BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7869$1.8422
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Thread: EA - update by bolabola_la

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok... kita start ngan balance 11208 mikro acc (112.08usd).

    aku bukak haritu dengan 15000 (150usd). so sekarang dah rugi -3792.


    sekarang aku nak guna EA aku yang baru dapat ni.. adakah ia mampu mengembalikan duit aku? sama2 kita saksikan..

    ni ss dia

    ss dia
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails BOLABOLA_LA.jpg  
    Last edited by FXM Teacher; 08-06-2007 at 05:49 AM.

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Adakah EA yang lama lah expired.

    Bolabola_la sudikah kau bagi lah kat sini tu EA. Kita nak cuba jua lah camne profit tak...

    Adakah itu free atau commercial..

    Terima kasih

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    Adakah EA yang lama lah expired.

    Bolabola_la sudikah kau bagi lah kat sini tu EA. Kita nak cuba jua lah camne profit tak...

    Adakah itu free atau commercial..

    Terima kasih
    maaf kepada rakan2.. ea ini tidak dijual mahupun dikongsi.. hanya digunakan untuk tujuan persendirian.. kepada sesiapa yang berminat boleh menyertai pool program saya yang akan dilancarkan tidak lama lagi..

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hehehe...dah nak cover balik.. tak sampai 5jam
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails BOLABOLA_LA.jpg  

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    alhamdulillah..dah untung balik... tak sampai sehari dah untung balik... harap minggu depan takde yang Stop loss lagi...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails bolabola.jpg  

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tak sabar lah aku ni, nak cuba bro...tolong ni

    Kat mana link..sudah ade kah.

    Adekah gambaran skit camne tuh pool program. Tq

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    weh...account real micro ker......bukan ke kalau lebih $200 dah auto jadik account standart....nampaknyer cam dah lebih $200 tu....dari $150...wah best EA nih.... share ler....

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Best EA kah ni..

    Sesiapa ikhlas nak bebagi murah lah rejeki, cam tu tak..

  9. #9
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bolabola_la View Post
    alhamdulillah..dah untung balik... tak sampai sehari dah untung balik... harap minggu depan takde yang Stop loss lagi...
    weh...account real micro ker......bukan ke kalau lebih $200 dah auto jadik account standart....nampaknyer cam dah lebih $200 tu....dari $150...wah best EA nih.... share ler....
    Oppp....silap tengok lak.....upenyer baru 17 xxx lum sampai lagi...tapi memang hebat la......

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mcm kenal EA ni

    Quote Originally Posted by bolabola_la View Post
    alhamdulillah..dah untung balik... tak sampai sehari dah untung balik... harap minggu depan takde yang Stop loss lagi...
    sm_cool belik ngn mamat tuh ye!...untung lagi ek?

  11. #11
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pool program dibatalkan...

  12. #12
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau batal ada pelung ker nak share EA nih...

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by silverx View Post
    kalau batal ada pelung ker nak share EA nih...
    bg aku duit ko.. hehehehehehe

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kelantan
    Posts
    35
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bolabola_la View Post
    ok... kita start ngan balance 11208 mikro acc (112.08usd).

    aku bukak haritu dengan 15000 (150usd). so sekarang dah rugi -3792.


    sekarang aku nak guna EA aku yang baru dapat ni.. adakah ia mampu mengembalikan duit aku? sama2 kita saksikan..
    aku awal2 xfhm ea apa yg dok tgh pakai ni, ea aniq terhebat fxcasino atau ea 730pips ni... boleh le cite sikit test pakai ea apa... sekurang2nya boleh la kita tahu ea tu bagus atau tidak... nampak bagus ni. keep us update mannn..toothy9

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ade kah tempat aku nak dapat EA.

    Mohon tunjuk ajar..

    Terima kasih

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us