BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 128

Thread: Newbie Forecast!!! Nujum Pak Belalang,,,

  1. #1
    In Profit RasheedRahman's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    149
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Newbie Forecast!!! Nujum Pak Belalang,,,

    Ruangan ni di khaskan kepada semua yang nak masuk lah... ramalan nujum pak belalang. Bukan apa, kadang2 tu nak masuk channel otai, forecast sembereno pun buat malu je... (xbetul pun).

    Jadi untuk2 newbie2 khasnya kalau nak forecast graf, spekulasi, berita, ataupun mimpi malam tadi ke, testing ilmu penujuman Pak Belalang di sini lah tempatnya... taram je...

    Semoga otai-otai boleh komen graf atau carta yang terpleot... (macam graf aku).... hahaha....

    Thank You Semua...


    Malaysia Boleh!!!

  2. #2

  3. #3

  4. #4
    In Profit RasheedRahman's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    149
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam Cikgu...
    Chart kecik lor... nak down load susah,,, byk step.
    Saya punya connection 53.6KBPS
    Macam tak semangat lah nak forcast lagi.
    Download chart pun dah makan masa 15min.

    Kenapa GU tak turun2 lagi ye.... eeeee...
    dan kenapa EU tak naik2 lagi... cukup2 lah retrace tu.... wagagagagaga....
    ......(12.10am)

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    weii ramalan untuk hari isnin apa cerita kasi la sikit klu diaa

    Always Never Lose Forex Trade

  6. #6
    Piplet cashpro07's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam smua
    Saya ni newbie...nak tanya sikit laaa
    Saya ni Singaporean...camne nak bukak account FXmalay dan camne nak deposit my account. Ade sape2 boleh tolong terangkan tak?
    Terima kasih banyak2

    Salam

  7. #7
    Bullish ichigo88's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah
    Posts
    79
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    korang... pair maner pling ok ngan slamat untuk kitorang baru nk blaja jalan ni..

  8. #8
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,277
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cashpro07 View Post
    Salam smua
    Saya ni newbie...nak tanya sikit laaa
    Saya ni Singaporean...camne nak bukak account FXmalay dan camne nak deposit my account. Ade sape2 boleh tolong terangkan tak?
    Terima kasih banyak2

    Salam
    pergi ke fxmalay.com, dan buka akaun kat situ.
    nak deposit akaun, selain daripada local bank, boleh wire transfer, atau deposit dengan e-currency seperti liberty reserve, webmoney dan alertpay.
    cuba contact pada support.

    Quote Originally Posted by ichigo88 View Post
    korang... pair maner pling ok ngan slamat untuk kitorang baru nk blaja jalan ni..
    try major pair.
    EUR/USD, NZD/USD.
    pilih satu je dulu
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

  9. #9
    Bullish ichigo88's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah
    Posts
    79
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    try major pair.
    EUR/USD, NZD/USD.
    pilih satu je dulu [/QUOTE]

    arigatou sensei... hehe

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    89
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ichigo88 View Post
    korang... pair maner pling ok ngan slamat untuk kitorang baru nk blaja jalan ni..

    Pada pendapat aku, ko mulakan dulu dengan

    Euro/Dollar..
    1. Stabil
    2. Accurate news prediction dalam 65%
    3. X terlalu agresif/ x terllu volatile
    4. Partner kepada Oil (Crude Oil/Brent Oil)

  11. #11
    Elder Analyst ForexWaveSoldier's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    636
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by ichigo88 View Post
    korang... pair maner pling ok ngan slamat untuk kitorang baru nk blaja jalan ni..
    belajar semua pair.. kenali SIFAT2 setiap pair barulah anda membuat keputusan untuk memilih pair yang paling profit bagi anda untuk REAL ACC.

    p/s:Trade dengan keyakinan.
    Author, and the Creator
    Theory of W.s Point. All right reserved.
    The missing link in Fibonacci Trading
    "Those who are familiar with this business and industry can see and feel the difference"

    mail, [email protected] ym, [email protected]
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=53601

  12. #12
    Bullish ichigo88's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    kedah
    Posts
    79
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lateralus View Post
    Pada pendapat aku, ko mulakan dulu dengan

    Euro/Dollar..
    1. Stabil
    2. Accurate news prediction dalam 65%
    3. X terlalu agresif/ x terllu volatile
    4. Partner kepada Oil (Crude Oil/Brent Oil)
    tang news tu aku zero la.. xtaw... nk baca news..

    Quote Originally Posted by ForexWaveSoldier View Post
    belajar semua pair.. kenali SIFAT2 setiap pair barulah anda membuat keputusan untuk memilih pair yang paling profit bagi anda untuk REAL ACC.

    p/s:Trade dengan keyakinan.
    huhu.. baik la encik...
    Last edited by learn2biz; 07-23-2009 at 12:24 AM. Reason: Merged - multiple posts in short time

  13. #13
    Wan1980
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    pergi ke fxmalay.com, dan buka akaun kat situ.
    nak deposit akaun, selain daripada local bank, boleh wire transfer, atau deposit dengan e-currency seperti liberty reserve, webmoney dan alertpay.
    cuba contact pada support.



    try major pair.
    EUR/USD, NZD/USD.
    pilih satu je dulu
    BERAPA DEPOSIT YF PALING MINIMUM

  14. #14
    Market Maker kmbeng's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    old trafford, red devil palace
    Posts
    2,025
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.400
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cad punya news malam ni cam na???mintak pendapat??

  15. #15
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,277
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Wan1980 View Post
    BERAPA DEPOSIT YF PALING MINIMUM
    Masa nak buka akaun tu ada tertulis.
    Mikro, min USD 1, Standard min USD 25.

    DAN JANGAN TULIS HURUF BESAR!

    Quote Originally Posted by kmbeng View Post
    cad punya news malam ni cam na???mintak pendapat??
    aku tak layan cad, so takde nak comment
    Jangan lupa usha thread
    Analisis Teknikal oleh Flizzoe
    untuk idea trading percuma

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us