BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 5 of 5

Thread: sekarang tengah rugi

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question sekarang tengah rugi

    Salam,

    Saya ingin tahu adakah charge extra di kenakan kalau kita tak close position overnight sebab tengah rugi.

  2. #2
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by noorsl View Post
    Salam,

    Saya ingin tahu adakah charge extra di kenakan kalau kita tak close position overnight sebab tengah rugi.
    Jawapan dia : Kosong / Zero /Nil / Nothing .... kat sini semua Islamic Account - swap free tak de overnight interest/charges ... nak floating sampai tahun depan pun boleh selagi margin boleh cover ... no extra/hidden charge
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  3. #3
    Elder Analyst Pepsifire's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    561
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Jawapan dia : Kosong / Zero /Nil / Nothing .... kat sini semua Islamic Account - swap free tak de overnight interest/charges ... nak floating sampai tahun depan pun boleh selagi margin boleh cover ... no extra/hidden charge
    hihihi.....Harap sume dah sedia maklum mgenai broker FX Malay yg sememangnya
    Islamic Account dan tidak mengenekan charge / interest ni....

  4. #4
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    435
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default xde hal la

    Quote Originally Posted by Pepsifire View Post
    hihihi.....Harap sume dah sedia maklum mgenai broker FX Malay yg sememangnya
    Islamic Account dan tidak mengenekan charge / interest ni....
    ambe hari2 ade floating account...
    skang dah jadi 734usd doh hok tgh floating...
    hari2 sampai emel transaction n floating tuh..
    dok ce'kap doh nk tengok...hahha

  5. #5
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,277
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by G-Pro View Post
    ambe hari2 ade floating account...
    skang dah jadi 734usd doh hok tgh floating...
    hari2 sampai emel transaction n floating tuh..
    dok ce'kap doh nk tengok...hahha
    aku pun ada floating jugak neh..
    tapi margin kuat.. boleh float lama-lama..

    kalau mrgin tak kuat tu baik close je la position tu..
    nanti cover balik..
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us