BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8388$1.8957
Page 1 of 20 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 286

Thread: Year-End 2008 Grand Event And 2nd Round Prize Giving Ceremony

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Year-End 2008 Grand Event And 2nd Round Prize Giving Ceremony

    PENGUMUMAN!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    Pihak FXMalay akan mengadakan satu jamuan makan malam serta penyampaian hadiah bagi pemenang-pemenang Pusingan ke-2 FOREX Trading Competition anjuran FXMalay.

    Tempat/Lokasi

    Dewan Tun Dr Ismail
    PWTC


    Tarikh


    Sabtu Bersamaan 20 December 2008

    Masa


    Bermula seawal 7.00pm (pendaftaran)

    Bayaran

    F.O.C
    Malah sekiranya anda mempunya akaun di FXMalay, maka anda layak untuk menerima sebarang hadiah yang di berikan pada mlm tersebut.

    Aturcara

    -TBA-


    Tema

    BATIK XTRAVAGANZA

    Kehadiran

    Tempat disediakan untuk seramai 470 orang sahaja termasuk kanak-kanak

    Info Tambahan

    Emcee akan di terajui oleh: Cheryl Samad
    Dan Artis Undangan ialah: Jay Jay of Carefree & Ezlynn Hai Hai Bye Bye
    Serta Persembahan Lawak Jenaka oleh: Sabree Yunus

    PERHATIAN: Tarikh akhir untuk pengesahan kehadiran ialah pada 07 December 2008
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

    Siapakah yang BOLEH menghadiri jamuan ini???

    1) Bukan Ahli dan Ahli berdaftar FXMALAY/FXOPEN.( ahli berdaftar layak utk sebarang bentuk pemberian hadiah pd mlm tersebut)
    2) No. Trading Account & Nama pemunya akaun adalah orang yang sama.
    3) Pengesahan kehadiran hendaklah dibuat selewat-lewatnya 30 November 2008 @ 11.59 pm.


    Kepada yang berminat sila e-mail maklumat berikut ke [email protected]


    1) Nama seperti di Trading Account anda
    2) No. Trading Account
    3) E-mail
    4) No phone
    5) Bilangan Dewasa dan Kanak-kanak



    Sebarang persoalan, sila berhubung dgn email tersebut.Pengesahan kehadiran berdasarkan siapa cepat dia dapat (FIFO).


    Segala info terkini akan di maklumkan kemudian(TBA - To Be Annouce) dari semasa ke semasa.

    Sekian Terima Kasih.

    ps: Ruangan untuk kanak-kanak juga di sediakan bagi mereka yang akan datang bersama anak-anak.


    ....................................

    Berikut senarai terkini ahli-ahli yang telah mengesahkan kehadiran:

    17430 19667 20685
    23292 30711 37879
    39001 48297 50746
    52138 54060 55012
    55360 55561 55606
    58439 59341 59594
    59896 63302 64295
    64938 66407 67911
    68955 69635 70973
    74835 76619 77251
    79644 80507 81460
    82466 82510 82682
    86584 90033 90771
    90908 92067 97859
    103168 103801 105412
    105475 105721 107589
    108113 108176 108994
    110610 110695 112686
    112697 112937 113067
    114408 114441 114870
    115148 115385 115670
    115979 116071 116339
    117041 118351 119427
    119514 119872 120496
    120756 120808 122423
    125605 126779 128277
    128438 129232 130042
    132081 132752 132931
    132931 133233 135550
    135697 136111 136184
    137448 137490 138781
    138926 139112 139663
    139883 140027 140217
    140596 140603 140783
    140908 141019 141172
    141395 141591 141684
    142155 142269 142365
    142398 142562 142640
    142724 142981 143589
    143601 143677 144135
    145160 146315 146609
    146724 146758 146909
    146919 147069 147138
    147201 147719 147991
    148068 148323 148429
    148632 148713 148831
    148842 148908 148918
    149025 149039 149505
    150299

    as at 10.30 am 14 Dis 2008
    Last edited by support fxmalay; 12-16-2008 at 02:39 PM.

  2. #2
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    brapa byk tmpt yg disediakn untk kali ni mod?dlm 1000 ada x?
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  3. #3
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada bilik hotel lagi ka utk pemenang???

  4. #4
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    ada bilik hotel lagi ka utk pemenang???
    siap sedia hotel skali ke? mewah gler.
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  5. #5
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts

    Default

    Masa

    Bermula seawal 7.00pm

    Kenapa 7pm? Untuk pendaftaran kerana tempat yang disediakan untuk 500 orang. (Pastikan membuat pendaftaran untuk mengetahui meja masing-masing)

    Pemenang, seperti biasa, HOTEL disediakan untuk satu malam.
    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server





  6. #6
    In Profit aabadrin19's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kolam pancing-maran-kg berkat
    Posts
    258
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    horeyyy .... mcm - mcm adaaa ... selamat maju jaya utk FXMalay dan sekutu2 nya ....thehehehe
    patah sayap bertongkat paruh , namun memorex tetap ku kerjakan

  7. #7
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by aabadrin19 View Post
    horeyyy .... mcm - mcm adaaa ... selamat maju jaya utk FXMalay dan sekutu2 nya ....thehehehe
    thanks di atas sokongan....so jgn lupa dtg yer..set tarikh tu dlm kalender siap2...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  8. #8
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    thanks di atas sokongan....so jgn lupa dtg yer..set tarikh tu dlm kalender siap2...
    nie buat dinner kat hotel mana?> dan menginap lak kat hotel mana?

  9. #9
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    nie buat dinner kat hotel mana?> dan menginap lak kat hotel mana?
    Kan ker dah bagitau tempat/hotel akan diberitahu ...sabor jer lerr...yg pasti bukan kat Grand Ballroom Sri Siantan, Hotel Al-Dolah...

  10. #10
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    nie buat dinner kat hotel mana?> dan menginap lak kat hotel mana?
    - TBA -
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  11. #11
    In Profit aabadrin19's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kolam pancing-maran-kg berkat
    Posts
    258
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    Kan ker dah bagitau tempat/hotel akan diberitahu ...sabor jer lerr...yg pasti bukan kat Grand Ballroom Sri Siantan, Hotel Al-Dolah...
    theheheh ..... sejak bila plak si dolah tu bukak hotel aaa.... ? si halzu ni mmg betul laaa... abis bt cave tu aku pusing tak jumpa pun Hotel al dolah tuuu .... huhuhuhuhu...
    patah sayap bertongkat paruh , namun memorex tetap ku kerjakan

  12. #12
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aabadrin19 View Post
    theheheh ..... sejak bila plak si dolah tu bukak hotel aaa.... ? si halzu ni mmg betul laaa... abis bt cave tu aku pusing tak jumpa pun Hotel al dolah tuuu .... huhuhuhuhu...
    ada hotel kat dolah tu...cume ko kena tengok dengan mata serta niat yg baik...kalu tidak tak jumpe hotel tu

  13. #13
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    ada hotel kat dolah tu...cume ko kena tengok dengan mata serta niat yg baik...kalu tidak tak jumpe hotel tu
    hotel ka atau rumah tumpangan

  14. #14
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    hotel ka atau rumah tumpangan
    ok la tu mazli rumah tumpangan pun.org bg gk kn dr x bg lngsung..
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  15. #15
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    hotel ka atau rumah tumpangan
    ko kene pergi ke belakang dapur dolah tu...nanti ko nampak ler bilik hotel tu...aku selalu gak pi situ tiap kali lepak kat Hotel Al-Dolah...

Page 1 of 20 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us