BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 21 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 306

Thread: My style of trading..!!

  1. #1
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Lightbulb My style of trading..!!

    Alert....alert..!!

    Salam semua...

    Kat sini aku just nk kongsi dengan korang camne aku trade..

    Aku duk pk apa la yg best aku nk post kt forum fxmalay ni...last2 aku dapat la idea ni...apa kata aku kasi korang tgk camne aku layan forex ni..

    tapi bukan akaun standard la.....aku pakai akaun micro je...tapi cara aku trade sama je dgn akaun standard...

    aku akan kasi investors password dan nombor akaun micro

    apa yg korang perlu buat just instruction aku kasi ni:

    1) Pastikan korang dah install new mt4 dr fxmalay.com
    2) Gunakan no akaun micro aku utk login
    3) Gunakan investor password yg aku kasi ni utk login ke akaun aku ni
    4) Korang leh tgk je takleh buat mende lain..

    So aku harap dengan cara ni dapat disiplin kan diri aku(sebab ada org duk tgk akaun aku trade ni.. ) dan korang pon dapat belajar sedikit sebanyak dr cara aku trade..

    andai kata ending nya aku loss....jgn le gelak plak...huhuhuhu

    so kalu aku dah kecundang...maybe aku akan bukak akaun micro yg lain pastu kasi nombor akaun baru dan investor password baru kt korang supaya ko leh tgk lagi cara aku layan forex ni...hehehe

    ok la...aku akan kasi semua data utk post #2 aku kt thread ni...

    Lets the journey begin......
    Last edited by lord; 08-03-2007 at 04:47 PM.
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  2. #2
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Cool Login acc and Investor password

    Akaun ni aku dah bukak dr minggu lepas....so ni hasilnya sampai harini...

    so aku juga bukak peluang utk korang kasi pendapat kot2 leh membantu aku trade lebih cemerlang....

    p/s: my experiance in forex only 2yrs...just i kinda like newbie...

    Heres the datasm_rolleye

    Login: 17724
    Investor password: h7e64cyf9

    Kalu ada masalah tak leh login sila inform kt aku di dalam thread ni..

    Ok....lets continue....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok lah lord, aku pon baru blaja gak. bolehlah kita sharing ilmu

  4. #4
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by fanforex View Post
    ok lah lord, aku pon baru blaja gak. bolehlah kita sharing ilmu
    tenkiu...tenkiu....

    ada gak yg sokong aku ye...hehehe

    setakat arini takde loss lagi utk akaun aku ni....tgk minggu depan plak...

    main target aku total loss = 0%

    so harapnya berjaya la..

    rasa lain plak bile dah kasi org tgk akaun ni....riso pon ada..
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    apa indicator yang ko guna masa post gu tu?

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Nampaknya anda trade tanpa menggunakan stop loss yang mana bagi saya adalah amat merbahaya. Apa pun, saya ucapkan semoga berjaya dalam trading anda.

  7. #7
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by fanforex View Post
    apa indicator yang ko guna masa post gu tu?
    Aku takde pakai indicator....totally CS...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  8. #8
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Nampaknya anda trade tanpa menggunakan stop loss yang mana bagi saya adalah amat merbahaya. Apa pun, saya ucapkan semoga berjaya dalam trading anda.
    heheh...rite u r..

    mmg aku tak pakai SL...the most dangerous way of forex trading....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    heheh...rite u r..

    mmg aku tak pakai SL...the most dangerous way of forex trading....
    hahahah..SL memang aku juga tak pakai...pakai TP jer

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku try kat demo. n tak guna SL. semua hit profit setakat ni.(TP 8-10)
    memang bahaya, tapi aku just guna 4&#37;margin, so ada 500pips untuk kena margin call.

  11. #11
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by fanforex View Post
    aku try kat demo. n tak guna SL. semua hit profit setakat ni.(TP 8-10)
    memang bahaya, tapi aku just guna 4%margin, so ada 500pips untuk kena margin call.
    Yes...utk akaun micro aku ni....aku tak pakai SL sebab aku monitor 24jam...kalu ada hal baru aku letak SL...lagipon main target nak 0% loss....so takkan nk letak SL...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  12. #12
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    hahahah..SL memang aku juga tak pakai...pakai TP jer
    ader gak geng mcm aku....kekekek...

    tapi aku just nasihatkn...better pakai SL kalu ko takde depan komputer...amat2 berbahaya kalu main tinggal mcm tu je....silap2 boleh total loss...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  13. #13
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Post gu yg floating minggu lepas dah setel....close in PROFIT!

    ni tgh fokus utk minggu ni plak....harap2nya takde loss jugak utk minggu ni...insyaAllah...

    sm_win
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  14. #14
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    Aku takde pakai indicator....totally CS...

    Kau memang pakar Naked Trading.
    Aku agak le, masa kau open trade ni, kau pun naked gak kut...

  15. #15
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    Kau memang pakar Naked Trading.
    Aku agak le, masa kau open trade ni, kau pun naked gak kut...
    wakakaka.....

    tekaan ko hampir tepat...aku takde la naked 100% time open trade...ada gak pakai seluar pendek....
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

Page 1 of 21 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us