BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Results 1 to 11 of 11

Thread: 5 free indicators for you

  1. #1
    micdata
    Guest

    Default 5 free indicators for you

    Halo temen2 ini aku mau bagi2 indikator, sebenernya ini cuma bollinger,stoc,macd,ma, dan sar tapi dalam bentuk digital mulai dari tf 1m - 1 wk
    juga ada analisanya, khusus macd aku modif dikiiiiiiiiiiiiit dan bukan buat sendiri sih jadi bagi yang bikin thank u very much dan semoga gak marah kalo aku bagi2 free disini. aku rencananya mau bikin yang macd juga tapi masih malas hehe jadi nyomot dulu deh.

    Bollinger
    Code:
    http://uploads.bizhat.com/file/227012
    Stochastic
    Code:
    http://uploads.bizhat.com/file/227013
    MACD
    Code:
    http://uploads.bizhat.com/file/227014
    MA
    Code:
    http://uploads.bizhat.com/file/227015
    SAR
    Code:
    http://uploads.bizhat.com/file/227016
    Enjoy them and if you have any question just send me email/give some
    comment
    Last edited by autodel; 08-11-2008 at 02:54 AM. Reason: link checked and tag code added

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok bro..ge sedot dulu..
    thanks ya

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2008
    Posts
    116
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    BTW itu bb dan teman2nya sudag di setting khusus atau standard aja bro??

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    loh ini kan kayak indi standart yg ada di meta semua
    apa yg indi diatas udah di set khusus bro

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    84
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    beda nya dan kelebihan nya apa boz?
    yg Macd keren juga...
    hehehehehe...

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salut ama mas..atas ilmu2 nya yang mau di kasih gratis sama kita2 yang pemula ini..
    moga2 master2 yang lain juga berbaik hati membantu kita2 yang pemula ini..

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bisa dijelasin bedanya kelima indikator di atas dengan indikator standar yang udah ada di Terminal?

    kelebihan dan kekurangannya aapa, dan cara bacanya gimana?

  8. #8
    Elder Analyst Totom's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    636
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    ijin sedot digiMACD-nya ya bro...

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sedott dulu bro.. thanks..ya

  10. #10
    Elder Analyst
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    933
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by foolex View Post
    bisa dijelasin bedanya kelima indikator di atas dengan indikator standar yang udah ada di Terminal?

    kelebihan dan kekurangannya aapa, dan cara bacanya gimana?
    Halo temen2 ini aku mau bagi2 indikator, sebenernya ini cuma bollinger,stoc,macd,ma, dan sar tapi dalam bentuk digital mulai dari tf 1m - 1 wk
    kan uda di jawab tuh....

  11. #11
    In Profit buzz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    178
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.080
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bentuk digital ya?

    Jadi ga keliatan real nya donk ya.... cm angka dan panah... atau angka aja ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us