BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45

Thread: Pertandingan forex ke 5

  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pertandingan forex ke 5

    Salam semua berkenaan pertandingan forex ke 5 .....

    Saya dah daftar untuk pertandingan yg ke 5 ni. Bulan ogos ni dengar2 ada yg

    mengatakan pertandingan ni bermula ???

    Tiada pemberitahuan khas pada yg dah mendaftar....???

    Terima kasih. sm_smile

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fariz36 View Post
    salam bro..pertandingan forex utk ape? sape yg buat paling byk dpt profit mcm tu ker? kalau mcm tu sy pun nak join, kat mane nak register name..

    mesti masuk nie..mane la tahu ade nasib..org ckp tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sape yg tahu..

    sm_win sm_win sm_win sm_win




    salam faris36....


    Tau tau ke tentang pertandingan ni sila ke laman web fxmalay klik kat pertandinga kat sebelah kiri tu.....

    dah masuk kali kelima ni

    nak rujuk kat sini pon boleh ...http://www.fxegypt.com/forum/showthr...?t=1718&page=5


    ok...

    guna demo je leh dapat 1000$ nak daftar tanya ym id : sfxmalay

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default masih terbuka lagi ke?

    Quote Originally Posted by laburbuih View Post
    salam faris36....


    Tau tau ke tentang pertandingan ni sila ke laman web fxmalay klik kat pertandinga kat sebelah kiri tu.....

    dah masuk kali kelima ni

    nak rujuk kat sini pon boleh ...http://www.fxegypt.com/forum/showthr...?t=1718&page=5


    ok...

    guna demo je leh dapat 1000$ nak daftar tanya ym id : sfxmalay

    saya ada buka akaun demo dan dah trade lebih daripada 20 lot, ada untung dan rugi so adakah akaun demo saya tersebut adalah akaun untuk pertandingan kali ke 5 nie, atau saya perlu daftar dan trade

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hangtuah View Post
    saya ada buka akaun demo dan dah trade lebih daripada 20 lot, ada untung dan rugi so adakah akaun demo saya tersebut adalah akaun untuk pertandingan kali ke 5 nie, atau saya perlu daftar dan trade





    Untuk keterangan lanjut tentang peraduan forex ni boleh le bertanyakan pada

    support fxmalay.....

    atau pon bertanyakan terus kepada [email protected]

    Tolong support beri penjelasan kat sini...


    tq

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation

    Quote Originally Posted by hangtuah View Post
    saya ada buka akaun demo dan dah trade lebih daripada 20 lot, ada untung dan rugi so adakah akaun demo saya tersebut adalah akaun untuk pertandingan kali ke 5 nie, atau saya perlu daftar dan trade





    Pada bro hangtuah sila baca http://www.fxmalay.com/?s=traders

    info terperinci ada disana.

    terima kasih.

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku sudahlah daftar pertandingan untuk bulan Juli...

    Tapi saya guna login di MT4 terbaru..invalid login..tak diakui lah..

    Aku guna login di MT4 lama, bisa lah login cuman tak bisa trade..

    Adakah permasalahan ini....

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    Aku sudahlah daftar pertandingan untuk bulan Juli...

    Tapi saya guna login di MT4 terbaru..invalid login..tak diakui lah..

    Aku guna login di MT4 lama, bisa lah login cuman tak bisa trade..

    Adakah permasalahan ini....



    Khabar saudara Fernando silah baca di url ini

    http://www.fxmalay.com/?s=traders

    Keteranganya ada disana.


    Harap maklum.


    Berkenaan MT4 ianya sebab belum dimulakan pertandingannya ya....

    Terima kasih


    sm_win sm_win sm_smile

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bilakah pertandingan bermula lagi awal bulan agustus ni.

    Bila bermula takut lah tak register, nak register kelak terlambat pulak.

    Atau bila bermula pertandingan guna account pertandingan bulan Juli.

    Kalo guna account baru, camne ni tak guna lah register kemaren.

    Terima kasih

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam..

    ada sapa2 yg boleh gitau pasal contest ni,
    masih jalan lagike?

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  11. #11
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by yakuzanas View Post
    apo ke hal tetibe ko letak link kt sini ni...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  12. #12
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    FXOpen masih tak setel rebranding...bln depan dah setel rebranding baru start competition mcm biasa....

    psstt...FXMalay pon bakal anjurkn 1 competition utk ahli FXmalay....tak sabar tunggu pengumuman dr management FXMalay..
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  13. #13
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lord View Post
    apo ke hal tetibe ko letak link kt sini ni...
    ntah, tak pasal2 aku garu kapla semalam.
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

  14. #14
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default nak daftar nama

    salam..
    aku nak nak daftar ke pertandingan nie mcm mane yer..
    ini pertandingan untuk fxmalay saje ker?
    kalau kat fxmalay jer mcm nie ade peluang nie..
    hehehe

  15. #15
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Alamat web nya mana neh? Gue mau ikutan...syarat nya apa aja? THX

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us