BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Results 1 to 10 of 10

Thread: Charting error when changing accounts...

  1. #1
    In Profit 13thheaven's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    168
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Charting error when changing accounts...

    hi all,
    can u help me with my problem?
    i have the first regular account, and i have inserted some indicators...
    then i register for micro account... and when i logged in with micro account, the chart cannot be seen... and we can only see the chart if we open a new chart, so my indicators are gone...

    my question is : can we change accounts without changing the chart from the profile? cause it's too complicated to move all the charts there...

    plz help me...
    thx...

  2. #2
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by 13thheaven View Post
    hi all,
    can u help me with my problem?
    i have the first regular account, and i have inserted some indicators...
    then i register for micro account... and when i logged in with micro account, the chart cannot be seen... and we can only see the chart if we open a new chart, so my indicators are gone...

    my question is : can we change accounts without changing the chart from the profile? cause it's too complicated to move all the charts there...

    plz help me...
    thx...
    This is one of disadvantages. You need to create all indicators for micro accounts again.

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    So, Are there better if using 2 MetaTrader Fxopen for micro account and standard account?

    My intention install MT4 Fxopen in different folder on PC. Have problem do that?

  4. #4
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    So, Are there better if using 2 MetaTrader Fxopen for micro account and standard account?

    My intention install MT4 Fxopen in different folder on PC. Have problem do that?
    There is no problem to install MT4 from different folders.

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FX Open Manager View Post
    There is no problem to install MT4 from different folders.
    So, do you mean if i have two account (standard & micro) and then i run them at the same time with two metatrader installed at different directory .. it was ok?

    thanks,
    KG

  6. #6
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Kang_Gun View Post
    So, do you mean if i have two account (standard & micro) and then i run them at the same time with two metatrader installed at different directory .. it was ok?

    thanks,
    KG
    Yes, there will be no problem to open 2 accounts same time.

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    90
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    in my MT4 the chart give me waiting for update

    what can I do to see the charts

  8. #8
    Bullish
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    95
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    can't we just copy the .srv file, or you don't have one?

  9. #9
    Denis Peganov, FXOpen Development Director cool user FXOpen Manager's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    On the moon
    Posts
    11,117
    FXO Shares
    58
    FXO Bonus
    470.989
    Thanks
    48
    Thanked 474 Times in 186 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by money View Post
    in my MT4 the chart give me waiting for update

    what can I do to see the charts
    Open MARKET WATCH window and make right click on any currency pair and choose "Chart window".

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by money View Post
    in my MT4 the chart give me waiting for update

    what can I do to see the charts
    I had the same problem. Just drag and drop from the 'Symbol' Marketwatch chart. You don't lose you indicators.

    Also when you want to use another chart; Just copy the .chr files e.g.: chart01.chr to chart02.chr, then you can adjust the new .char to the cahrt you want to use.

    You can delete everything inside the object tag.

    You must restart MT4 (and load your profile).

    But...whatever is quicker for you sm_scramble

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us