BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7958$1.8513
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: support utk komuniti imra7

  1. #1
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default support utk komuniti imra7

    ruangan ini utk support komuniti imra7. so mana2 info yang terbaru akan update kat post yg ni.

    program rebet 0.5pip/trade:
    Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

    promosi USD100 free:
    Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
    Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

    • Spread from 2pips
    • Minimum deposit — from 25 dollars
    • Instant Execution — Quotation system
    • Credit Leverage from 1:1 to 1:500
    • Free simulated FOREX trading accounts
    • FREE Online Quotes
    • Daily Technical Research & News
    • Experienced and knowledgable staff

    download meta4: https://www.fxmalay.com/f/mt4setup.exe

    email doc: [email protected]
    email depo: [email protected]

    cabinet (depo/withdraw): https://secure.poltekbusiness.com/cabinet
    Last edited by imra7fx; 07-21-2007 at 07:19 PM. Reason: updates
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

  2. #2
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default senarai komuniti imra7

    1. 17046
    2. 17051
    3. 17054
    4. 17057
    5. 17083 - TR robot sent
    6. 17137
    7. 17163
    8. 17228 - TR robot sent
    9. 17329
    10. 17386
    11. 17420
    12. 17457
    13. 17469
    14. 17492
    15. 17622 - TR robot sent
    16. 17627 - TR robot sent
    17. 17664
    18. 17868 - kl

    ---------------------------------------
    micro member:
    1. 17702 - msmj
    Last edited by imra7fx; 07-24-2007 at 03:03 AM. Reason: updates
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

  3. #3
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    USD100 free promo:
    Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
    Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

    senang je ni, kalau guna TR la. jangan lepaskan peluang. saya dah layak dapat patutnya.
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

  4. #4
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default komuniti micro imra7

    robot turtle rock akan diberikan percuma utk member acc micro yg register kat link sebagai ahli komuniti.


    Minimum deposit 1$
    Maximum leverage 1:500 by request to [email protected]

    Each new micro account will get 1$ bonus grant!
    *1$ grant is not withdrawable
    *1 person can get only 1 bonus account
    *You can withdrawal profit over 1$ grant after 17 trades
    *If you deposit over 1$ grant you can withdrawal your money anytime (but 1$ grant will stay not withdrawable)


    micro member:

    1. 17702 - msmj
    2. 17703 -

    link utk download robot akan di update di sini, di sebelah no acc masing2.

    jom buat duit sama2 kat sini.
    Last edited by imra7fx; 07-23-2007 at 09:02 AM. Reason: updates
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

  5. #5
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bos, saya bercadang nak daftar 1 akaun mikro ngan bos. boleh dapat kura2 free...

    berapa depo yg bos cadangkan... sebab saya ada baca maklumat yg ada kat bawah ni... max balan tak boleh lebih dari $200... nanti kena convert akaun biasa lak.

    # Baki maksima yang dibenarkan di akaun nyata micro adalah $200
    # Sekiranya baki melebihi $200, account anda akan ditukarkan kepada Akaun Nyata Biasa (Dagang minima ialah 0.1 lot)
    # Untuk pastikan akaun anda kekal sebagai akaun nyata mikro , sila buat pengeluaran sebelum baki mencecah $200


  6. #6
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bole le, rasa modal usd100-150 cukup le. untung usd30 je ambik buat belanja.
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

  7. #7
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    UNTUK MAKLUMAN SEMUA

    FXMALAY belum lagi mengadakan komuniti untuk MIKRO

    oleh yang demikian, sesiapa yg nak register mikro bole register terus ke https://www.fxmalay.com/index.php?s=micromoney

    sesiapa yang register melalu reflink, anda akan automatik masuk ke fxegypt dan pihak kami tidak akan bertanggung jawab dengan apa yang berlaku.

    Dan SATU peringatan,

    Malaysian Forum sebenarnya khas untuk Ahli FXMalay yang mana rakyat Malaysia yang menyokong bangsa negara sendiri dan untuk perbincangan mengenai fxegypt sila lakukan di english forum

    Harap maklum.
    Last edited by suremasyuq; 07-23-2007 at 09:19 AM.

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by suremasyuq View Post
    UNTUK MAKLUMAN SEMUA

    FXMALAY belum lagi mengadakan komuniti untuk MIKRO

    oleh yang demikian, sesiapa yg nak register mikro bole register terus ke https://www.fxmalay.com/index.php?s=micromoney

    sesiapa yang register melalu reflink, anda akan automatik masuk ke fxegypt dan pihak kami tidak akan bertanggung jawab dengan apa yang berlaku.

    ......

    Harap maklum.
    assalamualaikum boss....
    nak tanya sket.... mcm ner nk tau akaun yg sy buka tu under fxmalay....bleh check tak? no akaun sy...17778

    thanks

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    err... imra7fx bukan under komunity fxmalay ker ?

  10. #10

  11. #11
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    assalamualaikum boss....
    nak tanya sket.... mcm ner nk tau akaun yg sy buka tu under fxmalay....bleh check tak? no akaun sy...17778

    thanks
    no cantik tu. kalu dapat 17777 lagi best. 3dblob

    sila masuk ke link ni.
    http://www.fxegypt.com/forum/showthr...5380#post25380

    anda memang ahli fxmalay. utk confom hubugngi admin yer.

    terima kasih.

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    err... imra7fx bukan under komunity fxmalay ker ?
    entah ler beskal. kalu cam ni aku nak naik kura2 pun kempunan nih.
    cam na nak buat nih bos. baby
    Last edited by FXM Teacher; 08-07-2007 at 12:24 PM.


  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tapi kalau berdasarkan ref link kat sig dia tu. #16922 memang tersenarai dalam keahlian fxmalay.

  13. #13
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Tapi kalau berdasarkan ref link kat sig dia tu. #16922 memang tersenarai dalam keahlian fxmalay.
    tu akaun standard tu rasanya. utk akaun mikro rasanya sequent no tu mesti lain.

    kita tunggu penjelasan admin jer lah.


  14. #14
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    tu akaun standard tu rasanya. utk akaun mikro rasanya sequent no tu mesti lain.

    kita tunggu penjelasan admin jer lah.
    Untuk akaun micro tidak di sediakan reflink. Link untuk komuniti hanya utk akaun standard. Harap maklum

    Terima kasih

  15. #15
    Piplet imra7fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    alamak, baru le tau.

    kalau mcm tu, utk yang dah register micro tu, nanti saya fikirkan ye mcm mana.

    sebagai ganti, utk ahli komuniti acc biasa boleh juga dapatkan kura2 sekor dgn bayaran ansuran.
    http://turtle-rock.blogspot.com/ trading can't get more naked than this, nak faham, baca le
    http://www.fxegypt.com/index.php?id=16922 link komuniti imra7 fxmalay
    The key to wealth in trading is simplicity. Don't predetermine your profits. Bulls and bears make money, but pigs get slaughtered.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us