BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8426$1.8996
Results 1 to 8 of 8

Thread: Berapa dapat RM bila withdraw dari cabinate

  1. #1
    Bullish desa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    82
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Berapa dapat RM bila withdraw dari cabinate

    Dah check a few website...
    1. myegoldex (sell)- egold 1 usd = 2.4 rm, ebullion/lib 1 usd = 3.2 rm
    2. mynetgold(sell) - egold 1 usd = 2.3 rm, ebullion/lib 1 usd = 3.1 rm
    3. epaydotcom (sell) - egold 1 usd = 1.8 rm. ebullion/lib 1 usd = 3.1 rm

    Tapi masalahnya kat ebullion nak w/draw ...pakai wire so charge 40 usd + liq. Jadi sapa sapa yg dah w/draw tu boleh tak kita kongsi info...cara apa yg terbaik utk semua trader w/draw. ......Thanks
    Sikit sikit lama lama jadi bukit...jangan guna e-currency company kalau hilang putih mata ...guna lah local bank.

  2. #2
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by desa View Post
    Dah check a few website...
    1. myegoldex (sell)- egold 1 usd = 2.4 rm, ebullion/lib 1 usd = 3.2 rm
    2. mynetgold(sell) - egold 1 usd = 2.3 rm, ebullion/lib 1 usd = 3.1 rm
    3. epaydotcom (sell) - egold 1 usd = 1.8 rm. ebullion/lib 1 usd = 3.1 rm

    Tapi masalahnya kat ebullion nak w/draw ...pakai wire so charge 40 usd + liq. Jadi sapa sapa yg dah w/draw tu boleh tak kita kongsi info...cara apa yg terbaik utk semua trader w/draw. ......Thanks
    sebenarnya cara terbaik withdraw adalah dengan local withdraw ..rate pun tinggi dan stabil..kalau pakai e-currency nie...rate akan berubah rubah tiap hari...leceh..lagi agi egold yang makin hari makin takda value..huhuhuh.

    p/s : nak w/draw local...kena hanya depo local sahaja

  3. #3

  4. #4
    In Profit aabadrin19's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kolam pancing-maran-kg berkat
    Posts
    265
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hyzuden View Post
    betul tu...lebih mudah,pantas dan tetap..
    ...dan aku tambah lagi sokongan ... aku biasa buat local bank ..10 -15 minit dah masuk akaun... toothy9

    aku tak tau lerr.. dia pakai robot ker atau ea ... cekap sungguh thehehe

    tapi yang pasti dia tak pakai hantu raya ......sm_happy sm_upset sm_happy
    patah sayap bertongkat paruh , namun memorex tetap ku kerjakan

  5. #5
    Bullish desa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    82
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Mmg betul...local bank sangat bagus (sy juga ada acc guna local)...tapi masalahnya acc yg lama ni...terpaksa pakai e-currency sbb nak close acc...jadi which one is the best!
    Sikit sikit lama lama jadi bukit...jangan guna e-currency company kalau hilang putih mata ...guna lah local bank.

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by desa View Post
    Mmg betul...local bank sangat bagus (sy juga ada acc guna local)...tapi masalahnya acc yg lama ni...terpaksa pakai e-currency sbb nak close acc...jadi which one is the best!
    jika kamu ada depo egold..maka hanya bleh withdraw egold sahaja walaupun ada depo option lain...

  7. #7
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by aabadrin19 View Post
    ...dan aku tambah lagi sokongan ... aku biasa buat local bank ..10 -15 minit dah masuk akaun... toothy9

    aku tak tau lerr.. dia pakai robot ker atau ea ... cekap sungguh thehehe

    tapi yang pasti dia tak pakai hantu raya ......sm_happy sm_upset sm_happy

    Mmg x guna Robot atau hantu raya ...
    itu sbbnya ada tempoh masa sehingga 24 jam ...
    kalau cepat ...mmg 5-10 minit dah ada dalam akaun trading

    tapi kalau lewat & belum sampai tempoh 24 jam tu ...
    jgn lak kata hantu raya atau robot tu x nak keja ...

    Sebabnya ... yg buat keja tu manusia biasa ....
    kdg2 ada urusan lain juga kat luar .



  8. #8
    Bullish desa's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    82
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    jika kamu ada depo egold..maka hanya bleh withdraw egold sahaja walaupun ada depo option lain...
    Rasanya tak pernah guna egold...asalnya guna local tapi ada buat internal transfer (masa tu tak tahu tak boleh internal transfer as well)...so sekarang dah tak boleh guna local!
    Sikit sikit lama lama jadi bukit...jangan guna e-currency company kalau hilang putih mata ...guna lah local bank.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us