BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 12 of 12

Thread: dunia fx

  1. #1
    Piplet
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    dunia fx

    salam tuk semua....

    I'm completely new to this forex world..but veeery interested nak join and nak cuba beli Dunia FX from Kak Rose. Before I nak beli...nak mintak pandangan all the pros and gurus on this forum regarding dunia FX, whether reliable or not and boleh diguna pakai. Sebabnye I baru2 ni dah terkena dengan roborex...yg lansung takleh pakai....burn duit jer rm 79.00...so anyone?...plssssssssss!!sm_smile

    rgds,
    the very desperate one

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by desperado View Post
    salam tuk semua....

    I'm completely new to this forex world..but veeery interested nak join and nak cuba beli Dunia FX from Kak Rose. Before I nak beli...nak mintak pandangan all the pros and gurus on this forum regarding dunia FX, whether reliable or not and boleh diguna pakai. Sebabnye I baru2 ni dah terkena dengan roborex...yg lansung takleh pakai....burn duit jer rm 79.00...so anyone?...plssssssssss!!sm_smile

    rgds,
    the very desperate one
    bagi pakcik ok la..dulu ada pakcik pakai..tapi kini pakcik sekadar ambik panduan aje dari signalnya..ada masa dia betul ada masa tak betul..tapi boleh digunakan dengan syarat kini mesti selalu beri perhatian pada trade kita tu..pakcik lebih suka guna teknik manual pakcik aje.

  3. #3
    Piplet
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks la pakcik..so kira2nye boleh la saya beli as a starter ek...or pakcik leh recomend mana2 package yg lebih bagus or yg lebih user friendly lagi...saya ni betul2 zero tang forex ni...bukan aper..nak carik extra income...kewangan tgh goyah sgt ni...

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    136
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by desperado View Post
    thanks la pakcik..so kira2nye boleh la saya beli as a starter ek...or pakcik leh recomend mana2 package yg lebih bagus or yg lebih user friendly lagi...saya ni betul2 zero tang forex ni...bukan aper..nak carik extra income...kewangan tgh goyah sgt ni...
    yang lain tu ko boleh tanya lan4280 sebab pakcik tengok dia punya trade gile dahsyat..ko pegi link ni http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=24250&page=9

  5. #5
    Piplet
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks...dgn pantas kite pegi link tu........zasssss!!

  6. #6
    Piplet
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hi

    aku guna Dunia FX jugak utk training. nak kata 100% accurate tu mmg mustahil... but at least bley jd panduan la.

    regards,
    ejay

  7. #7
    Intraday Master hyzuden's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kuala Selangor-Sungai Besar-Muar-Gold Coast
    Posts
    305
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hmmm...duniafx?...jap ye aku check...
    emel me at : [email protected]
    Salam Ceria Forexian
    Join Me
    Registration

  8. #8
    Intraday Master hyzuden's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kuala Selangor-Sungai Besar-Muar-Gold Coast
    Posts
    305
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    http://www.forum.fxopen.com/showthread.php?t=22905

    cuba check thread ni...ada lelong murah2 ni...hehhee..
    emel me at : [email protected]
    Salam Ceria Forexian
    Join Me
    Registration

  9. #9
    Intraday Master hyzuden's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kuala Selangor-Sungai Besar-Muar-Gold Coast
    Posts
    305
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Request Blocked by URL Filter Database

    Your request to URL "http://www.duniafx.com/" has been blocked by the Webwasher URL Filter Database. The URL is listed under categories (Spam URLs), which are not allowed by your administrator at this time. The following reputation level was assigned to it: Suspicious.

    sekali dah kene block web dia...oleh kerajaan selangor
    emel me at : [email protected]
    Salam Ceria Forexian
    Join Me
    Registration

  10. #10
    Bullish
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya dah guna robot duniafx ni... Saya selesa menggunakannya tetapi dah modify sedikitlah... Sekarang saya gunakannya untuk forex saya. Memang banyak membantu tapi kena tahu caranya...baby

    brother zack
    [email protected]
    [email protected]

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [SIZE="4"]Anda boleh mencuba indicator saya. Ianya tak memeningkan. Hanya menunggu MA bertukar warna biru-kuning, dot petunjuk untuk anda buy and sell, disamping stochastik mudah memandu arah pasaran setiap 15m, 1jam dan 4jam, signal MACD yang membantu kita agar lebih yakin atau perlu berhati-hati sebelum membuka posisi. Segalanya mudah dan membantu anda profit diantara 10-70pip setiap hari asalkan anda bermain secara cool dan bersikap sederhana mengaut rezeki di bumi Allah.. Malaysia boleh..!!![/SIZE]sm_cool

    Saudara boleh bertanya saya ke email ini:-

    [email protected]
    [email protected]

    Lihat contoh dragon indicator...
    Attached Files Attached Files
    Last edited by dragon indicator; 07-29-2008 at 01:51 PM.

  12. #12
    Piplet caribiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sg besi
    Posts
    23
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    huhuhu bnayk boleh dapat indicator percuma..huhuhu....sesiapa nak indicator boleh mintak kat aku k...SHI true indicator,Duniafx n Forex Killer..cube tgk nie..http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=31185

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us