BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 46

Thread: Seminar FOREX FXMALAY

  1. #1
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Seminar FOREX FXMALAY

    BERITA GEMBIRA UNTUK SEMUA TRADER FOREX!!!

    FXMALAY sebagai salah satu Komuniti FX Malaysia akan menganjurkan satu Seminar Forex untuk trader yang BARU menceburkan diri bidang ini.

    Maklumat Seminar Forex FXMalay adalah seperti berikut:

    Tarikh: 12hb. OGOS, 2007 (AHAD)
    Masa: 8.30am - 5.00pm
    Tempat: Hotel Putra, Kuala Lumpur
    Bayaran: RM200.00 (Termasuk makan tengahari dan 2 break (pagi /petang))

    Dapatkan 25usd bonus ke dalam akaun trading anda selepas menghadiri Seminar Forex FXMalay!!.

    Jadual Seminar Forex FXMalay adalah seperti berikut:

    8.30 am - 9.30am Pendaftaran
    9.30am 10.00am Pengenalan
    10.00am 11.00am Intro to Forex
    11.00am 1.00pm Trading plan:a. Technique: b. Money Management:c. Trading Strategy Daily/Weekly/Monthly Targetse. Mindset, Mission and Visionf. Trading Journal
    1.00pm - 2.15pm Lunch, solat zohor
    2.15pm 3.00pm Continue: trading plan
    3.00pm 4.00pm Chaos theory of Bill williams
    4.00pm 5.00pm Motivational talk/ sharing experience, etc
    Bersurai

    Pembayaran di terima melalui Maybank2u, CIMB dan RHB.

    Kepada mereka yang berminat sila hantar email ke [email protected] seperti berikut :

    Perkara : Seminar FOREX Hotel PUTRA
    Nama :
    No. Tel :
    Jenis Pembayaran:

    Anda akan menerima maklumat untuk pembayaran yuran seminar.
    Last edited by FXM Teacher; 08-09-2007 at 08:36 AM.

  2. #2
    Piplet ezeemoney's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    MR ADmin,

    Di kawasan utara tak nak buat kelas kursus ka

  3. #3
    Piplet lebardaun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Merlimau, Shah Alam, Bkt Bintang
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mr Admin,

    Saya cadangkan bahawa kursus sebegini kalau dapat di videokan pun cun jugak. Siapa yg minat bley beli VCD atau dnload .avi file dgn sedikit bayaran. Ini memberi alternatif kepada yang tidak dapat hadir secara fizikal. Untuk yang 'slow' tu bley ulang tayang beberapa kali sampai bebenor faham.

    Amacam Mr Admin, idea saya ada menarik tak? Macam ni saya bley dapat royalti idea untuk penjualan VCD dan .avi dnload.

    :-D

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kalau nak buat dan jual dalam versi VCD saya rasa susah sket kot... sekarang ni kan banyak lagi kes cetak.. lanun lanun memang tunggu masa je cari bahan nak kaut keuntungan dari hasil usaha orang lain.

  5. #5
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Kalau nak buat dan jual dalam versi VCD saya rasa susah sket kot... sekarang ni kan banyak lagi kes cetak.. lanun lanun memang tunggu masa je cari bahan nak kaut keuntungan dari hasil usaha orang lain.
    hahaha... betul betul tu...
    aku sokong..

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    74
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hello geng utagha jom kita pi serbu kl 12 ogos ni, lepaih tu kita balik, kita cuba try test ilmu tu kat mt4 fxmalay. klu menjadik barula kita buleh ajak kawan2 mai ramai2 masuk fxmalay utk kaw utagha ni pulak...

    hang dok mana ezeemoney?

    kelas ni khusus utk komuniti fxmalay saja ka atau terbuka.

    klu terbuka aku cadangkan kat sini supaya maklumat ni dihebahkan kepada semua new traders / newbie di forum2 lain sama....

    hanya cadangan. jgn marah cek no.

  7. #7
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by petani View Post
    hello geng utagha jom kita pi serbu kl 12 ogos ni, lepaih tu kita balik, kita cuba try test ilmu tu kat mt4 fxmalay. klu menjadik barula kita buleh ajak kawan2 mai ramai2 masuk fxmalay utk kaw utagha ni pulak...

    hang dok mana ezeemoney?

    kelas ni khusus utk komuniti fxmalay saja ka atau terbuka.

    klu terbuka aku cadangkan kat sini supaya maklumat ni dihebahkan kepada semua new traders / newbie di forum2 lain sama....

    hanya cadangan. jgn marah cek no.
    Terbuka untuk semua yang tinggal di seluruh dunia .

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    74
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    apa macam seminar ? jadi ke ?
    harap tuan admin kasi update info.
    tq.

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Boleh saya tahu, adakah seminar ini menggunakan bahasa malaysia sebagai pengantara utama ? Saya ada beberapa rakan yang berminat nak belajar, tapi mereka nak cari yang ajar dalam bahasa malaysia kerana kurang fasih bahasa inggeris.

  10. #10
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Boleh saya tahu, adakah seminar ini menggunakan bahasa malaysia sebagai pengantara utama ? Saya ada beberapa rakan yang berminat nak belajar, tapi mereka nak cari yang ajar dalam bahasa malaysia kerana kurang fasih bahasa inggeris.
    yup.. bahasa malaysia sebagai pengantara utama...

    to those who are non-malay speakers, please inform the speaker during the seminar to accommodate your needs.

  11. #11
    Piplet abanglong's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    apa khabar semua.

    macam mana dengan kursus semalam? jadi ke? bila lagi nak buat?
    basic kena belajar kan.

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kursus?? wah bagus tuh...kalau bisa via online saja...biar newbie kayak saya bisa ikutan...

  13. #13
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tensen tensen aku ada mamat camni..sib baik aku takda power...kalau tidak dah lama mamat ni kena banned ni....cesssss

  14. #14
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    Tensen tensen aku ada mamat camni..sib baik aku takda power...kalau tidak dah lama mamat ni kena banned ni....cesssss
    pasai ape bro?
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

  15. #15
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Gdien View Post
    pasai ape bro?
    cuba tnya Alface apa yang berlaku semalam....i like , good , i like , good , i like, good

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us