BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Forex Mudah

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Forex Mudah

    Hello semua...

    just nak share pendapat dan pengalaman aku trade forex nie selama 3 tahun... dah macam2 indi, ea, software custom aku beli dan pakai.. banyak duit habis! tapi tak pon untung2. akhir bulan lepas(julai) aku ada terjumpa satu laman web yg ada jual ebook. check sini ---> [url]http://www.

    bila aku beli ebook dia,baru terbukak hati dan minda aku nie yg selama nie diperbodohkan dgn pelbagai kecanggihan indi, ea dan software custom forex. ebook nie mendedahkan kita supaya berbalik kepada indi asas yg ada pada trading terminal kita. terus terang aku cakap, bila aku pakai ilmu yg ada kat ebook tu, skrang aku berada dalam keadaan selesa. teramat selesa. semasa trader lain bergelut pikir indi, ea, software custom forex yg mana paling tercanggih dan terbaik, aku plak tengah layan profit..

    guys semua. buka minda tu. lupakan indi, ea, software custom tu. semua tu dihasilkan dgn menggunakan indi asas yg ada kat trading terminal korang la. bila ada news, comform benda2 custom tu jadi error! tak keluar signal pon.

    aku bagi 5 bintang kat penerbit ebook tu. sm_win

    read rule .
    If u want share any indicator or system, why not just paste here.
    The site u give not contain FXOPEN banner then member need to buy that system. So its more look like u get profit from there. (affiliate program)

    I will open this thread back but u link need to deleted because not follow rule.

    Thanks
    Last edited by nonamer; 08-13-2008 at 02:33 PM.

  2. #2

  3. #3
    Bullish lan4280's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    meniage rupe nya...ingat nak share ngan kengkawan..

  4. #4
    In Profit khairy's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    154
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lan4280 View Post
    meniage rupe nya...ingat nak share ngan kengkawan..
    Bro2 yg Pro2 kat forum ni bg sytem free kat kita semua...sytem mereka setanding dgn system dari luar negara......POWER!!!sm_cool

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sori, lambat reply. terima kasih kepada moderator sebab unlock balik topic ni. nie aku copy dari laman web dia. nak buat ayat sendiri tak reti. nanti berbelit pulak. korang pikir2 kan lah....

    ------------------------------------

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua traders...

    Terima kasih saya ucapkan kepada anda yang sudi menjenguk ke laman web ini. Saya percaya, anda yang masuk ke laman web ini sudah tentu masih lagi berada dalam keadaan kekalutan, mencari kaedah dan teknik yang boleh memantapkan lagi trading anda.

    Apa yang bakal anda lihat di sini telah saya ringkaskan dengan seringkas-ringkasnya supaya anda tidak perlu pening kepala lagi dengan membaca isi kandungan laman web ini yang berjela-jela seperti laman web lain. Saya akan direct terus kepada anda tentang tawaran yang ingin saya tawarkan kepada anda semua.

    Tahukah anda,
    Dengan menggunakan indicator asas yang sedia ada pada trading platform anda, sebenarnya sudah memadai untuk menjana signal buy atau sell. Saya berani katakan di sini, indicator asas yang sedia ada biasanya dianggap remeh dan terlalu asas serta sukar untuk dipercayai kebolehannya. Buktinya? Ramai trader, terutamanya trader yang masih baru dalam bidang forex ini gemar mencari indicator-indicator custom yang luar biasa di internet yang mampu memuaskan hati trader itu sendiri.

    Tahukah anda,
    Indicator custom yang bersepah di internet kebanyakkannya direka dengan berasaskan gabungan dari indicator-indicator asas yang ada pada trading platform. Benar! Jika anda membeli indicator custom tersebut, sebenarnya anda membeli indicator asas yang telah digabungkan, sedangkan ianya boleh diperolehi dengan secara percuma! Saya pasti, ramai yang masih tidak tahu bagaimana untuk memanfaatkan indicator asas tersebut.

    Di sini, saya akan dedahkan gabungan indicator asas yang sedia ada pada trading platform anda menjadi sebuah indicator yang berkuasa untuk menjana signal pada peratusan yang tinggi!

    Juga, saya akan dedahkan beberapa teknik trading style yang boleh meningkatkan lagi profit anda dengan cara yang mudah dan berkesan.

    Nasihat saya kepada anda yang gemar menggunakan indicator-indicator custom yang diperolehi dari internet, saya galakkan anda kembali kepada indicator asas yang sedia ada pada trading platform anda.

    Sekian.

    -----------------------------------------------------------

    Sumber : takut nk letak la. nanti kena ban. confiuse2..

    Peraturan FXOPEN:

    8) Di larang melakukan post 'link'sahaja di dalam post anda dan perlu di sertakan sedikit penerangan/ringkasan.
    9) Berhati-hati dengan hak intelek. Jangan salin atau menyebarkan premium items tanpa kebenaran pemilik: contoh perisian, ebooks etc.
    10) Ahli forum yang melanggar mana-mana peraturan yang di nyatakan akan di ban selama 24jam sebagai amaran pertama. Sekiranya masih gagal mematuhi peraturan-peraturan, maka anda akan di ban selama-lamanya.
    11) Dilarang post artikel tanpa pautan ke sumber asal. Sekiranya anda ingin post artikel dari sumber luaran, anda perlu periksa dahulu samada artikel tersebut atau yang sama dengannya belum pernah dipost atau artikel tersebut akan dipadam tanpa amaran.
    14) Adalah tidak dibenarkan mempromosi laman web yang tidak mengandungi banner FXOpen.
    Last edited by FXOpenMinded; 08-16-2008 at 09:32 AM.

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aik!! takde sape2 nak bagi pendapat ke? mungkin u all dah selesa pakai indi custom kot...

  7. #7
    In Profit khairy's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    154
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FXOpenMinded View Post
    aik!! takde sape2 nak bagi pendapat ke? mungkin u all dah selesa pakai indi custom kot...
    Kami semua tunggu bro dedahkan teknik trading yg bro katakan tu..........
    semoga org baru xtertipu lgiiiii...........sm_cool

  8. #8
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FXOpenMinded View Post
    aik!! takde sape2 nak bagi pendapat ke? mungkin u all dah selesa pakai indi custom kot...
    Salam,
    Maksud bro menggunakan indicator Alligator yang dibuat oleh Bill William (chaos)?

  9. #9
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam,
    Mana tuan tanah ni, dah hilang ke? kalau hangat2 tahi ayam baik tak payah post yang baru......

  10. #10
    In Profit
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada maklumat lanjut kah? tak ada idea

  11. #11
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hello2u View Post
    ada maklumat lanjut kah? tak ada idea
    Sedang tunggu komen tuan tanah. Gi shopping kut maklumlah hari minggu......

  12. #12
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by khairy
    Kami semua tunggu bro dedahkan teknik trading yg bro katakan tu..........
    semoga org baru xtertipu lgiiiii...........
    Kena tipu apa nie??

    Forum rule :
    9) Berhati-hati dengan hak intelek. Jangan salin atau menyebarkan premium items tanpa kebenaran pemilik: contoh perisian, ebooks etc.

    10) Ahli forum yang melanggar mana-mana peraturan yang di nyatakan akan di ban selama 24jam sebagai amaran pertama. Sekiranya masih gagal mematuhi peraturan-peraturan, maka anda akan di ban selama-lamanya.


    Quote Originally Posted by mael
    Salam,
    Maksud bro menggunakan indicator Alligator yang dibuat oleh Bill William (chaos)?
    salam. eh! mana ada pakai indicator alligator....


    Quote Originally Posted by mael
    Salam,
    Mana tuan tanah ni, dah hilang ke? kalau hangat2 tahi ayam baik tak payah post yang baru......
    Aku belom lagi nak start apa2 dah kata aku nie hangat2 tahi ayam. sejak 2 dan 3 hari ni aku bz ar..

    Forum rule :
    13) semua ahli perlu ingat bahawa mereka yang didalam forum ini adalah manusia juga. Gunakan budi bahasa, dan hormat apabila melakukan post dalam forum. Serangan peribadi, perkauman, ketaksuban dsb .. tidak akan dilayan dan akan menyebabkan si pelaku diban dengan kadar segera.

    ----------------------------

    aku kena hentam plak... niat aku nak tolong korang. tapi kalau dah begini rupanya, korang teruskanlah dengan cara korang tu. kepada moderator, agak2 kalau nak lock atau delete topic nie, silakan lah. dah takde mood nak layan org macam nie. belom sempat apa2 nak bagi tau dah hentam orang lain dulu.

    lagi satu, kalau rasa2 nak delete id saya nie pon terpulanglah. wish u all success in memorex.

    salam...

  13. #13
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FXOpenMinded View Post
    Kena tipu apa nie??

    Forum rule :
    9) Berhati-hati dengan hak intelek. Jangan salin atau menyebarkan premium items tanpa kebenaran pemilik: contoh perisian, ebooks etc.

    10) Ahli forum yang melanggar mana-mana peraturan yang di nyatakan akan di ban selama 24jam sebagai amaran pertama. Sekiranya masih gagal mematuhi peraturan-peraturan, maka anda akan di ban selama-lamanya.




    salam. eh! mana ada pakai indicator alligator....




    Aku belom lagi nak start apa2 dah kata aku nie hangat2 tahi ayam. sejak 2 dan 3 hari ni aku bz ar..

    Forum rule :
    13) semua ahli perlu ingat bahawa mereka yang didalam forum ini adalah manusia juga. Gunakan budi bahasa, dan hormat apabila melakukan post dalam forum. Serangan peribadi, perkauman, ketaksuban dsb .. tidak akan dilayan dan akan menyebabkan si pelaku diban dengan kadar segera.

    ----------------------------

    aku kena hentam plak... niat aku nak tolong korang. tapi kalau dah begini rupanya, korang teruskanlah dengan cara korang tu. kepada moderator, agak2 kalau nak lock atau delete topic nie, silakan lah. dah takde mood nak layan org macam nie. belom sempat apa2 nak bagi tau dah hentam orang lain dulu.

    lagi satu, kalau rasa2 nak delete id saya nie pon terpulanglah. wish u all success in memorex.

    salam...
    Salam, Maaf ya bro!

  14. #14
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mael View Post
    Salam, Maaf ya bro!
    nevermind...

  15. #15
    Intraday Master mael's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    309
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FXOpenMinded View Post
    aik!! takde sape2 nak bagi pendapat ke? mungkin u all dah selesa pakai indi custom kot...
    Salam,
    Bro guna MA5,MA15 dan MACD 12,26,9 ya bro kalau ada tambahan Stoch 21,14,2 ya bro?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us