Results 1 to 11 of 11

Thread: Bonus 10 Lot: Thanks FxEgypt.

  1. #1
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Bonus 10 Lot: Thanks FxEgypt.

    bukak jer ********* ptg ni, tgk2 acc dah ada penambahan usd100. Cayalah fxegypt., walaupun trading tak cukup lagi 10 lot. lagi 1.3 lot. Thanks fxegypt.

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    128
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ni mesti fxegypt dah untung besar, ahli pun dah makin ramai... kalau ada lagi yang fxegyp tawarkan, mesti berebut trader nak join ni....

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Banyak betul penawaran bonus dari fxegypt...

    Bonus $1 ketika buka baru micro akun
    Bonus $25 buat 100 post
    Bonus $100 trading 10 lot, tak cukup lagi dah ada.

    Senang betul dah di fxegypt...

  4. #4
    Piplet lebardaun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Merlimau, Shah Alam, Bkt Bintang
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    folks,

    aku tak faham ler mcm mana korang bley dapat freebies dari FXEgypt.. Bley reference kan aku kat celah mana korang dapat info ni dlm forum ke @ mana2 site dlm FXEgypt ni

    Sorry yek.. aku ni new joiner..

  5. #5
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    932
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by lebardaun View Post
    folks,

    aku tak faham ler mcm mana korang bley dapat freebies dari FXEgypt.. Bley reference kan aku kat celah mana korang dapat info ni dlm forum ke @ mana2 site dlm FXEgypt ni

    Sorry yek.. aku ni new joiner..
    www.fxmalay.com

    ko usha kt bahagian promosi...ada kt menu sebelah kiri tu...
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  6. #6
    Piplet ezeemoney's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    11
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam buat semua sifu2,senior2,junior2 dan semua warga fxmalay,

    saya new trader nak tanya sikit jika lot yg kita beli/jual overbought apa kita kena wat....hehehehehe ter'emosi'.........pls advise

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ezeemoney View Post
    Salam buat semua sifu2,senior2,junior2 dan semua warga fxmalay,

    saya new trader nak tanya sikit jika lot yg kita beli/jual overbought apa kita kena wat....hehehehehe ter'emosi'.........pls advise
    Kalau kita melakukan trading terlalu banyak buy/sell secara bersamaan maka akan membutuhkan margin yang besar, dan jika mengalami loss sehingga equity dibawah 10% margin yang diperlukan untuk posisi trading maka akan kena Stop Out, semua posisi akan di close secara automatic. Bangkrut kalau lah kayak gitu...

    Musti belajar Money Management.

    Kita perlu lah tahan-tahan emosi, kalo tak nak bangkrut...

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Please read forum rules.

    Do search before u make new post.

    U have break several rules..this is 1st warning.

    Thanks for cooperation
    Last edited by support fxmalay; 07-29-2007 at 07:12 PM. Reason: break rules!!

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fery View Post
    saya member baru.
    brapa minimal deposit yang cukup untuk trading?

    thank you
    Standar account:
    - Secara resmi minimal deposit untuk standard account $25
    - Transaksi minimal 0.1 lot atau $1/pip
    - Dengan leverage 1:500 margin yang diperlukan minimal $16 (AUD)
    - Kena stop jika equity sisa 10% dari required margin trading.

    Dengan modal minimal tersebut bisa menahan sekitar -22 pip (AUD/USD))

    Micro Account:
    - Secara resmi minimal deposit $1, dapat bonus $1 ( 100 cent dollar )
    - Transaksi minimal 0.1 lot atau 1 cent/pip.
    - Dengan leverage 1:500 margin yang diperlukan minimal 16 cent dollar.
    - Kena stop out jika equity sisa 10% dari required margin.

    Dengan modal minimal/bonus bisa menahan sekitar -96 pip (AUD )

    * Dengan perhitungan tersebut dapat diperoleh gambaran sebaiknya berapa minimal deposit dan berapa banyak trade yang bisa kita lakukan.

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default benar ker???

    Quote Originally Posted by Fernando View Post
    Banyak betul penawaran bonus dari fxegypt...

    Bonus $1 ketika buka baru micro akun
    Bonus $25 buat 100 post
    Bonus $100 trading 10 lot, tak cukup lagi dah ada.

    Senang betul dah di fxegypt...
    wehhh bonus$100 trading 10lot hiksssss kereennnnnnnnnnnnnnnsm_win

  11. #11
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    474
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    iya..benar.! - setakat ni masih berjalan lagi.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us