BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.9162$1.9755
Page 1 of 39 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 579

Thread: Pembayaran Rebet 0.5pips

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Pembayaran Rebet 0.5pips

    Untuk makluman semua,

    Pembayaran rebet telah di lakukan pada hari ini 2 May 2007 ke dalam akaun trading anda. Kepada mereka-mereka yang layak, sila pastikan anda telah mendapat rebet anda.

    Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

    Sebarang pertanyaan boleh di ajukan di thread ini.

    Terima kasih

    PENGUMUMAN PENTING

    Adalah dimaklumkan bahawa REBET untuk kesemua PAIR sebanyak 0.5 pips akan berakhir pada JUN 2007.

    Mulai dari JULAI 2007, Pemberian REBET adalah seperti berikut:

    Major PAIR => REBET = 0.25pips

    Lain2 PAIR => REBET = 0.5pips

    *** Perubahan hanya pada major pair sahaja ***

    HARAP MAKLUM
    Last edited by learn2biz; 08-09-2010 at 04:28 PM.

  2. #2
    Intraday Master fxsense's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    467
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    camne perkiraan ek?ade contoh?

  3. #3
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    350
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam mana nak priksa dapt ke tak dapat tu?

  4. #4
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by fxsense View Post
    camne perkiraan ek?ade contoh?
    Anda boleh melihat sendiri berdasarkn trade yg anda lakukan. Setiap post yg di tutup kurang dr -3pips dan lebih dr +3pips akan di kira utk rebet 0.5pips.

    Contoh: Anda trade untuk GU dengan nilai 1pips = 1usd..dan kemudian anda close trade dengan jumlah 10pips. Maka anda layak mendapat rebet 0.5pips dr trade tersebut sebanyak 0.50usd(0.5pips dr 1usd)

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    macam mana nak priksa dapt ke tak dapat tu?
    Anda boleh lihat di dalam report akaun trading anda.

    Terima kasih

  5. #5
    Piplet Rosdie's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Pekan Pahang
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tn.moderator..saya ahli baru dlm forum ini..kwn saya freelance yg perkenalkan..saya guna skrg ialah fxegypt forex platfom metatrade...adakah saya layak rebet 0.5 tu?bagaimana caranye?

  6. #6
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Rosdie View Post
    tn.moderator..saya ahli baru dlm forum ini..kwn saya freelance yg perkenalkan..saya guna skrg ialah fxegypt forex platfom metatrade...adakah saya layak rebet 0.5 tu?bagaimana caranye?
    Rebet 0.5pips hanya di berikan kepada mereka yang membuka akaun di bawah fxmalay iaitu melalui website www.fxmalay.com

    Sekiranya anda membuka akaun selain dari web FXMalay, maka anda tidak layak untuk menikmati rebet 0.5pips ini.

    Terima kasih

  7. #7
    Piplet Rosdie's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Pekan Pahang
    Posts
    2
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Rebet 0.5pips hanya di berikan kepada mereka yang membuka akaun di bawah fxmalay iaitu melalui website www.fxmalay.com

    Sekiranya anda membuka akaun selain dari web FXMalay, maka anda tidak layak untuk menikmati rebet 0.5pips ini.

    Terima kasih
    ooo mcm tu..trima kasih tn.mod

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tq admin... semoga terus successsm_cool

  9. #9
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by kawe View Post
    tq admin... semoga terus successsm_cool
    Bersama kita doakan yang terbaik untuk FXMalay.

    Terima kasih

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    86
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    rebet ini dibayar bila.. sebulan sekali ke? masuk terus ke acc mana?

  11. #11
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by yussz712 View Post
    rebet ini dibayar bila.. sebulan sekali ke? masuk terus ke acc mana?
    Rebet di bayar dlm tempoh 1hb-10hb setiap bulan. Rebet akan di masukkan ke dalam akaun trading anda.

    Terima kasih

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dengar ceta ... forex egypt nak bukak mini accaunt ... tu dah kire bagus tapi bila erkkkk,.... camana nak apply

  13. #13
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,031
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 53 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by lipan_menari View Post
    dengar ceta ... forex egypt nak bukak mini accaunt ... tu dah kire bagus tapi bila erkkkk,.... camana nak apply

    FXE dan FXM sememangnya akan membuka micro acc (bukan mini)

    Buat masa ini, banyak olahan perlu dilakukan akibatdaripada spekulasi egold.

    So, harap bersabar

  14. #14
    Intraday Master fxsense's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    467
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by support fxmalay View Post
    Anda boleh melihat sendiri berdasarkn trade yg anda lakukan. Setiap post yg di tutup kurang dr -3pips dan lebih dr +3pips akan di kira utk rebet 0.5pips.

    Contoh: Anda trade untuk GU dengan nilai 1pips = 1usd..dan kemudian anda close trade dengan jumlah 10pips. Maka anda layak mendapat rebet 0.5pips dr trade tersebut sebanyak 0.50usd(0.5pips dr 1usd)

    maksudnya tidak bergantung pada total pips utk aritu kan?
    kalo dpt utk aritu 20pip pun akan dpt 0.5usd jgk kan?bergantung per trading eh?

    skali trading lebih -/+3pip akan dpt 0.5, macam tu??
    Last edited by support fxmalay; 05-03-2007 at 12:27 PM.

  15. #15
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by fxsense View Post
    maksudnya tidak bergantung pada total pips utk aritu kan?
    kalo dpt utk aritu 20pip pun akan dpt 0.5usd jgk kan?bergantung per trading eh?
    skali trading lebih -/+3pip akan dpt 0.5, macam tu??
    Rebet hanya di bayar utk setiap trade dan tidak bergantung kepada jumlah pips yg anda dapat dlm 1 trade. Sekiranya anda close 100pips...bermakna anda untung 100.5pips...dan juga sekiranya anda close -100pips...bermakna anda hanya rugi -95.5pips...

    Terima kasih

Page 1 of 39 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us