BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 5 of 5

Thread: Sesiapa dapat withdraw E-gold minggu ni?

  1. #1
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Sesiapa dapat withdraw E-gold minggu ni?

    Tumpang tnya semua trader,
    ada sesiapa dapat withdraw egold dalam minggu ni??
    aku takut aku sorang jer, sbb dari isnin lepas 3hb Nov 08 proses withdraw, smpai saat ini blum dpt withdraw lg. tgok dlm cabinet status pengeluaran still pending.

  2. #2
    Intraday Master cairol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    kLaTE-sHah aLaM-kL
    Posts
    399
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tumpang tnya semua trader,
    ada sesiapa dapat withdraw egold dalam minggu ni??
    aku takut aku sorang jer, sbb dari isnin lepas 3hb Nov 08 proses withdraw, smpai saat ini blum dpt withdraw lg. tgok dlm cabinet status pengeluaran still pending.

    nape x gune local withdraw ?? cepat dan pantas.....
    FxOpen>>>> Buka Akaun Baru Anda Sekarang<<<< FxMalay
    >>> BiaR PuN PiPs KEciK TaPi NiLai Nye BeSaR <<<

  3. #3
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cairol View Post
    nape x gune local withdraw ?? cepat dan pantas.....
    tggal 1 account lg jer yg pkai egold. Kire last lani, lpas smua pakai local withdraw le

  4. #4
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Huehuehue .. ramai dah orang tak pakai e-gold ni ... berapa banyak masalah la e-currency sekarang .. lepas satu-satu, ada je problem.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  5. #5
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku teringat balik aku hilang 500 dolar kat ebulion....masa aku withdraw dan lepas tu jer lingkup e-bullion...tak sempat nak cash kan..hukhukhuk...

    p/s : pakai local jer lagi baguss...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us