FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Signature

  1. #16
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    127
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    try le wat signature,pas2 tgk la ape jd... kekeke...

  2. #17
    Intraday Master vaksin's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    314
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    signature promote MLM boleh x? klu boleh best gak :P

  3. #18
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by vaksin View Post
    signature promote MLM boleh x? klu boleh best gak :P
    hmm...letak tandatangan je kan senang...takyah signature2 ni...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  4. #19
    In Profit
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    127
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vaksin View Post
    signature promote MLM boleh x? klu boleh best gak :P
    bleh ke? rasenye xleh kot...sm_cool
    kalau dah kaya tu zakat jgn lupa....sm_upset
    sm_win sm_winsm_win

  5. #20
    In Profit m_five's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kota Kinabalu
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cbc2600 View Post
    like here
    apa yg u suka sgt ni ....sm_win

    ______________________________________________________________
    Dapatkan bonus + rebet tiap bulan dengan menjadi ahli Komuniti KayaRaya
    LINK KOMUNITI KAYARAYA
    https://cabinet.fxmalay.fxopen.com/A...hx?Agent=17372

  6. #21
    In Profit jackarse316's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    109
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i terima je smua cadangan seadanya.. besa la junior mesti dgr ckp senior.. ahaks.. mcm ragging lak pulak..

  7. #22
    Piplet
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    PERHATIAN!

    Kepada ahli2 fxmalay yg di hormati,

    Adalah di maklumkan bahawa anda adalah DILARANG meletakkan signature yang berbentuk promosi atau link ke program lain. Tindakan tegas akan di ambil ke atas mereka yang mempunyai signature seperti yang di maksudkn.

    Kami memohon maaf di atas kesulitan dan kerjasama anda amat di hargai

    Terima kasih
    signature pe plak ni?
    ble tlg explain ckit x?

  8. #23
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    568
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by sayor View Post
    signature pe plak ni?
    ble tlg explain ckit x?
    kalau kita tulis surat ....
    kat mana kita letak tandatangan atau sigature?
    kat bawah sekali kan ....

    sama la jugak kalau kita post kat dalam forum ....
    signature tu kat bawah skali ....

    signature yg dilarang jgn letak yer



  9. #24
    Bullish mamat7776's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    83
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam,

    nak tanya.hari tu saya ada letak sign, masuk je international forum,terus je kene remove sebab takde banners fxopen.
    soalan;

    kalau camtu,boleh la letak kan?asalkan ada banners fxopen?
    read this..read no 14 http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=3829

    kalau camtu, dimana saya boleh dapat kan banners?macam mana nak letak?
    sebab dia bagi image je(kalau ikut kan kat international forum),bukan banners(sorry la kalau ni soalan bodoh)

    nak tanya macam mana nak buat referral link tu?(soalan bodoh lg, sorry)

  10. #25
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    1st, banners tu gunanya utk promote fxopen .. sila login masuk kabinet dan tengok kat bahagian penetapan - 'for webmasters'.
    2nd, rule no 14 tu maksudnya kalau nak promote link ke external website, pastikan external website tu ada banner fxopen sbg cth website sendiri atau blog. (tu yg saya faham la .. kalau silap minta diperbetulkan)
    3rd, saya pos mesej dalam international forum tak kena delete pun .. tentu anda ada buat sedikit kesilapan kot (mungkin signature ada promote bebenda bukan-bukan - tekaan saya jer ni)
    4th, referral link .. cari dalam kabinet kat bahagian penetapan - rakaniaga
    5th, tolong 'explore' kabinet anda sendiri sebelum ada orang lain tegur anda ...

    Harap dpt membantu ...
    Last edited by learn2biz; 05-06-2008 at 11:10 PM.

  11. #26
    Bullish mamat7776's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    83
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    1st, banners tu gunanya utk promote fxopen .. sila login masuk kabinet dan tengok kat bahagian penetapan - 'for webmasters'.
    2nd, rule no 14 tu maksudnya kalau nak promote link ke external website, pastikan external website tu ada banner fxopen sbg cth website sendiri atau blog. (tu yg saya faham la .. kalau silap minta diperbetulkan)
    3rd, saya pos mesej dalam international forum tak kena delete pun .. tentu anda ada buat sedikit kesilapan kot (mungkin signature ada promote bebenda bukan-bukan - tekaan saya jer ni)
    4th, referral link .. cari dalam kabinet kat bahagian penetapan - rakaniaga
    5th, tolong 'explore' kabinet anda sendiri sebelum ada orang lain tegur anda ...

    Harap dpt membantu ...
    TQ BRO..PEMBETULAN SIKIT..YG KENE REMOVE SIGN JE BUKANYA POST..SORRY

    APA2 PUN..TQ BANYAK2 BRO

  12. #27
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mamat7776 View Post
    TQ BRO..PEMBETULAN SIKIT..YG KENE REMOVE SIGN JE BUKANYA POST..SORRY

    APA2 PUN..TQ BANYAK2 BRO
    Hehehe .. lain kali cakap biar le teghang (pinjam ayat P.Pamlee sbg ketua penyamun - ali baba bujang lapok)

  13. #28
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Hehehe .. lain kali cakap biar le teghang (pinjam ayat P.Pamlee sbg ketua penyamun - ali baba bujang lapok)
    agagaahaha.

    karang takut ckp "teghang2" pon salahhh gak

  14. #29
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    71
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    1st, banners tu gunanya utk promote fxopen .. sila login masuk kabinet dan tengok kat bahagian penetapan - 'for webmasters'.
    2nd, rule no 14 tu maksudnya kalau nak promote link ke external website, pastikan external website tu ada banner fxopen sbg cth website sendiri atau blog. (tu yg saya faham la .. kalau silap minta diperbetulkan)
    3rd, saya pos mesej dalam international forum tak kena delete pun .. tentu anda ada buat sedikit kesilapan kot (mungkin signature ada promote bebenda bukan-bukan - tekaan saya jer ni)
    4th, referral link .. cari dalam kabinet kat bahagian penetapan - rakaniaga
    5th, tolong 'explore' kabinet anda sendiri sebelum ada orang lain tegur anda ...

    Harap dpt membantu ...
    saya masih baru dalam berblog-blog ni, jadi nak tanya cara nak ambil banner FxOpen untuk dipamerkan di blog ? kalau yang sudi membantu saya ucapkan jutaan terima kasih.
    Belajar, berilmu dan beramal, cogankata yang diamalkan.
    Please put fxopen banner in your blog

  15. #30
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,243
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    1.707
    Thanks
    60
    Thanked 171 Times in 110 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by petani View Post
    saya masih baru dalam berblog-blog ni, jadi nak tanya cara nak ambil banner FxOpen untuk dipamerkan di blog ? kalau yang sudi membantu saya ucapkan jutaan terima kasih.
    Step dibawah adalah bagi pengguna blogspot :
    1) Mula-mula login dalam kabinet dan lihat bahagian penetapan > for webmasters
    2) pilih banner yg anda mahu dan copy codingnya
    3) Login dalam akaun blog anda dan pilih layout
    4) pilih 'add a page element' dan pilih 'html/javascript'
    5) bubuh title jika mahu dan paste coding yang anda copy dari kabinet anda di bahagian content dan kemudian save
    6) anda boleh alih (drag) banner ini kemudiannya

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us