BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7869$1.8422
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 82

Thread: Signal Yang Akan Profit

  1. #1
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Signal Yang Akan Profit

    sell stop gu 2.0438 tp : 2.0388 sl 2.0488
    buy stop gu 2.0479 tp: 2.0529 sl 2

    buy stop gbpchf : 2.4624 sl : 2.4586 tp : 2.4674
    sell stop gbpchf : 2.4572 sl : 2.4620 tp : 2.4522


    sesiapa yang ikut signal tentu dah profit... tima kasih
    Last edited by ahmadbadawi; 07-18-2007 at 04:14 AM.

  2. #2
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    gbpchf yang profit hari nie
    Last edited by ahmadbadawi; 11-08-2008 at 02:25 PM.

  3. #3
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    signal untuk pagi ni

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sekarang kul berapa?

  5. #5
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bolabola_la View Post
    sekarang kul berapa?
    salam... time ikut waktu malaysia


    signal hr nie ...


    buy stop 2.0554 tp 2.0604 sl 2.0504

    sell stop 2.0471 tp 2.0421 sl 2.0521

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boleh tanya, signal ni dapat dari mana...?

    wss ke... dolly ke...

  7. #7
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ambayutnatuk View Post
    boleh tanya, signal ni dapat dari mana...?

    wss ke... dolly ke...
    ambik dr robot.. dia generate sendiri

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pair lain tak ada ka bro, spt eu dan gj...

    tima kasihlah, sebab bagi signal dan kalau boleh bagi la tau jam berapa nak bagi signal kat sini....

  9. #9
    Piplet USD's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ambayutnatuk View Post
    pair lain tak ada ka bro, spt eu dan gj...

    tima kasihlah, sebab bagi signal dan kalau boleh bagi la tau jam berapa nak bagi signal kat sini....
    Betul tu...menarik jugak signal u ni...100 pip tu...bBoleh lah kongsi dgn kami yang kehausan pips ni...tapi pips hijau le...

  10. #10

  11. #11
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam semua... signal utk hari nie,... waktu malaysia skrg 12.41pm

    gbpusd : trend down : sell 2.0275 tp1: 2.0241, tp2 : 2.0219, tp3 : 2.0185 sl 2.0290 tp1: 2.0241 , tp2 : 2.0219 dah profit

    eurusd : trend down : sell 1.3664 tp: 1.3645 tp2:1.3633 tp3:1.3614 sl 1.3675 tp1 dah profit


    ej : trend down : sell 161.72 tp :161.1, tp2: 160.80 tp3 : 160.25 sl 161.94


    gj : trend down : sell 240.12 tp:239.13 , tp2 : 238.59, tp3: 237.71 sl: 240.34 tp1,tp2,tp3 dah profit

    gchf : trend down : sell 2.4336 tp : 2.4275, tp2 : 2.4237, tp3: 2.4176 sl : 2.4359
    Last edited by ahmadbadawi; 08-01-2007 at 06:23 AM.

  12. #12
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Siapa2 yg trade ikut signal ahmadbad ni mesti tersenyum lebar kerana semua pair ini dah pun kena tp1. rugilak kerana tak berkesempatan nak trade sama.
    Apa2 pun terima kasih ahmadbad.teruskan dengan signal anda.

  13. #13
    Elder Analyst ahmadbadawi's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    509
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    panduan pengguna 100pip 1 bulan...

    1. mula modal 500usd dlm masa 5 tahun menjadi 18 million...usd
    2. target 1 hari 5pip saja..
    3. anda mempunyai 20 hari untuk trading... jadi 5x20hr = 100pip sebulan..
    4. mula dgn 0.1 lot... dr modal 500usd .. dlm masa sebulan acc anda menjadi 600usd..
    5. seterusnya gandaan lot anda kepada 0.2... target pip tetap sama 5 pip sehari atau 100pip sebulan... adakah untuk dpt 5pip sehari susah ?
    6. lakukan dengan gandaan bilangan lot tiap2.. bulan..
    7. akhir sekali disiplin kena ada...


    sekian terima kasih..

  14. #14
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    lagi cantik kalau masuk 1000usd target 10 pip sehari masuk 1 lot sekali
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

  15. #15
    Elder Analyst mokh997's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    KOTA KINABALU SABAH
    Posts
    610
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    1 lot = 1 pip 10usd
    10 pip kalau 1 lot = 100usd
    seminggu 500usd
    sebulan 20 hari market = 2000usd da pulang modal ade untung lagi 1000usd
    tu kalau mantain 10 pip sehari 1 lot sekali masuk
    kalau minggu pertama 1 lot minggu kedua 2 lot minggu ketiga 3 lot minggu
    keempat 4 lot berapa agak2nya tu
    m 1 1 l =sehari 100x5=500 jb=1500
    m2 1l = sehari 100x5=500 jb=2000
    m3 2l = sehari 200x5=1000 jb=3000
    m4 3l = sehari 300x5=1500 jb=4500
    m5 4l= sehari 400x5=2000 jb=6500
    m6 5l= sehari 500x5=2500 jb=9000
    m7 6l= sehari 600x5=3000 jb=11000
    m8 7l= sehari 700x5=3500 jb=14500
    m9 8l= sehari 800x5=4000 jb=18500
    m10 9l=sehari 900x5=4500 jb=23000
    m11 10l= sehari 1000x5=5000 jb=28000
    m12 11l= sehari 1100x5=5500 jb=33500 bln ketiga keuntungan penuh rm113900 dalam 3 bulan je ni dengan modal rm3600/1000usd dgn pengambilan profit 10pip sehari
    kalau market cantik tak mustahil lagi banyak
    REZEKI YANG HALAL DARI SUMBER YANG HALAL AKAN MEMBAWA BERKAT BERPANJANGAN

    http://fxopen.com?agent=275642


    utkk pemilik saga blm area sabah, pm aku utk join kelab prosboc.

    bagi yg kontraktor tgh mencari projek aku boleh tolong carikan, insyaallah ada projek kalau dh rezeki korang

    tidak ada kejayaan mampu di gapai bersendirian.
    utamakan prinsip hati gajah sama di lapah hati nyamuk sama di cicah.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us