikit untuk real akaun dan kalau profit lebih tu, ada rasa jugak nak beli kete baru..... kalau asyik modal kecik je, alamak tak merasa kete baru la jawabnya...

    Terima kasih.
    nak tumpang keta baru.........
    Author, and the Creator
    Theory of W.s Point. All right reserved.
    The missing link in Fibonacci Trading
    "Those who are familiar with this business and industry can see and feel the difference"

    mail, [email protected] ym, [email protected]
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=53601

  6. #6
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nettsaver View Post
    Alaaa....kete aku pun sama jugak.... nama je Honda tapi yang dah lama.... plan aku, tahun baru ni, aku ingat nak tambah modal sikit untuk real akaun dan kalau profit lebih tu, ada rasa jugak nak beli kete baru..... kalau asyik modal kecik je, alamak tak merasa kete baru la jawabnya...

    Terima kasih.
    ok la tu... at least org tanya ko pakai keta pe... aku pakai honda jee... tapi aku pakai mini cooper s malaysia jer... kancil... heheheh,..... tapi syok gak... minyak jimat... hehehhe

  7. #7
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    salam all...

    thanks to thread starter sebab buka thread ni...idea yg bagus...tak sangka ramai kaki layan kete kt fxmalay ni yerk..

    pasal sticker...mmg fxmalay ada buat...dan insyaAllah akan di berikan kepada ahli fxmalay pada mlm jamuan december ni...

    bukan sticker utk windscreen...tapi sticker tampal kt belakang roadtax..kira nama lain roadtax cover...nanti ada masa sy post gamba...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  8. #8
    Bullish gilerfx's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    salam all...

    thanks to thread starter sebab buka thread ni...idea yg bagus...tak sangka ramai kaki layan kete kt fxmalay ni yerk..

    pasal sticker...mmg fxmalay ada buat...dan insyaAllah akan di berikan kepada ahli fxmalay pada mlm jamuan december ni...

    bukan sticker utk windscreen...tapi sticker tampal kt belakang roadtax..kira nama lain roadtax cover...nanti ada masa sy post gamba...
    saya setuju..... sapa mau angkat tangan.... hhehehehe

  9. #9
    Elder Analyst fazli's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    johor bahru
    Posts
    613
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam
    by pos xde ke stiker tu?
    jauh lak nek ker kl tu..
    keje lagi..hehe..
    kalau de yg pos nak gak tempah satu

  10. #10
    Bullish the0ne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mel-Pen-Trganu
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cantek tu... sticker & no plate kereta... aku takble nak pi majlis tu nanti, saya cadangkan fxmalay dpt la buka balik utk tempahan no plate & sticker bg yg tak dpt pi mcm saya ni...

  11. #11
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    404
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    salam all...

    thanks to thread starter sebab buka thread ni...idea yg bagus...tak sangka ramai kaki layan kete kt fxmalay ni yerk..

    pasal sticker...mmg fxmalay ada buat...dan insyaAllah akan di berikan kepada ahli fxmalay pada mlm jamuan december ni...

    bukan sticker utk windscreen...tapi sticker tampal kt belakang roadtax..kira nama lain roadtax cover...nanti ada masa sy post gamba...
    bagus arr si lord nie..... aku cadangkan lord nie bleh jd presiden Kelab Kereta FxMalay nie
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  12. #12
    In Profit nettsaver's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    214
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilerfx View Post
    saya setuju..... sapa mau angkat tangan.... hhehehehe
    Saya dah angkat tangan !

    Quote Originally Posted by the0ne View Post
    cantek tu... sticker & no plate kereta... aku takble nak pi majlis tu nanti, saya cadangkan fxmalay dpt la buka balik utk tempahan no plate & sticker bg yg tak dpt pi mcm saya ni...
    Seelok2nya PERCUMA tapi kalau takdapat pun.... bagi harga diskaun pun kira OK jugak... !

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    bagus arr si lord nie..... aku cadangkan lord nie bleh jd presiden Kelab Kereta FxMalay nie
    Setuju..... ! Dan, kalau boleh adakan juga aktiviti kemasyarakatan jugak..... disampaing perkenalkan forex dan fxmalay kepada umum, disamping dapat rezeki dunia, dapat jugak pahala... ! Dan, masing2 senaraikan aktiviti apa yang perlu dilakukan seperti bantuan kepada anak2 yatim ke... mangsa banjir ke....apa2 je lah !

    Terima kasih.

  13. #13
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    bagus gak cadangan ko tu..... aku minat sgt ngan kete2 nie..... kite buat trip ke phuket ker... langkawi ker dan sewaktu dgn nyee..... best gak tu.... konvoi ramai2...
    ape kate kalo kite cari sorang utk jadi administrastor tuk setiap negeri...
    so org2 ni akan organize or plan ape2 yg patut tuk event or ape2 ar...camner...sorang setiap negeri...ok ker

  14. #14
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    bagus gak cadangan ko tu..... aku minat sgt ngan kete2 nie..... kite buat trip ke phuket ker... langkawi ker dan sewaktu dgn nyee..... best gak tu.... konvoi ramai2...
    wah trip ke phuket...leh tumpang tak?

  15. #15
    Elder Analyst cerminmataku's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    692
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.360
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Aku ingat aku sorang je yg pakai kancil kat sini, rupanya ada jugak yg pakai kancil.. takdela segan sangat kalau ada convoy nanti..

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us