BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 22 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 328

Thread: DIARI FX SHAMX777... macam2 adaaaaa...

  1. #1
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default DIARI FX SHAMX777... macam2 adaaaaa...

    Login: 117041
    Investor Pw: 8wbbKuv



    Ini dia acc Tamak Gila aku. Mula USD100... dapat sampai USD7K tak sampai sebulan. Sempat WITHDRAW USD1K jer. Pas tu kena SO.

    Aduh!!! Kalau taruk Stop Loss pun tak per sebelum kena SO. Boleh gak menang pertandingan tu. Menyesal tak sudah.

    Ada gak dua tiga trade aku guna 10 lot!!! Hehehe... tamak laaa katakan.

    Tapi takper... bulan depan... rebet mesti masyuk balik. Beratus ratus USD gak... rebet saja dah lebih daripada deposit. Boleh menggila semula.

    p/s: DO NOT TRADE WITH THE MONEY YOU CAN'T AFFORD TO LOSE.



    -------------------------------------------------

    Why Currency Trading Is Not For Everyone?


    Trading foreign exchange on margin carries a high level of risk, and may not be suitable for everyone. Before deciding to trade foreign exchange you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. Remember, you could sustain a loss of some or all of your initial investment, which means that you should not invest money that you cannot afford to lose. If you have any doubts, it is advisable to seek advice from an independent financial advisor.

    Disclaimer-Please Read

    All resources are for Educational Purposes Only.
    Investing and Trading involves significant financial risk and is not suitable for everyone. Before deciding to invest or trade you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. The possibility exists that you could sustain a loss of some or all of your initial investment and therefore you should not invest money that you cannot afford to lose. Investors and Traders should consult with a professional financial advisor for the effects of active investing.
    Any opinions, news, research, analyses, prices, or other information is provided as general market commentary and does not constitute investment advice. No acceptance of liability for any loss or damage, including without limitation to, any loss of profit, which may arise directly or indirectly from use of or reliance on such information.
    Do Your Due Diligence and take responsibility.

    T.A.Y.O.R >>> TRADE AT YOUR OWN RISK!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails DetailedStatement.jpg  
    Last edited by SHAMX777; 11-24-2008 at 09:08 AM. Reason: Changing the Password

  2. #2
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    To FxMalay administrator,

    Ada hadiah khas tak untuk acc paling gila? Aku rasa... aku yang paling gila kat sini kot :o

    Kasi laaa saguhati ke... apa2 ke.... boleh gak mengenjoy masa Malam Penyampaian Hadiah bulan 12 nanti. Aku datang kot. InsyaAllah.

    Lagi pun dah banyak aku promote FxMalay nie kat kengkawan seperjuangan ni.

    Apa2 pun Trading Platform FxMalay dengan low and fixed spread memang the best!!! Siap ada REBET lagi. The best deal compare to other brokers. Kadang2 tu ada hanged juga... tapi platform lain2 pun ada hanged juga. Kalau takder hanged langsung... memang konpem no1 choice and the best!!!

    Anyway... I LOVE IT!!!

  3. #3
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    err...bro, naper invalid account ar?
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  4. #4
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    err...bro, naper invalid account ar?

    Ler... salah kasi password kot... jap aku check semula.

  5. #5
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Wrong Password

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Ler... salah kasi password kot... jap aku check semula.
    Correction:

    Login: 117041
    Investor Pw: 8wbbKuv


    Sorry yer... guna "v" kecik. Bukan "V" besar. Cuba try test... boleh tak?

  6. #6
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    ekekek...ni betul punya gilak nih...kalau tak pasal OP sampai 10 lot insyaAllah ok lagi...papahal pun awak still untung sebab modal awal usd 100 jer...tahniah bro...

    awak pakai sistem apa yek? leh la share pengalaman especially style trading tuh...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  7. #7
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    ekekek...ni betul punya gilak nih...kalau tak pasal OP sampai 10 lot insyaAllah ok lagi...papahal pun awak still untung sebab modal awal usd 100 jer...tahniah bro...

    awak pakai sistem apa yek? leh la share pengalaman especially style trading tuh...

    Sebenarnya baru cuba try test dengan FXMalay nie. Acc sebenar aku kat broker lain. Yang tu trade tak tamak punya... trade pelan2...max pun 10% margin used. Sebab nak cuba try test ini FxMalay platform dulu... aku cuba ngan Depo USD100 dulu. Kalau puas hati... mungkin nak transfer acc daripada broker lain ke sini. Best gak dapat commission daripada kawan2 yang buka acc guna link aku.

    Aku guna sistem kuno. KISS >>> Keep It Short and Simple.

    Cuma Candle Stick, Fibbo, and support and resistance line including Trend line.

    Kalau ada SET UP bagus baru masuk trade... takder set up... tunggu sampai ada Set Up.

    Yang buat strategy ni "kaput".... WHIPSAW... SPIKE... FALSE BREAKOUT.

    Kalau jadi sikit2 takper... boleh cover balik loss sekejap jer... tapi kalau satu hari... kadang2 sampai seminggu... tak henti2 FALSE BREAKOUT atau WHIPSAW atau SPIKE berlaku... jawapnya... Margin Call ler.

    The best way to handle this... Jangan Trade langsung bila banyak spike atau WHIPSAW. Tutup komputer... pi buat kerja lain. Disiplinkan diri... lepas sahaja 3 kali berturut2 kena Stop Loss kat negative... terus tutup komputer dan trade semula keesokkan harinya... atau minggu depannya.

    Kadang2 aku pun tak ikut disiplin sendiri... tu yang kena SO tu.

    Apa2 pun... kalau nak belajar bila nak Entry atau Exit guna sistem kuno nie... sistem lama (tapi Banks dan Big Players still using it) boleh contact aku. Aku pun tengah seronok mengajar trader2 baru kat rumah nie. Siap TRADE LIVE dengan aku sekali. Nothing is FREE in this world... aku charge RM100 per session. Kalau cepat tangkap... satu session dah boleh dah... kalau lembab sikit... 3 session kot.

    Aku ajar ENTRY / EXIT jer... bab bab Money Management tu... yang tu kena ikut diri yang empunya acc. Jangan ikut macam acc Gila aku nie. Not Recommended. Kena masuk lot kecil2 jer... 2% atau 5% atau max 10% margin.

    Aku ada 2 jenis acc... Yang satu tu ikut strict Money Management. Yang satu lagi... yang aku dah umumkan kat sini >>> Acc Tamak Gila SHAMX777

    Kalau habis pun 100% jer... tapi kalau boleh buat untung... tak terkira banyaknya.

    Nak selamat... guna LOW RISK... tapi Low Risk = Low Reward.

    Nak menggila.. guna HIGH RISK = HIGH REWARD.

    Apa2 pun... aku dah hidup 2 tahun lebih jadi FULL TIME FOREX TRADER. Tahun nie sakit sikit semenjak ekonomi dunia yang tak menentu nie... banyak FALSE BREAKOUT dan WHIPSAW. Tahun Lepas... memang best. Tahun depan... tak tahu lagi.

    There's no right or wrong in trading Forex... the only right thing to do... as long as making profit.

    One last thing... NEVER EVER Trade using you LIVE SAVING or the money you can't afford to lose. Kalau nak depo USD5K... at least dah ada lagi USD5K saving yang tak kacau punya... dalam ASB ke. Barulah trade tak emotional sangat. Maklumlah... trade "emo" "emo" nie... takkan menjadi punya. Kena trade dalam keaadaan tenang dan tak terdesak... baru menjadi.

    Kalau nak datang belajar... email untuk book the free slot. Penat juga mengajar nie...

    Email: shamx777@yahoo.com

  8. #8
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    menarik gak tuh bro...mmg suka ngan KISS punya style...bleh tau bro duk area mana? kang penat2 email tgk2 jauh dari saya...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  9. #9
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by gilos View Post
    menarik gak tuh bro...mmg suka ngan KISS punya style...bleh tau bro duk area mana? kang penat2 email tgk2 jauh dari saya...

    Aku dok kat SENTUL. Email dulu untuk book tempat kalau nak belajar. Aku ajar 1 to 1. Mentor style. Dulu aku ajar free jer tapi sekarang charge laaa sikit. Boleh gak duit tu aku guna di masa2 kegawatan.

    Reputation aku >>> tengok forum MALAYSIA dalam ************.com

    Kat sini aku Newbie... kat Forum ************... post aku dah lebih 6000. Dah jadi one of the moderator. Kat situ aku discuss analysis aku.

    Aku siap promote FXMalay dalam forum tu juga. Harap2 dapat laaa bonus/saguhati nanti daripada pihak FXMalay yer.

    Nak tepon pun boleh juga... ni no tepon:

    SHAMX
    013-2491533
    shamx777@yahoo.com
    Last edited by learn2biz; 11-21-2008 at 03:12 AM.
    ______________________T.A.Y.O.R.______________________

    Cara2 Membuka Acc Click di sini:
    http://forum.fxopen.com/showpost.php...postcount=3187


    Standard Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=117041

    Micro Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=148299

    Full Time Trader & Part Time Teaching Forex
    email: shamx777@yahoo.com
    phn: 013-2491533

  10. #10
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Aku dok kat SENTUL. Email dulu untuk book tempat kalau nak belajar. Aku ajar 1 to 1. Mentor style. Dulu aku ajar free jer tapi sekarang charge laaa sikit. Boleh gak duit tu aku guna di masa2 kegawatan.

    Reputation aku >>> tengok forum MALAYSIA dalam ************.com

    Kat sini aku Newbie... kat Forum ************... post aku dah lebih 6000. Dah jadi one of the moderator. Kat situ aku discuss analysis aku.

    Aku siap promote FXMalay dalam forum tu juga. Harap2 dapat laaa bonus/saguhati nanti daripada pihak FXMalay yer.

    Nak tepon pun boleh juga... ni no tepon:

    SHAMX
    013-2491533
    shamx777@yahoo.com
    lor ... kata mod kat sana tapi takkan tak tau fxopen dianggap scam kat sana ? huehuehue
    Last edited by learn2biz; 11-21-2008 at 03:12 AM.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  11. #11
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Aku dok kat SENTUL. Email dulu untuk book tempat kalau nak belajar. Aku ajar 1 to 1. Mentor style. Dulu aku ajar free jer tapi sekarang charge laaa sikit. Boleh gak duit tu aku guna di masa2 kegawatan.

    Reputation aku >>> tengok forum MALAYSIA dalam ************.com

    Kat sini aku Newbie... kat Forum ************... post aku dah lebih 6000. Dah jadi one of the moderator. Kat situ aku discuss analysis aku.

    Aku siap promote FXMalay dalam forum tu juga. Harap2 dapat laaa bonus/saguhati nanti daripada pihak FXMalay yer.

    Nak tepon pun boleh juga... ni no tepon:

    SHAMX
    013-2491533
    shamx777@yahoo.com
    kita org selalu lepak kat selayang...

    mau join???
    Last edited by learn2biz; 11-21-2008 at 03:12 AM.
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  12. #12
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    owh..awak la brader sham ek...ada gak baca situ...cantek ah...papahal nanti saya msg k bro...salam
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  13. #13
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,302
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 152 Times in 111 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Aku dok kat SENTUL. Email dulu untuk book tempat kalau nak belajar. Aku ajar 1 to 1. Mentor style. Dulu aku ajar free jer tapi sekarang charge laaa sikit. Boleh gak duit tu aku guna di masa2 kegawatan.

    Reputation aku >>> tengok forum MALAYSIA dalam FF

    Kat sini aku Newbie... kat Forum FF... post aku dah lebih 6000. Dah jadi one of the moderator. Kat situ aku discuss analysis aku.

    Aku siap promote FXMalay dalam forum tu juga. Harap2 dapat laaa bonus/saguhati nanti daripada pihak FXMalay yer.

    Nak tepon pun boleh juga... ni no tepon:

    SHAMX
    013-2491533
    shamx777@yahoo.com


    rujuk sini -->
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=10275

    rasanya anda bakal dibanned nanti kalau admin FF tu tahu anda promote fxopen ...sbb fxmalay RB fxopen

    So berkaitan FF jgn dibincangkan lagi yer.
    Last edited by learn2biz; 11-21-2008 at 03:12 AM.

  14. #14
    Market Maker SHAMX777's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,760
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    lor ... kata mod kat sana tapi takkan tak tau fxopen dianggap scam kat sana ? huehuehue

    Yep... betul tu... kat ************... FxOpen dianggap scam sebab tak REGULATED.

    Ni sebab aku CUBA TRY TEST... FxMalay nie dulu. So far... so good. No Problem.

    Dalam email aku... berjabun2 traders2 yang tak tahu kewujudan FXMalay bertanya soalan. So far aku kasi THUMBS UP jer. Syok jugak dapat comission

    Kalau baca post post aku yang lepas... banyak juga telah aku promotekan FXMalay dalam ************.com.

    Sepatutnya tak boleh sebab FXOpen tak tersenarai dalam ************ preferred brokers. Tapi aku selamberjer... sebab dah jadi MOD. Ini namanya nak tolong orang sendiri... kalau tak siapa lagi.

    ************ is an INTERNATIONAL forum (post english only). Viewed and participated by traders all around the world. Rasa bangga juga sebab telah meletakkan thread "MALAYSIA" sebagai antara thread yang terbaik dalam ************.

    p/s: Takder saguhati ke sebab banyak juga aku telah promotekan FXMalay dalam International Forum tu?
    ______________________T.A.Y.O.R.______________________

    Cara2 Membuka Acc Click di sini:
    http://forum.fxopen.com/showpost.php...postcount=3187


    Standard Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=117041

    Micro Acc Registration: http://fxmalay.com?agent=148299

    Full Time Trader & Part Time Teaching Forex
    email: shamx777@yahoo.com
    phn: 013-2491533

  15. #15
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by SHAMX777 View Post
    Yep... betul tu... kat ************... FxOpen dianggap scam sebab tak REGULATED.

    Ni sebab aku CUBA TRY TEST... FxMalay nie dulu. So far... so good. No Problem.

    Dalam email aku... berjabun2 traders2 yang tak tahu kewujudan FXMalay bertanya soalan. So far aku kasi THUMBS UP jer. Syok jugak dapat comission

    Kalau baca post post aku yang lepas... banyak juga telah aku promotekan FXMalay dalam ************.com.

    Sepatutnya tak boleh sebab FXOpen tak tersenarai dalam ************ preferred brokers. Tapi aku selamberjer... sebab dah jadi MOD. Ini namanya nak tolong orang sendiri... kalau tak siapa lagi.

    ************ is an INTERNATIONAL forum (post english only). Viewed and participated by traders all around the world. Rasa bangga juga sebab telah meletakkan thread "MALAYSIA" sebagai antara thread yang terbaik dalam ************.

    p/s: Takder saguhati ke sebab banyak juga aku telah promotekan FXMalay dalam International Forum tu?

    KO Nih tAK ABis ABis sAgUHATi PADA HAri tu...uhuhuhuh..nanTILA masa AWal bulaN NIe akU KASI ko saGuhati..terus masuk dALAM AKAUN KO...( REBET) KEKEKEKKEE....TUNgggguuuu !! kekekekekkee

Page 1 of 22 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us