BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 12 of 12

Thread: crazypips multitimeframe indicators-untuk semua

  1. #1
    Bullish manntulang's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile crazypips multitimeframe indicators-untuk semua

    kat sini aku nak kongsi dengan semua orang crazypips multitimeframe indicators..........indi nie aku baca dalam website dia dia leh bagi profit average 100 pips sehari dan sekurang-kurangnya 5 post setiap hari kalu main satu pair je............

    kat sini aku dah uploadkan indi tu:
    indicators masuk indicators
    templates masuk templates

    korang semua leh donlod dan marilah kita sama2 bincangkannya disini......

    korang follow je ape yang kuar insyaallah leh la dapat yang hijau2 je........

    ***korang leh gak tambah ngan apa2 indi untuk leh mudah paham.......macam aku aku tambah bolligerband untuk tengok price sideway..

    go to this link:

    http://www.savefile.com/files/1774127

    **aku tak leh nak attach kat sini bab file dia besar sangat....

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    TQ, nak tanya bagaimana nak guna? bila buy dan sell, dan TF apa yg sesuai?

  3. #3
    Bullish manntulang's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    64
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    Quote Originally Posted by hello2u View Post
    TQ, nak tanya bagaimana nak guna? bila buy dan sell, dan TF apa yg sesuai?

    ini multitimeframe indicators,tak kira ko tengok tf mana semuanya leh tngok benda ynag sama, cuma yang membezakannya graf dalam sesuatu tf(candelstik).

    untuk cara buy ke sell ko leh tengok kat indi yang bawah sekali,dia dah bagi signal kat ko......

    1) NOT RECOMENT TO OPEN POSITION( bermaksud masa yang tak sesuai untuk buka apa2 post pun)
    2)NOT BAD MOMENT TO OPEN POSITION BUY (bermaksud ko boleh buka position buy tapi trend dia tak berapa kuat)
    3)NOT BAD MOMENT TO OPEN POSITION SELL(sama maksud ngan no.2)
    4)GOOD MOMENT TO OPEN POSITION BUY (bermaksud masa yang sesuai untuk buka position buy dan trend yang kuat)
    5)GOOD MOMENT TO OPEN POSITION SELL (bermaksud masa yang sesuai untuk buka position sell dan trend yang kuat)

    ** tapi kalo aku aku tengok yang semua indi yang timeframe 30min & 1min sama arah aku dah buka position...sebab kalo nak tunggu trend lambat la pula.

    **lagi satu aku trngok indi ferrufx ko bleh tengok kalo trend dia 75% ke atas bermaksud trend sesuatu price untuk cukup kuat.......

    **aku juga tambah indi nie ngan bolligerband untuk tengok sideway

    *******selamat mencuba************

    kalo ko tak yakin ko test kat demo dulu........

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    May 2009
    Posts
    10
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dah cuba sedut tak boleh kenape

  5. #5
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by manntulang View Post
    kat sini aku nak kongsi dengan semua orang crazypips multitimeframe indicators..........indi nie aku baca dalam website dia dia leh bagi profit average 100 pips sehari dan sekurang-kurangnya 5 post setiap hari kalu main satu pair je............

    kat sini aku dah uploadkan indi tu:
    indicators masuk indicators
    templates masuk templates

    korang semua leh donlod dan marilah kita sama2 bincangkannya disini......

    korang follow je ape yang kuar insyaallah leh la dapat yang hijau2 je........

    ***korang leh gak tambah ngan apa2 indi untuk leh mudah paham.......macam aku aku tambah bolligerband untuk tengok price sideway..

    go to this link:

    http://www.savefile.com/files/1774127

    **aku tak leh nak attach kat sini bab file dia besar sangat....
    Terima Kasih.
    Dah download tapi belum attach kat file FXopen je...

  6. #6
    In Profit skyline39's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "Otai" Fso Cendor
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks bro..for the system....

    Dari test yg aku buat kat live acc....
    Entry paling cun bila trend 75%....bila tf semuanya sehaluan...
    takat 10pip no hal.....
    Trade with a confident.....win or loss at your hand.......Happy Trading...

    Beat The Market.....

  7. #7
    In Profit biibbi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    215
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tapi aku rasa, %nya bergantung kpd cs, kalao conditionny ialah 80% buy, tapi apabila cs pada masa tu reverse dan turun, %nya akan turut berubah @@

  8. #8
    In Profit skyline39's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "Otai" Fso Cendor
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by biibbi View Post
    tapi aku rasa, %nya bergantung kpd cs, kalao conditionny ialah 80% buy, tapi apabila cs pada masa tu reverse dan turun, %nya akan turut berubah @@

    Aje ngan ye....ditambah plak ngan bb dan fibo...cukup lengkap aku rasa nak buat pip...melainkan dihentak ngan news....
    Trade with a confident.....win or loss at your hand.......Happy Trading...

    Beat The Market.....

  9. #9
    Piplet rulzqd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam boleh x bg gambaran visual/prinstcreen untuk senang org2 baru nak belajar n lg fhm, indinya mmg nampak menarik, cuma perlu penerangan visual lebih memudahkan, xgitu tuan tanah

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    71
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ho ho ho.. ni teknik bro jejantas punya.. huhmm.. semuga dimurah reziki kepada beliau dan tuan tanah ..

  11. #11
    In Profit fxdragon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    pantai dalam(WP)-bachok(kel)
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    terimakasih tuan tanah ats perkongsian ilmu.

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Salam

    Quote Originally Posted by rulzqd View Post
    salam boleh x bg gambaran visual/prinstcreen untuk senang org2 baru nak belajar n lg fhm, indinya mmg nampak menarik, cuma perlu penerangan visual lebih memudahkan, xgitu tuan tanah
    Salam... stuju ngan cadangan rulzqd tu. Sedangkan candlestick kita ubah kaler jadi lagi mudah paham bull ataupun bear, buy ataupun sell.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us