BUY FXO Forum Shares
1266
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.1327$2.1987
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: Signature

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Signature

    PERHATIAN!

    Kepada ahli2 fxmalay yg di hormati,

    Adalah di maklumkan bahawa anda adalah DILARANG meletakkan signature yang berbentuk promosi atau link ke program lain. Tindakan tegas akan di ambil ke atas mereka yang mempunyai signature seperti yang di maksudkn.

    Kami memohon maaf di atas kesulitan dan kerjasama anda amat di hargai

    Terima kasih

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    PERHATIAN!

    Kepada ahli2 fxmalay yg di hormati,

    Adalah di maklumkan bahawa anda adalah DILARANG meletakkan signature yang berbentuk promosi atau link ke program lain. Tindakan tegas akan di ambil ke atas mereka yang mempunyai signature seperti yang di maksudkn.

    Kami memohon maaf di atas kesulitan dan kerjasama anda amat di hargai

    Terima kasih
    kurangkan la sedikit peraturan.. contohnya, link hanya boleh dibuat tanpa imej.. hanya link je.. tak semak mata.. dengan adanya link forum boleh berkembang dengan baik..

  3. #3
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by yussz712 View Post
    kurangkan la sedikit peraturan.. contohnya, link hanya boleh dibuat tanpa imej.. hanya link je.. tak semak mata.. dengan adanya link forum boleh berkembang dengan baik..
    Ini merupakan keputusan yang di buat oleh pihak fxegypt. Harap maklum

    Terima kasih

  4. #4
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    orait boss...aku follow je rules yg ditetapkan...dah forum nie dia nyer...apa dia nak buat...aku ikut je...

  5. #5
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ekekeekeke.... siggy pasal program forex pon takleh ke ? tak libat brokers lain. Contohnya : siggy ************?

  6. #6
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    ekekeekeke.... siggy pasal program forex pon takleh ke ? tak libat brokers lain. Contohnya : siggy ************?
    Link yang kami consider sebagai educational purpose di benarkn.

    Terima kasih

  7. #7
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ehehe... camtu lah bagus sikit..

    Sebab link pendidikan forex bagus kalau dipromo..

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau link pendidikan individu dibenarkan? admin kata semua x boleh..toothy9

  9. #9
    Piplet amirzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kalau katakan website tu free maklumat cam website -> www.semua2ada.com , pon x boleh ker? , free jer dalam tu. Salah gak ker? Kalau x bley kasik tau yer , jgn ban dah ler .. nanti lambat dapat 25usd .. hehehehe
    Buah Cempedak Diluar Pagar
    Ambil Galah Tolong Jolokan
    Saya Budak Baru Belajar
    Kalau Boleh Tolong Ajarkan

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by amirzie View Post
    Kalau katakan website tu free maklumat cam website -> www.semua2ada.com , pon x boleh ker? , free jer dalam tu. Salah gak ker? Kalau x bley kasik tau yer , jgn ban dah ler .. nanti lambat dapat 25usd .. hehehehe
    dah jelas, terang dan nyata.. memang tak boleh buat apa2 link.. letak gambar sendiri je la..

  11. #11
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    134
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    PERHATIAN!

    Kepada ahli2 fxmalay yg di hormati,

    Adalah di maklumkan bahawa anda adalah DILARANG meletakkan signature yang berbentuk promosi atau link ke program lain. Tindakan tegas akan di ambil ke atas mereka yang mempunyai signature seperti yang di maksudkn.

    Kami memohon maaf di atas kesulitan dan kerjasama anda amat di hargai

    Terima kasih

    Kalau nak buka trade untuk main game leh x bos?

    Hanya sekadar game ringan untuk menghilangkan tension masa trade x menjadi je...

    Hehehehe

    sm_cool
    toothy9 toothy9 toothy9

  12. #12
    Intraday Master fxsense's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    479
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lobai69 View Post
    Kalau nak buka trade untuk main game leh x bos?

    Hanya sekadar game ringan untuk menghilangkan tension masa trade x menjadi je...

    Hehehehe

    sm_cool
    lagi bagus la bukak game ke,minum nescafe ke.....sbb jgn ikut perasaan sgt utk trade...make it simple..hidup pun senang....anak bini pun tak terbiar...and xde buang masa byk sgt tunggu dpn pc je...

    kawalan emosi paling penting dlm trade...tak ble control u will lose....
    kalah dengan perasaan sendiri....
    renung-renungkan lah....

  13. #13
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    134
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fxsense View Post
    lagi bagus la bukak game ke,minum nescafe ke.....sbb jgn ikut perasaan sgt utk trade...make it simple..hidup pun senang....anak bini pun tak terbiar...and xde buang masa byk sgt tunggu dpn pc je...

    kawalan emosi paling penting dlm trade...tak ble control u will lose....
    kalah dengan perasaan sendiri....
    renung-renungkan lah....
    Aku sokong pendapat bos tu.

    Trade jgn ikut emosi.

    hehehehe

    sm_cool
    toothy9 toothy9 toothy9

  14. #14
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    signature bawah ni ok kut
    sm_rolleye


  15. #15
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau waktu mula mula post tak guna signature, kemudian baru nak guna signature... adakah post post yang lepas akan automatik ada signature ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us