BUY FXO Forum Shares
1315
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.9885$2.05
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 90

Thread: Best EA! RobotPowerM5_meta4V12

  1. #1
    Intraday Master hatisenang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Menumbok-Sabah-Malaysia
    Posts
    413
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Best EA! RobotPowerM5_meta4V12

    Banyak EA kat link bawah ni, saya tengah cuba
    RobotPowerM5_meta4V12.mq4

    Ambik kat sini...MT4_Experts.

    Admin jangan marah ah...
    Jurnal "Trade Cara Mudah Tapi Susah Nak Terangkan" JOURNAL CLOSED -08/08/08

    StocHasTic - Simple Happy Tool
    Jom FOREX with fxOpen
    MyForexBlog
    Trial Private System

  2. #2
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Banyak EA kat link bawah ni, saya tengah cuba
    RobotPowerM5_meta4V12.mq4

    Ambik kat sini...MT4_Experts.

    Admin jangan marah ah...
    Terima kasih banyak hatisenang. Banyak betul info ada kat site itu.

  3. #3
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default menjadik x?

    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Banyak EA kat link bawah ni, saya tengah cuba
    RobotPowerM5_meta4V12.mq4

    Ambik kat sini...MT4_Experts.

    Admin jangan marah ah...
    amcam hati senang? menajadik x indicator yg ko pakai tu? jgn segan2 bagitau kat gua

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    128
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sapa ada guna EA ni, tolong la bagi post resultnya....

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    114
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Adakah petunjuk camne guna EA ni..

    Perlu perubahan setting dak...berapa lama masa uji biar tau best...

    Masih baru aku tahu EA ...biasa main sendiri.

  6. #6
    Intraday Master hatisenang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Menumbok-Sabah-Malaysia
    Posts
    413
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku pun baru nak belajar jugak... nak test robot pun tak betul sangat. Ghairah jer sebab jumpa site tu... Sama2 kita test ye..
    Jurnal "Trade Cara Mudah Tapi Susah Nak Terangkan" JOURNAL CLOSED -08/08/08

    StocHasTic - Simple Happy Tool
    Jom FOREX with fxOpen
    MyForexBlog
    Trial Private System

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    40
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saper ader EA yg memang terbukti profitnyer kat live account.....or sesiapa yg pernah guna EA untuk live account...bagitau sikit name EA tu...

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku ada baca-baca pasal EA...

    Camne pulak tu musti beli, same ngan indicator ade masa expired beli misal 2 bulan, 6 bulan atau 1 tahun.

    Harga EA very expensive....tak jadilah aku beli. Trade sendiri lebih best..

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    in Chart
    Posts
    10
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by silverx View Post
    saper ader EA yg memang terbukti profitnyer kat live account.....or sesiapa yg pernah guna EA untuk live account...bagitau sikit name EA tu...

    EA yg terbukti keberkesanan die , 100% seminggu. Modal utk run usd60 aje n leverage mesti 1:500

    Ingin tahu ape EA itu n cara penggunaan nya sila YM : mymarketbiz


  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Banyak EA kat link bawah ni, saya tengah cuba
    RobotPowerM5_meta4V12.mq4

    Ambik kat sini...MT4_Experts.

    Admin jangan marah ah...
    EA RobotPower tu versi yang terbaru ker ? kalau ada yang baru... update lar kat sini ye.

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    128
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    link tu semua fail ea kah...

    cam mana nak install, cam install indi juga kah..

    dan.. cam mana nak guna... ada perlu setting lagi ka...

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    in Chart
    Posts
    10
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    EA RobotPower tu versi yang terbaru ker ? kalau ada yang baru... update lar kat sini ye.
    Nk EA yg baru n hebat boleh aje PM aku or YM :mymarketbiz

    Ni cth hasil penggunaan EA tu
    Real akaun
    Selamat mencube
    ---------------------
    EA harga promosi MERDEKA
    Sebelum melambung tinggi

    Klik kanan n target save
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails newtoday-2ogosreport.jpg   newtoday-2ogos.jpg  
    Last edited by Niaga; 08-02-2007 at 03:13 PM.

  13. #13
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Niaga View Post
    Nk EA yg baru n hebat boleh aje PM aku or YM :mymarketbiz

    Ni cth hasil penggunaan EA tu
    Real akaun
    Selamat mencube
    ---------------------
    EA harga promosi MERDEKA
    Sebelum melambung tinggi

    Klik kanan n target save
    at least kasitau lar nama EA tu, senang nak rujuk nanti. saya dah lama tak bukak YM, serik dah asyik kene spam dengan virus...

    screenshot tu kecik sangat la, takleh upload yang besar sikit ke ?

  14. #14
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    245
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    at least kasitau lar nama EA tu, senang nak rujuk nanti. saya dah lama tak bukak YM, serik dah asyik kene spam dengan virus...

    screenshot tu kecik sangat la, takleh upload yang besar sikit ke ?
    ha ah, kasi tau kat sini jer ler.. nama dia, yg penting sekali harga dia

    p/s: akaun yg di screen shot tu akaun aper, live or demo


  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    in Chart
    Posts
    10
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Delete for reason

    any info please YM:mymarketbiz
    Last edited by Niaga; 08-05-2007 at 01:40 PM.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us