BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7951$1.8506
Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 137

Thread: FXMalay: Micro account

  1. #1
    FXMalay Supporter arialun's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Taiping, Bukit Subang & Shah Alam.
    Posts
    1,310
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.200
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default FXMalay: Micro account

    Tuan Support,

    untuk micro account nanti, adakah pending order, s/l & t/p mesti juga di set 10 pips dari current price, seperti account standard?

  2. #2
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ekek.. dah boleh register ke ni?

  3. #3
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by arialun View Post
    Tuan Support,

    untuk micro account nanti, adakah pending order, s/l & t/p mesti juga di set 10 pips dari current price, seperti account standard?
    Kami akan memaklumkan setelah akaun micro sedia untuk di lancarkan. Buat masa ini pihak fxmalay sendiri belum mendapat sebarang info berkaitan akaun micro. Seperti perancangan awal, akau micro akan di lancar pada 1 Mei 2007, namun terdapat beberapa masalah teknikal yg tidak dapat di elakkan.

    Pihak kami akan memaklumkan sebarang maklumat terkini. Harap maklum

    Terima kasih

  4. #4
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Terima kasih kerana update berita ni... kami pn rasanya dah tak sabar-sabar nak test akaun micro tu.

  5. #5
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    Terima kasih kerana update berita ni... kami pn rasanya dah tak sabar-sabar nak test akaun micro tu.

    Aaaa...

    Btul le bos.

    Aku pun sama ternanti2 acc tu di activekan bru aku nak topup,

    kang topup kat acc biasa, pastu acc micro buka, dah kene widraw smula.

    maasaalah gak tu, kene charge lak lg.

    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku setia menunggu acc micro~~~ lalalalaaa~~~

  7. #7
    In Profit citajaya's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bandar Jengka, Pahang, Malaysia
    Posts
    170
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by goldsniper View Post
    Terima kasih kerana update berita ni... kami pn rasanya dah tak sabar-sabar nak test akaun micro tu.
    Bos...

    Dah brapa kali dpt 25usd tu bos?

    Nampak point dh lebih 300 tu.

    hehehehe

    baby "Tidak Saya Tahu, Saya Mampu Atau Tidak Melakukannya, Selagi... Saya Tidak Mencubanya" baby

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up tu la

    Quote Originally Posted by weirdull View Post
    aku setia menunggu acc micro~~~ lalalalaaa~~~
    ntah bila nak kuar nie mikro akain nie.... hehehe... aku ingat aku jer yang trader kecik ,... ko pun sama erkk
    baby

  9. #9
    In Profit disc's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    175
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by citajaya View Post
    Bos...

    Dah brapa kali dpt 25usd tu bos?

    Nampak point dh lebih 300 tu.

    hehehehe

    setahu aku sekali jerk seumur hidup...melainkan kalau ko buka nick baru...

  10. #10
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by disc View Post
    setahu aku sekali jerk seumur hidup...melainkan kalau ko buka nick baru...
    bila la acc micro nie nak on...x sabar2 aku nak memorex kat situ....baby

    tuan support..tolong percepatkan pelancarannyer....sm_cool

  11. #11
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,301
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    2.544
    Thanks
    20
    Thanked 152 Times in 111 Posts

    Default

    hee..hee..den pun tak sabar menanti nie .....
    den trader kocik-kocilan ....so kena main tempat kocik lah
    main besar nie ..bagaikan nak gugur jantung rasernyer
    lagi 3 tahun insya-Allah ..baru o.k kot ...
    hee..hee.pengalaman tu penting

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    141
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Lambat lg ker sapot nk launch micro accn ni..........fuh....x sabar gak ni
    baby

  13. #13
    In Profit
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    112
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lurzaimran View Post
    Lambat lg ker sapot nk launch micro accn ni..........fuh....x sabar gak ni
    baby
    dah bertelur menunggu benda ni..bila lagi nak dilancarkan?

  14. #14
    Intraday Master
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bagus tunda dulu kalau ada problem..karang tak pepasal ramai yg problem masa trade ... tak ke naya tu kengkawan..kan..kan..kan?

  15. #15
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    14
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    support...bile rase2 nk launch ni..xsaba dah hikhihkhik

Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us