BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Buy Low, Sell High

  1. #1
    Piplet neoseeker's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    24
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Buy Low, Sell High

    Hai sume..

    Aku tertarik ngn teknik Buy Low-Sell High yg dikhabarkan amat simple dan begitu profitable.. Teknik ni x banyak dibincangkan kat forum lain2.. Setau aku ada 1 company yang offer teknik ni dgn bayaran tertentu.

    Jika ada sesiapa yang berpengetahuan tentang teknik ni, amat dialu2kan memberikan sedikit tunjuk ajar.. Sama2 kita kongsikan..

  2. #2
    In Profit fanto's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    119
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Setahu saya BUY LOW and SELL high tu begini.
    Gunakan RSI 14
    BUY if RSI < 50
    And Close Yesterday lebih besar dari High before Yesterday.
    Gunakan TF H4
    Lebih bagus jika menggunakan Pair GBPJPY
    Teknik hanya satu arah yaitu BUY and Never enter with SELL position.

    Bila harga sudah HIGH atau RSI > 70-80 baru kita lepas posisi open buy kita. Jika menggunakan Broker lain selama kita tahan posisi BUY di GBPJPY, kita akan mendapatkan swap. Jadi untung dua kali SWAP dan PROFIT.
    CMIIW.

    ini aku udah cuba backtest dengan MT4
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails StrategyTester.jpg  
    Tempatnya Orang Indonesia Belajar FOREX ya
    di www.indofx-trader.net dongsm_cool

  3. #3
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ader otai yg selalu kasi teknik tu jerk...tapi dia kata pakai naked jerk...hehe

    takder la plak pakai indi...ermmm

  4. #4
    Bullish udow's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    setahu saya ..saya tidak tahu..hauhauhuahau malu ah banyak master di sini..selain RSI ..stochastic boleh juga tuh pake 8,3,3 exponential (kaya master chivas tersayang....) muachhhhhhhhhhhhh
    3dblob

  5. #5
    Bullish acuwan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tekni tu boleh pakai bila dah mahir lagi senang tapi kena mahir dulu laa

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bagi aku yg masih cetek pada teknik ni mudah je kalau faham tak semesti kita buy je kalau harga dah tinggi untuk hari tu kita boleh jual nak mudah cuba tgk pada harga tinggi sebelumnya.

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sistem FR ke tu, ada tengok dan ada trial lagi. kalau ada yang cuba, kasi tau la kat forum ni.

    Setahu saya BUY LOW and SELL high tu begini.
    Gunakan RSI 14
    BUY if RSI < 50
    And Close Yesterday lebih besar dari High before Yesterday.
    Gunakan TF H4
    Lebih bagus jika menggunakan Pair GBPJPY
    Teknik hanya satu arah yaitu BUY and Never enter with SELL position.
    nak kena jaga turun ke ni..? ( maybe pending ). kalau turun menjunam, kan dah terkena...

  8. #8
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by eddy76 View Post
    Bagi aku yg masih cetek pada teknik ni mudah je kalau faham tak semesti kita buy je kalau harga dah tinggi untuk hari tu kita boleh jual nak mudah cuba tgk pada harga tinggi sebelumnya.
    ya setuju..aku selalu juga pakai teknik ni., tapi takleh nak tamak lah..10 pips ke bawah cukuplah.. bak kata orang 'low TP low risk'. sikit takpe janji berulang-ulang.

  9. #9
    In Profit scalperfx's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    219
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by disc View Post
    ader otai yg selalu kasi teknik tu jerk...tapi dia kata pakai naked jerk...hehe

    takder la plak pakai indi...ermmm
    Aku rasa aku kenal siapa yg ko maksudkan disc.. Mmg aku respek otai ni.. Walaupun brteka-teki, but hint yg dia bg amat brmakna..

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    -0.100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    How long have you been using the system ?

    Nic

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    124
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bermakna saat itu melawan trend , berharap akan terjadi reversal.

    Aku sering pake sistem ini sering loss, mungkin RSI kurang akurat.

  12. #12
    Elder Analyst Nebula's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    852
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Nobody know where's the high and where's the low.... just follow the trend..
    Take Nothing But Picture, Kill Nothing But Time, Leave Nothing But Footprint..
    "Spread the knowledge, better the world" Percy Grunwald
    Observing inner sometimes not as easy as seeing beyond..!!(Anonymous)

  13. #13
    Piplet
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    When I sell it goes up.
    When I buy it goes down.
    Last edited by npb_games; 08-07-2007 at 10:18 AM.

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by npb_games View Post
    When I sell it goes up.
    When I buy it goes down.
    hohoho....same here.... ...
    i buy it going down & when i sell it going up up up...and last margin call......

  15. #15
    Elder Analyst Nebula's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    852
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Talking

    Quote Originally Posted by silverx View Post
    hohoho....same here.... ...
    i buy it going down & when i sell it going up up up...and last margin call......
    hohoho..margin.call.it.just.th.way.will.com.when.u.try.to.counter.the.trend
    without.margin.management..

    Try.ma.system..u.can.download.free.at.this.thread.blow..
    http://fxegypt.com/forum/showthread.php?t=4502

    sm_win
    Take Nothing But Picture, Kill Nothing But Time, Leave Nothing But Footprint..
    "Spread the knowledge, better the world" Percy Grunwald
    Observing inner sometimes not as easy as seeing beyond..!!(Anonymous)

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us