BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Results 1 to 5 of 5

Thread: Kenapa FXIND/FXOPEN tidak menerima Paypal

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Kenapa FXIND/FXOPEN tidak menerima Paypal

    Mao nanya neh, kira-kira kenapa kok fxopen tidak memakai paypal sebagai salah salah satu metode depo dan withdraw.

    dibandingkan dengan Alertpay, dan Altergold, Paypal kan telah lebih dulu ada sbg e-currency..

    kenapa ya? mungkinkah suatu saat Fxopen bakal make Paypal???

  2. #2
    Bullish
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Kenapa FXIND/FXOPEN tidak menerima Paypal. sepertinya bukannya tidak menerima tetapi belum menerima. tunggu waktunya ja, kemungkinan pasti ada suatu saat.

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by foolex View Post
    Mao nanya neh, kira-kira kenapa kok fxopen tidak memakai paypal sebagai salah salah satu metode depo dan withdraw.

    dibandingkan dengan Alertpay, dan Altergold, Paypal kan telah lebih dulu ada sbg e-currency..

    kenapa ya? mungkinkah suatu saat Fxopen bakal make Paypal???
    sepertinya bakal ada kok
    kalau gwliat dari forum english
    fxopen ada rencanca kesana

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rezeki View Post
    sepertinya bakal ada kok
    kalau gwliat dari forum english
    fxopen ada rencanca kesana
    ditunggu aja deh paypalnya.. heheehe..

    mumpung gw masih ada balance nih..

  5. #5
    Elder Analyst Totom's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    636
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Polling disini donk biar FXOpen mau terima Paypal, saya yang bikin pollingnya, habis Paypalku baru kepakai di another broker dan belum di FXOpen

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us