Results 1 to 7 of 7

Thread: Cadangan aktiviti

  1. #1
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cadangan aktiviti

    As'kum semua,
    Nampak gaya aktiviti games yg dicadangkan smpai la ni x terlaksana ni. Aritu admin kata sbb masalah cuaca hujan klau nak main volleyball.

    So, gua ada cadangan kat sini, nampak gaya aktiviti sukan futsal semakin popular skrang, so apa kata kita start dgn FUTSAL! kat KL. Cadangan tempat, Wangsa Maju Sport Seven, famous tempat tu, coz drama Gol & Gincu TV3 pun main kt situ la, heheheee...

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    91
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    As'kum semua,
    Nampak gaya aktiviti games yg dicadangkan smpai la ni x terlaksana ni. Aritu admin kata sbb masalah cuaca hujan klau nak main volleyball.

    So, gua ada cadangan kat sini, nampak gaya aktiviti sukan futsal semakin popular skrang, so apa kata kita start dgn FUTSAL! kat KL. Cadangan tempat, Wangsa Maju Sport Seven, famous tempat tu, coz drama Gol & Gincu TV3 pun main kt situ la, heheheee...
    ehem ehem, ada dapat komisen ker promosi tempat tu ? hehehe!! gurau je. layan jugak tu main futsal. lama dah aku tak layan futsal ni, tak tahu lar stamina ni masih kuat lagi ker tidak.

  3. #3
    Bullish brownknight's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kuantan, Malaysia
    Posts
    53
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Assalaamualaikum

    Brown Cuma nak Bagi Cadangan Sedikit,
    Kalau Boleh, Biarlah Buat Kat Area Pantai Timur,
    Dengar Citer Ramai Otai Porex Ade Sembunyi Kat Dalam Hutan Konkrit Kuantan...

    WaAllahuAlam

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    28
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam....

    saya pon nak cadangkan aktiviti sempoi je apa kata kita buat trip memancing sekadar cadangan..

    Nak indoor ada nak outdoor pon ada bab-bab memancing ni leh serah pada saya jika cadangan ni ok....la

    terima kasih.

  5. #5
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    orait gak tu laburbuih; sebab sambil dok menanti ikan nak makan umpan, boleh bincang & discus pasal forex. Klau main futsal, nak rembat bola, x sempat nak sembang pasal forex, hahaha. lg 1 baguihnya mancing ni, dia train kita supaya sabar, sifat sabar ni lah yg perlu ada pd semua trader yg berjaya!

  6. #6
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    245
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    orait gak tu laburbuih; sebab sambil dok menanti ikan nak makan umpan, boleh bincang & discus pasal forex. Klau main futsal, nak rembat bola, x sempat nak sembang pasal forex, hahaha. lg 1 baguihnya mancing ni, dia train kita supaya sabar, sifat sabar ni lah yg perlu ada pd semua trader yg berjaya!
    best tu... kalu sesuai masa ngan tempat boleh join. kalu kat tempat mancing tu ada wireless lagi cantik. sm_cool


  7. #7
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    159
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    mmmm..ngarut jela kalau nak mancing sambil trade, nanti trade ke mana mancing ke mana

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us