BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8211$1.8774
Page 1 of 16 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 237

Thread: Support untuk ahli Komuniti Alface

  1. #1
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Support untuk ahli Komuniti Alface

    Assalamualaikum ..

    Ahli2 FXMalay yg join under komuniti Alface bole dapat rebet mereka lebih cepat ...

    rebet dah dimasukkan kedalam account pada tgh ari 2hb Aug ...
    ini adalah atas usaha untuk menjaga kebajikan ahli ...

    segala masalah/panduan berkenaan FXMalay boleh dirujuk terus ke komuniti ...
    inilah tujuan sebenar komuniti ditubuhkan ...
    dgn bilangan ahli yg makin bertambah ...
    diharap dapat mengurangkan beban pihak Admin dgn masalah yg remeh temeh ...


    Maka dengan ini, kepada semua ahli komuniti Alface, sebarang permasalahan/persoalan mengenai komuniti ini sila nyatakan dan berbincang di thread ini.

    Last edited by support fxmalay; 08-02-2007 at 08:30 PM. Reason: For alface's community

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Congrats..

    Very good effort....

    we wish good luck for ur community...

    Thanks for ur support

  3. #3
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Salam buat semua ...


    Untuk yg belum tahu, pihak FXMalay akan mengadakan seminar forex pada 12hb Aug. 2007.

    Boleh rujuk http://www.fxegypt.com/forum/showthread.php?t=4021.

    Jadi, kepada sesiapa yg berminat untuk menambah ilmu sambil berkumpul sesama ahli FXMalay... boleh la join.

    Anda akan dapat usd25 lagi masuk ke dalam trading account bila menyertai seminar.

    Jadi marilah kira sama2 berkumpul... sambil menuntut ilmu dapat jugak berkenalan sesama ahli yg lain.




  4. #4
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Senarai No Akaun Trading Ahli Komuniti

    Salam,

    Kepada pemilik komuniti,

    Pihak FXMalay memohon kerjasama anda untuk menyenaraikan no akaun ahli komuniti anda di dalam thread masing2 bagi memudahkn pihak FXMalay untuk update rekod.

    Pastikan senarai yg anda buat sentiasa up-to-date.

    Terima kasih

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boleh tau apa kelebihan kalau saya join komuniti Alface ni?
    saya masih baru, boleh ke diberikan tunjuk ajar sampai pandai?
    apakah saya akan mendapat full support?
    setakat ni baru seminggu trade virtual kat mktv,
    harap boleh dijadikan anak murid.
    makacih

  6. #6
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Berikut adalah senarai ahli yg telah berdaftar dibawah Komuniti Alface :-

    1. 17277
    2. 17307
    3. 17546
    4. 18123
    5. 19140
    6. 19251
    7. 19825
    8. 21135
    9. 21136
    10. 22326
    11. 22357
    12. 22387
    13. 23828
    14. 23934
    15. 27727
    16. 29978
    17. 37371
    18. 40455
    19. 41248
    20. 43293
    21. 44961
    22. 46958


    di harap ahli2 Alface Komuniti makin dapat banyak pip yg hijau dalam trade.
    moga rebet & bonus pun dapat byk untuk bulan August ni.
    jika yang masih belum dapat trade dgn konsisten ... YM or PM saya.
    Insyaallah akan saya bantu setakat yg termampu.
    ada juga di kalangan ahli kita yang boleh bantu ...


    sengih yg hijau
    Last edited by alface; 11-13-2007 at 06:19 PM. Reason: update ahli komuniti

  7. #7
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by kazarz View Post
    boleh tau apa kelebihan kalau saya join komuniti Alface ni?
    saya masih baru, boleh ke diberikan tunjuk ajar sampai pandai?
    apakah saya akan mendapat full support?
    setakat ni baru seminggu trade virtual kat mktv,
    harap boleh dijadikan anak murid.
    makacih

    YM ataupun PM saya ...

    kelebihan yg boleh saya janjikan ...
    apa saja masalah berkenaan FXMalay & forex akan cuba saya selesaikan...
    byk lagi ...apa2 perkembangan terbaru akan saya update direct thru YM..
    saya nak jadikan ahli komuniti ni bagai sebuah keluarga..
    berkenaan full support tu ..mmg itula yg saya lakukan skrg ...
    apa2 yg x paham atau masalah kita lalui bersama...

    kalau nak jadi anak murid tu ...
    jadilah anak murid komuniti Alface sbb dalam komuniti ini ada byk level trader...
    dari yg baru nak merangkak sampaila yg dah berjaya ...
    ada yg dah secara konsisten untung beratus ke beribu usd 1 ari ..
    jadi bole sama2 belajar dgn yg baru nak start ...
    manakala yg dah berjaya akan sama2 berkongsi pengalaman & ilmu.
    Alface adalah sebuah komuniti yg unik ...


    nak ijau.. x nak merah
    nak ... x nak

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    makacih Alface,
    semlm (Sabtu) aku puas ati sbb byk yg aku dah mula paham pasal MT4 ni.
    ikutkan ati tu mmg dah nak depo je utk real tp atas nasihat Alface aku akan sabarkan diri utk sebulan lagi.
    nak kena biasakan main kat MT4 dulu.

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    108
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saja nak post sini.....tolong claim 100usd aku ek....

  10. #10
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by arrashidin View Post
    saja nak post sini.....tolong claim 100usd aku ek....
    Insyaalah akan kita selesaikan masalah tu ...

    kadang2 mungkin ada kesilapan cuma kita x tau di pihakmana ...

    walau apa pun .. byk bersabar ...

    sbb pasti pihak FxMalay bukan sengaja ....

    lagipun sekarang ahli dah ramai ...




  11. #11
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    makin aktif plak komuniti ko nih alface.. tumpang bangga sama laa nih.. aku punye lom kuar lagik thread kat dalam nih.. hehe... nnt tgk2 kalu ade ruang nak letak komuniti aku dalam nih..

  12. #12
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by puaka View Post
    makin aktif plak komuniti ko nih alface.. tumpang bangga sama laa nih.. aku punye lom kuar lagik thread kat dalam nih.. hehe... nnt tgk2 kalu ade ruang nak letak komuniti aku dalam nih..
    terimakasih la sbb sudi singgah di thread ni ...
    ingatkan sibuk trade sampai x sempat singgah kat sini ...
    buat la mcm rumah sendiri ...
    ajak ahli2 ko berkunjung ke sini sama ..
    satu family jugak kita ni ...


    sm_smile

  13. #13
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by alface View Post
    terimakasih la sbb sudi singgah di thread ni ...
    ingatkan sibuk trade sampai x sempat singgah kat sini ...
    buat la mcm rumah sendiri ...
    ajak ahli2 ko berkunjung ke sini sama ..
    satu family jugak kita ni ...


    sm_smile
    wah..wah..wah.....seronok plak aku tgk korang ni.....dah sebut2 pasal family ni...terasa lagi best plak fxmalay ni...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Merdeka !!!!
    Merdeka !!!!
    Mmeerrrddeeeeekkkkaaaaaa !!!!!!

  15. #15
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Selamat Menyambut Kemerdekaan Yg Ke 50

    Quote Originally Posted by kazarz View Post
    Merdeka !!!!
    Merdeka !!!!
    Mmeerrrddeeeeekkkkaaaaaa !!!!!!

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat ahli komuniti Alface & juga kepada semua yg dibawah FxMalay.
    semoga dgn kemerdekaan yg ke 50 ni ..
    kita makin lebih maju kehadapan ...
    JALAN BIAR KEDEPAN BUKAN KEBELAKANG.

    MERDEKAAAA


    sm_similies_color

Page 1 of 16 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us