BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 195 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 2918

Thread: EA MantaP dan Menguntungkan oleh mwa

  1. #1
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile EA MantaP dan Menguntungkan oleh mwa

    Salam Kengkawan,

    EA MWA System tidak akan diedarkan lagi. Sekiranya masih ada yang berminat, silalah berhubung dengan saya di email. Anda juga boleh merujuk di blogspot saya.

    Wassalam
    Last edited by mwa; 08-31-2011 at 08:53 PM. Reason: Merged

  2. #2
    Elder Analyst forextrading's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Selangor/Perak
    Posts
    513
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ni macam nk jual ea je.Kalau ada ea yg bagus2...letak je kat sini.
    ~SESEORANG YG TAKUT MELAKUKAN KESILAPAN TIDAK AKAN MENEMUAI SESUATU YG MENAKJUBKAN~

  3. #3
    Bullish gihaz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by forextrading View Post
    Ni macam nk jual ea je.Kalau ada ea yg bagus2...letak je kat sini.
    kalau nak menjual nie nampak sgt EA tuu x power... kalau power xkan dijual..

  4. #4
    Elder Analyst bidara's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Selayang
    Posts
    870
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gihaz View Post
    kalau nak menjual nie nampak sgt EA tuu x power... kalau power xkan dijual..

    Kalau Nak Juak ni Bukan Tempat nya...Rumah Fxopen..sifu2/otai2 beri ilmu percuma..............

  5. #5
    Elder Analyst tunperak's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    kelate-rawang- ulu klang
    Posts
    971
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bagi percuma je lahhhh....

  6. #6
    Bullish gihaz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    51
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mwa View Post
    sori bro..otai2 sume..ni EA ok la..sesuai keadaan market skang ni..tak nak takpe..tak paksa..biasanya yg free tu yg biasa2 je..jgn mara aaa...klu tak berminat, lalu macam takde org je la.. TQ sbb bagi komen..
    tunjukla statement 3bln dgn EA nie baru bleh caye nak beli... takat 2-3 hari punya screenshot watpe..

    EA nie kutip kat mane? slalunye org suka kutip2 EA free pastu edit skit2 pastu jual...

  7. #7
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ini hasil yg terkini..Akaun mikro modal 1000usd / 100,000. Kalau nampak cara-cara EA saya ni kutip untung macam sama je dgn EA lain..tp sebenarnya tidak.. ada yg unik dlm EA ini menyebabkan kita untung.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails EA5.JPG  
    Last edited by mwa; 11-27-2008 at 01:29 AM. Reason: Merged

  8. #8
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ooooo nie EA yang bukak double double tu kalau first tak kena...0.1 , 0.2 , 0.4 , 0.8 dan 1.6....sapa aa cipta..si Alejendroo rasanyaa...kekkeeke...kalau market cam ombak..cun la..kalau sehala jer..lelama leh lingkup....

  9. #9
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Ini yg terbaru...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails EA6.JPG  
    Last edited by mwa; 11-27-2008 at 01:30 AM.

  10. #10
    In Profit aming's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    TRG-KL
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sy tak minat...sy lalu mcm xde org je ni...sy tulis ni pon mcm takde org gak...a'a la..mmg ea yg dorang bg free tu biasa je...yg ni tak biasa...sbb kena byr rm100...
    ~Winners Never Quit & Quitters Never Win -- Vincent Thomas "Vince" Lombardi~

    ~Aku Nelayan Kecil~

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    269
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau mikro modal usd100 dapat ke guna ea ni

  12. #12
    In Profit aming's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    TRG-KL
    Posts
    202
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by poco2 View Post
    kalau mikro modal usd100 dapat ke guna ea ni
    kalo modal usd 100 = 10000...boleh kot...dia nak 1000 je kan...

    bro mwa...sy gurau je...peace
    ~Winners Never Quit & Quitters Never Win -- Vincent Thomas "Vince" Lombardi~

    ~Aku Nelayan Kecil~

  13. #13
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Ini lagi keputusan terbaru..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails EA7.JPG  

  14. #14
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    269
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mwa View Post
    Bro poco dan aming..

    boleh guna 100usd tetapi dengan syarat trading dgn satu pair sahaja. Tetapi yg seelok2nya 1000usd = 100,000 sebab memungut untung je dan trade dgn 4 hingga 6 pair sekali gus.. ini bukan omong kosong..kalau EA ni seperti mana EA2 lain. Saya pun taknak jual. Orang beri percuma jer.. Ubah bukan sebarang ubah..ubah secara menyeluruh dan mengambil kira sifat2 market forex ni.

    TQ sebab bertanya..
    1 pair aje le....
    agak2 purata perolehan brape ye....dgn 1 pair tu

  15. #15
    Elder Analyst mwa's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    705
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Itu bergantung kepada kelajuan market hari tersebut dan berapa lama u letakkan robot tu dalam keadaan online. Dari pengalaman saya, untuk mendapat 150usd real tu dalam sejam dua jer tanpa membuat apa2. Banyak lagi akan diterangkan apabila u dah memiliki EA saya ni.

Page 1 of 195 123451151101 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us