BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.7852$1.8404
Results 1 to 9 of 9

Thread: FOREX Santai....

  1. #1
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Cool FOREX Santai....

    Selamat Datang kepada semua ahli FXMalay yg di hormati,

    Thead ini di buka sebagai tempat untuk anda release tension dan tinggalkan sebentar dunia forex anda sambil rileks di sini.

    Sesiapa yg ada bahan seperti keratan kartun, gambar kelakar, online games atau apa saja untuk release tension boleh lah berikan pendapat anda atau post di thread ini. Penyertaan anda amat di alu2kan...

    Semoga anda dapat trade dengan lebih tenang dan tenteram walaupun tgh -ve pips...hanya melihat sambil tersenyum...

    p/s: Kawalan emosi dan minda amat penting utk kejayaan yg hakiki.

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Game best!

    Cuba lah...
    Last edited by support fxmalay; 07-04-2007 at 12:51 PM.

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    criter tak der ker?...one piece...aku minat one piece tapi tak tau nak download kat ner...

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    agak agak takde apa nak buat, meh ler layan game Chopper Challenge. bosan gila takde lagi pencabar hebat setakat ni.

    http://www.fxegypt.com/forum/arcade....lay&gameid=101

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Asik lah kat forex santai nih..

    Adakah lain-lain yang buat santai...

    Stress pandang terus candle chart...

  6. #6
    Real Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,282
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    1.930
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by faizfakhirin View Post
    criter tak der ker?...one piece...aku minat one piece tapi tak tau nak download kat ner...
    haha.. aku pun minat one piece gak... sejak layan dari episode satu..
    tak tahan dengan lawak dia.. cuba tengok website ni:

    http://id-tv.info/wiki/Category:Anime

    tapi aku dah lama tak try download..

  7. #7
    Old Member lord's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Peaceful Earth
    Posts
    995
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.050
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Talking Sin Chan Dan Cikgunya.....

    Soal Jawab Guru dan Sin Chan...

    Guru : Kenapa awak lambat?
    Sin Chan: Kerana sebuah papan tanda.
    Guru: Papan tanda mana ?
    Sin Chan: Yang ada tulisan, "Sekolah di hadapan, jalan pelahan."

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-

    Guru: Sin Chan, Macam mana awak eja perkataan "BUAYA"?
    Sin Chan: "B-O-O-W-A-Y- A"
    Guru: Bukan, Salah tu.
    Sin Chan: Mungkin itu salah , tapi Cikgu tanya saya macam mana saya mengeja nya, itu lah yang saya eja !

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*

    Guru: Apakah formula untuk air?
    Sin Chan: "HIJKLMNO"!!
    Guru: Apa yang awak cakap tu?
    Sin Chan: Kan kelmarin Cikgu kata H to O!

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*

    Guru: Sin Chan, Pergi ke Peta Dunia tu, cari dan tunjuk mana Amerika Utara.
    Sin Chan: Di sini Cikgu, Sin Chan menunjukkan tepat kat Peta dunia yang tergantung kat hadapan kelas!
    Guru: Betul. Sekarang, Kelas, Beritahu saya siapa yang jumpa Amerika Utara?
    Kelas: Sin Chan Cikgu!

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-

    Guru: Sin Chan, beritahu satu perkara penting yang kita tak ada 10 tahun dulu.
    Sin Chan: Saya Cikgu!

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*


    Guru: Bagaimana kita boleh mengelak penyakit yang di sebabkan oleh gigitan serangga?
    Sin Chan: Jangan kena gigitserangga.

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -**-*-*-* -*

    Guru: "Boleh tak sesiapa beritahu saya perkara yang kamu tahu berlaku secara kebetulan?"
    Sin Chan: "Cikgu, Ibu dan Bapa saya berkahwin pada hari yang sama, pada masa yang sama dan juga pada waktu yang sama."

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*

    Guru: Sin Chan, aneh sungguh stokin yang awak pakai ni, satu warna hijau berbintik hitam dan satu lagi berwarna merah berbintik biru. !
    Sin Chan: Ya betul Cikgu, memang nampak aneh, saya pun hairan kerana terdapat sepasang lagi dengan warna yang sama kat rumah .

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*

    Guru: Sekarang, Sin Chan, Sebetulnya beritahu saya dengan jujur adakah awak berdoa sebelum makan?
    Sin Chan: Tidak Cikgu , Saya tak perlu buat begitu , kerana saya tahu ibu saya adalah seorang tukang masak yang bagus.

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*

    Guru: Sin Chan, Karangan awak "Anjing saya" adalah sama seperti yang di karang oleh Adik awak. Adakah awak meniru kerja dia?
    Sin Chan: Tidak Cikgu , ia hanya lah anjing yang sama!

    *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *-*-*-*-* -*-*-*-*- *

    Guru
    : Siapakah orang yang kita panggil yang tak henti henti bercakap tetapi orang tak berminat nak dengar?
    Sin Chan: Seorang Guru, Cikgu!

    Semoga terhibur...toothy9
    Never Say Never
    Don't trade hard but trade smart
    __________________________

    <<--FREE Forex Sources-->>

  8. #8
    In Profit fariz36's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    180
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking Lawak version 3

    Antara TNB dan LILIN

    Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan.

    Pada suatu malam si isteri memeluk leher suami
    dengan nada manja seraya berkata, "Ayang,
    period i dah lewat sebulan, tapi i tak boleh nak
    pastikan lagi sebab kita kena gi check kat doktor."

    Si suami yang teramat gembira tu pun berpakat
    dengan isterinya untuk tidak memberitahu sesiapa
    pun tentang perkhabaran gumbira ini sehingga
    ianya benar-benar pasti.

    Pada suatu hari, pasangan ini di datangi oleh
    pegawai dari TNB kerana terdapat tunggakan
    dalam pembayaran bill elektrik rumah mereka.

    Pegawai TNB tu pun berkata: "Ini rumah En. Ahmad
    ker?" "Ya, saya ni isterinya. Ada apa encik?"

    Pegawai TNB tu pun berkata, "Puan, ni dah sebulan
    lewat, saya dah tak boleh tunggu ni, nanti boss
    saya marah."

    Dengan nada terkejut, si isteri itu pun membalas
    balik cakap pegawai TNB tu.

    "Apa? Macam mana pulak encik tahu yg saya ni
    sebulan lewat?!"

    Pegawai TNB tu pun dengan selamba menjawab:
    "Ala puan, ni kan zaman IT, semua tu ada dalam
    komputer dan kita boleh check Online"

    Kata-kata pegawai TNB tu membuatkan si isteri tu
    lagi terkejut. "Apa!!! Saya lewat sebulan pun
    awak semua boleh tahuuu!"

    Pegawai TNB tu pun mententeramkan keadaan
    "Relek puan, puan ni baru lewat sebulan, ada
    yang lagi teruk, lewat 5-6 bulan"

    Si isteri yang terperanjat beruk dengan kenyataan
    pegawai tu pun berkata, nanti saya bincang dengan
    suami saya. Lalu pegawai TNB tu pun beredar
    dari situ.

    Keesokan harinya, selepas si Ahmad ini di beritahu
    oleh isterinya. Dia pun naik berang dan terus ambik cuti
    dan pergi ke kedai TNB yang berdekatan.

    Dengan tanpa menghiraukan pegawai-pegawai
    TNB yang ramai di situ, dia pun memekik seraya
    berkata,

    "Apa korang ni, isteri saya sebulan lewat pun
    nak heboh-hebohkan ke dalam Internet. Awak ni
    semua yang berkeluarga tak pernah lewat sebulan
    kerrrr?!! Bisness apa korang buat niii?
    Nak kena saman kerr?

    Lalu pegawai yang datang kerumah si Ahmad ni
    berdiri dan mententeramkan keadaan. "Sabar encik,
    sabar encik. apa susah, kalau cik nak settlekan
    perkara ni, bayar je..." kata-kata pegawai TNB tu
    membuatkan si Ahmad lagi naik berang.

    "Apa? nak bayar korang? belahhhh lahh...."

    Lalu pegawai TNB tu pun cakap "Kalau macam tu,
    Kita terpaksa 'potong' encik punya...."

    Si Ahmad mencelah "apa? potong?! Abih tu isteri
    saya di rumah nak pakai apa?"

    Pegawai TNB tu pun cakap " nampak gayanya
    isteri encik kena pakai LILIN ajer laaaa...."

    =TAMAT=toothy9 toothy9 toothy9

  9. #9
    Bullish
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    he he,,

    min mara buka, min mana suka,

    hentam mana saja, jgn hantam tmpat luka...

    aku terluka..............

    cam ne aku nk cover duit aku ni...
    Last edited by support fxmalay; 09-09-2007 at 04:23 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us