FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 9 of 427 FirstFirst ... 56789101112131959109 ... LastLast
Results 121 to 135 of 6391

Thread: Sistem Merdekrama

  1. #121
    Piplet Carlito's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    San Ramon , California
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    Salam...ujian untuk merdekarama diteruskan ..sehingga jam 4.00pm...sambil main2 sahaja usd 200 dahulunya kini menjadi usd 2224.75......setelah hari ini mencecah usd408....




    inilah kejayaan nya....cuba baca dan perhatikan cara saya trade...

    amin
    Bro wha, ..merdekarama ni tak yah pakai stop loss ker ?

  2. #122
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    paka-pagoh-tenggaroh
    Posts
    367
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    x sabar nak tggu official meredekarama v2 kuar hehehehehe... menghitung hari demi hari, sebulan ku rasakan seperti setahun lamanaya....

  3. #123
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    Salam...ujian untuk merdekarama diteruskan ..sehingga jam 4.00pm...sambil main2 sahaja usd 200 dahulunya kini menjadi usd 2224.75......setelah hari ini mencecah usd408....




    inilah kejayaan nya....cuba baca dan perhatikan cara saya trade...

    amin
    bro wha928,minta perjelaskan cara trade dengan graphic lebih senang nak tengok macam awal pagi tadi...kami masih ada yg confused.

  4. #124
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    gaya bro wha ni macm dia op kadang satu post n kadang2 2 post skali.tul x bro?
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  5. #125
    Bullish mag8804's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    58
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.180
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    Salam...ujian untuk merdekarama diteruskan ..sehingga jam 4.00pm...sambil main2 sahaja usd 200 dahulunya kini menjadi usd 2224.75......setelah hari ini mencecah usd408....




    inilah kejayaan nya....cuba baca dan perhatikan cara saya trade...

    amin
    wasalam, em, tabik hormat... and tahniah... saya punya lagi best... modal yg dah tinggal separuh haritu dah hilang lagi separuh tepat pukul 4PM tadi....pasni nak korek kat mana lagi depo lagi... bagi nampak banyak.... hehehehe :o

  6. #126
    In Profit Belmort's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by noreman View Post
    bro wha928,minta perjelaskan cara trade dengan graphic lebih senang nak tengok macam awal pagi tadi...kami masih ada yg confused.
    Yup. Setuju. Graphic lebi bercerita banyak bro

  7. #127
    Piplet pali_png's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    17
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    Salam...ujian untuk merdekarama diteruskan ..sehingga jam 4.00pm...sambil main2 sahaja usd 200 dahulunya kini menjadi usd 2224.75......setelah hari ini mencecah usd408....




    inilah kejayaan nya....cuba baca dan perhatikan cara saya trade...

    amin
    kagum btul aku....majority op close kurang drpd 30 minit....

  8. #128
    Piplet
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tak sabar aku nak test merdekarama v2 nih... dah nak lingkup akaun mini aku... hehehehe

  9. #129
    Piplet pali_png's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    17
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro wha...nak tanya skit merdekarama v1...macd 1 ngan macd 2 bersilang buy pada puncak window....dengan bersilang sell pada bawah sekali window...yg ni pun perlu amik kira gak ker bila nak op...

  10. #130
    Piplet
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tahniah la bro wha.erm rasenye tak perlu tunggu v2 pun klu nak main..v1 ni pun mmg best..just ikut je rule yang bro wha ckp tu..akaun aku depo 30usd..skrg dah jadi 110usd dgn merdekarama ni...2 hr trade..

  11. #131
    Elder Analyst wha928's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    ( 9W2WHJ )Rengit~Bdr Utama Batang Kalii
    Posts
    821
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    bro wha, leh bg tip x cmna bro main dgn teknik merdekarama ni
    sya keliru la.
    selepas ini saya akan tunjukkan dgn charts...menggunakan 3 teknik yg saya ceritakan...dan usah keliru...

    Quote Originally Posted by Carlito View Post
    Bro wha, ..merdekarama ni tak yah pakai stop loss ker ?
    salam...saya x pakai stoploss sebab saya selalu ikut arus trend....penerangan akan dilakukan nanti...kita belajar ye....

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    gaya bro wha ni macm dia op kadang satu post n kadang2 2 post skali.tul x bro?

    inilah dikatakan money management.... cuba tgk cara saya ...dari lot kecil ke besar.... ok..selepas ini kita belajar dgn charts....lebih mudah...itu pun kalau moderator tak block forum ini....he..he..he..(kalau x kena belajar kat bilik lain kot...he..he...)
    Last edited by learn2biz; 10-27-2008 at 09:48 AM. Reason: back-to-back post in short time
    ""Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan."

  12. #132
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    selepas ini saya akan tunjukkan dgn charts...menggunakan 3 teknik yg saya ceritakan...dan usah keliru...
    thanks bro.sejak loss pg td, smpi skrang x op .tengok malam nanit mcm mana plak
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

  13. #133
    Elder Analyst wha928's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    ( 9W2WHJ )Rengit~Bdr Utama Batang Kalii
    Posts
    821
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pali_png View Post
    bro wha...nak tanya skit merdekarama v1...macd 1 ngan macd 2 bersilang buy pada puncak window....dengan bersilang sell pada bawah sekali window...yg ni pun perlu amik kira gak ker bila nak op...
    pastikan 3 syarat utma di laksanakan dulu.....baru main OP...dan selepas tu dah ok...baru guna teknik ulang masuk....
    ""Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan."

  14. #134
    Elder Analyst wha928's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    ( 9W2WHJ )Rengit~Bdr Utama Batang Kalii
    Posts
    821
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mostwanted View Post
    thanks bro.sejak loss pg td, smpi skrang x op .tengok malam nanit mcm mana plak

    saya dah dapat usd653.....hari ini...untuk projek khas....amin
    ""Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan."

  15. #135
    Intraday Master mostwanted's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    472
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wha928 View Post
    inilah dikatakan money management.... cuba tgk cara saya ...dari lot kecil ke besar.... ok..selepas ini kita belajar dgn charts....lebih mudah...itu pun kalau moderator tak block forum ini....he..he..he..(kalau x kena belajar kat bilik lain kot...he..he...)
    jgn la block.bru nak tuntut ilmu ni.
    semoga succes slalu.amin..
    jom memorex dengan akaun micro:

    https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/A...x?Agent=130171

Page 9 of 427 FirstFirst ... 56789101112131959109 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us