BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8836$1.9419
Results 1 to 5 of 5

Thread: EA

  1. #1
    Piplet hans66's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    12
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default EA

    Ader saper2 boleh tunjuk cam ner nak guna EA tak?

  2. #2
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,244
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    EA = expert advisor .. kebiasaanya robot trade
    Cara install - copy masuk dalam folder MT4 > expert .. ea ni extension dia .ex4 - sama macam indicator (kalau tak tutup MT4 masa copy kena close dan open MT4 semula)
    Lepas tu attach ke chart (tengok kat bahagian navigator - boleh drag atau guna menu attach to chart) .. bila attach, akan keluar muka orang kat belah atas kiri chart
    Tanda X - EA disable
    Muka masam - Live trading disable
    Muka senyum - Live trading enable
    Kalau keluar tanda X maknanya anda tak klik tab Expert Advisor kat atas MT4 tu
    Last edited by learn2biz; 09-05-2008 at 06:44 PM.

  3. #3
    Bullish
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    klu dah dia snyum kt atas tu...apa plak signal yang di advice untuk masuk,jual,beli ke apa2 lgi...mcmana mau tngok ...aku tngok dia snyum je.

  4. #4
    Piplet
    Join Date
    May 2009
    Location
    Penang
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thread ni dah tak ada org reply? i pun nak tanya sikit,lps install ea, kat windows navigator tu, ikon nya tak ada warna, kenapa pula?ada apa2 masalah ke?tapi sebelah kanan atas dah ada ikon senyum tu.harap sifu sini blh tunjuk ajar sikit

  5. #5
    Intraday Master kurosaki9313's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    egypt
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sory mencelah, nak ucap selamat hari guru kepada yang kerjayanya seorang guru n juga trader.....
    SABAR, JANGAN TAMAK, IKUT PERATURAN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us