BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 132

Thread: Jurnal Suamiku...

  1. #1
    In Profit saidila79's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Di Bumi Allah....
    Posts
    216
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Jurnal Suamiku...

    Assalamualaikum...

    Tengok dulu ye.....Dah tengok baru komen...Xspecialy bahagian history...Dari awal modal sampai lah...emm....Tengok sendiri lah....

    Cerita Pendeknya...

    "Kegembiraan dan kejayaan belum sempat dinikmati...akhirnya kesal memakan diri...kerana tamak menguasai hati...akhirnya akaun suamiku jadi bangkrap-c...

    dalam hati ini masih geram lagi...sebab tak nak dengar cakap bini...hah!! tengok2.....apa dah jadi.....kan dah rasa macam kena langgar lori...!!! "

    Akaun : 119096
    Investor Password : yjRp8zk

  2. #2
    Piplet ijalman's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    Assalamualaikum...

    Tengok dulu ye.....Dah tengok baru komen...Xspecialy bahagian history...Dari awal modal sampai lah...emm....Tengok sendiri lah....

    Cerita Pendeknya...

    "Kegembiraan dan kejayaan belum sempat dinikmati...akhirnya kesal memakan diri...kerana tamak menguasai hati...akhirnya akaun suamiku jadi bangkrap-c...

    dalam hati ini masih geram lagi...sebab tak nak dengar cakap bini...hah!! tengok2.....apa dah jadi.....kan dah rasa macam kena langgar lori...!!! "

    Akaun : 119096
    Investor Password : yjRp8zk
    sabar je la kak.. nak buek camno....

  3. #3
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    Assalamualaikum...

    Tengok dulu ye.....Dah tengok baru komen...Xspecialy bahagian history...Dari awal modal sampai lah...emm....Tengok sendiri lah....

    Cerita Pendeknya...

    "Kegembiraan dan kejayaan belum sempat dinikmati...akhirnya kesal memakan diri...kerana tamak menguasai hati...akhirnya akaun suamiku jadi bangkrap-c...

    dalam hati ini masih geram lagi...sebab tak nak dengar cakap bini...hah!! tengok2.....apa dah jadi.....kan dah rasa macam kena langgar lori...!!! "

    Akaun : 119096
    Investor Password : yjRp8zk
    tak dapat aku nak komen...invalid acc..,betulke account tu..
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF

  4. #4
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    Assalamualaikum...

    Tengok dulu ye.....Dah tengok baru komen...Xspecialy bahagian history...Dari awal modal sampai lah...emm....Tengok sendiri lah....

    Cerita Pendeknya...

    "Kegembiraan dan kejayaan belum sempat dinikmati...akhirnya kesal memakan diri...kerana tamak menguasai hati...akhirnya akaun suamiku jadi bangkrap-c...

    dalam hati ini masih geram lagi...sebab tak nak dengar cakap bini...hah!! tengok2.....apa dah jadi.....kan dah rasa macam kena langgar lori...!!! "

    Akaun : 119096
    Investor Password : yjRp8zk
    Banyak Bersabar yer Saidila...mulakan hidup baru.ceriakan diri anda..lagipun suami u dah menyesal kan..huhuhuu....

  5. #5
    In Profit saidila79's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Di Bumi Allah....
    Posts
    216
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau nak tau ...asben saya sepanjang men-trade tak guna indi...dia cakap takpe dia pakai ilmu alam dia sendiri...caranya camne tau..dia pusing kan duit syiling....duit tu dia letak sticker sebelah buy sebelah sell..kalau duit tu jatuh ikut apa..itulah yang dibuatnya...saya pun pelik sampai saya cakap boleh pakai ke cara tu tanpa indi..hai...entahlah....

    saya tau kat terminal ada banyak indi...tapi dia tak berkenan ngan indi yang ada....ada tak indi yang dasyat2 power...nanti saya nak suggest kat asben saya...

    untuk mazlimoin...u dah tengok ke akaun tu...?

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    kalau nak tau ...asben saya sepanjang men-trade tak guna indi...dia cakap takpe dia pakai ilmu alam dia sendiri...caranya camne tau..dia pusing kan duit syiling....duit tu dia letak sticker sebelah buy sebelah sell..kalau duit tu jatuh ikut apa..itulah yang dibuatnya...saya pun pelik sampai saya cakap boleh pakai ke cara tu tanpa indi..hai...entahlah....

    saya tau kat terminal ada banyak indi...tapi dia tak berkenan ngan indi yang ada....ada tak indi yang dasyat2 power...nanti saya nak suggest kat asben saya...

    untuk mazlimoin...u dah tengok ke akaun tu...?
    saya blom tgk lagi la saidila..tapi memang kelakar la asben u pakai duit syiling tu...saja jer nak kasi hilangkan duit kat akaun trade..uhhuuhhu..

  7. #7
    In Profit aabadrin19's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kolam pancing-maran-kg berkat
    Posts
    265
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kali pertama aku dengar org trade pakai duit syiling ... mmmm .... duniaaa ..duniaaaa ... macam macam adaaa.... thehehehee
    patah sayap bertongkat paruh , namun memorex tetap ku kerjakan

  8. #8
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,956
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    61
    Thanked 177 Times in 116 Posts

    Default

    huh .. spirit of the coin?
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com

  9. #9
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    huh .. spirit of the coin?
    gilos...baru aku nak sebut....kena kasi darah dulu baru itu coin gerak gerak kat pair mana ..pastu gerak kat buy atau sell...uhhuhuu

  10. #10
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    uhuk uhuk..padan la terbatuk dari tadi...ada orang sebut nama gue yek...
    wakakakak!!!
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::

  11. #11
    Bullish fxtraders's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    55
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    kalau nak tau ...asben saya sepanjang men-trade tak guna indi...dia cakap takpe dia pakai ilmu alam dia sendiri...caranya camne tau..dia pusing kan duit syiling....duit tu dia letak sticker sebelah buy sebelah sell..kalau duit tu jatuh ikut apa..itulah yang dibuatnya...saya pun pelik sampai saya cakap boleh pakai ke cara tu tanpa indi..hai...entahlah....

    saya tau kat terminal ada banyak indi...tapi dia tak berkenan ngan indi yang ada....ada tak indi yang dasyat2 power...nanti saya nak suggest kat asben saya...

    untuk mazlimoin...u dah tengok ke akaun tu...?
    Salam,
    Sabar bro saidila79, kalau asben buat perangai kita takeover trading tu...belajar guna akaun demo, bukan kena bayar satu sen pun. bila dah cekap baru buka micro akaun, tu pun guna $10 jadi 1,000 cents dalan a/c mikro.
    banyak membaca kat forum- posting analisis dan teknik.
    Praktis dulu pake akaun demo. Nak sembang panjang boleh PM saya

  12. #12
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by saidila79 View Post
    Assalamualaikum...

    Tengok dulu ye.....Dah tengok baru komen...Xspecialy bahagian history...Dari awal modal sampai lah...emm....Tengok sendiri lah....

    Cerita Pendeknya...

    "Kegembiraan dan kejayaan belum sempat dinikmati...akhirnya kesal memakan diri...kerana tamak menguasai hati...akhirnya akaun suamiku jadi bangkrap-c...

    dalam hati ini masih geram lagi...sebab tak nak dengar cakap bini...hah!! tengok2.....apa dah jadi.....kan dah rasa macam kena langgar lori...!!! "

    Akaun : 119096
    Investor Password : yjRp8zk
    no akaun dan password nie betulker?

  13. #13
    In Profit saidila79's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Di Bumi Allah....
    Posts
    216
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    no akaun dan password nie betulker?
    Dear Suhaidi Bin Jairi!

    Thank you for signing up.
    An account has been opened for you with
    the following parameters:

    Name : Suhaidi Bin Jairi
    Email : dila12379@gmail.com
    Login : 119096
    Investor : yjRp8zK (read only password)

    Belvedere Inc.
    http://www.fxopen.com
    support@fxopen.com


    ni hah...saya copy+paste dari mailbox.....kalo hari tu tak bleh masuk..sayalah yang salah...kepala masih pening2 terbayang2 akaun yang dibangkrapkan...totaly lost....

  14. #14
    In Profit saidila79's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Di Bumi Allah....
    Posts
    216
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.100
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxtraders View Post
    Salam,
    Sabar bro saidila79, kalau asben buat perangai kita takeover trading tu...belajar guna akaun demo, bukan kena bayar satu sen pun. bila dah cekap baru buka micro akaun, tu pun guna $10 jadi 1,000 cents dalan a/c mikro.
    banyak membaca kat forum- posting analisis dan teknik.
    Praktis dulu pake akaun demo. Nak sembang panjang boleh PM saya
    sebenarnya saya malas nak masuk campur dlm urusan asben.... tapi dah asben saya takde masa nak tak nak saya kena buat....ada gak asben mintak tolong ngan kengkawan dia ...tapi bo-layan...so saya carilah sumber sendiri...dan nasib baiklah saya dapat support dari fazli dan mazlimoin ....thanks 2u 2...

    one thing...antara demo dan real akaun ni dia ada tak best tak bestnya...saya ada gak buka akaun demo ...tapi tak feel sampai malas nak tengok...kalau real....kita akan lebih berhati2 dan ada semangat sebab melibatkan real money...tapi dia punya bankrap pun REAL lah jugak.....

  15. #15
    Bullish jemi2700's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    36
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya rasa akaun tu belum mc, so kena tak bubuh stop loss.
    masukkan stop loss dan buka open position yg baru. dapatkan nasihat dari mazlimoin dgn guna indi yg bagus. kasihan saya tengok.

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us