BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8495$1.9067
Results 1 to 8 of 8

Thread: Rata-rata pip eur/usd TF 15 menit

  1. #1
    In Profit frels's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Question Rata-rata pip eur/usd TF 15 menit

    dari data yang ada, ternyata selama kirakira 1 bulan (data mulai tgl 20 juni), eur/usd dengan TF 15 menit, selisih antara nilai open dan close sebesar 6 pip. sementara untuk selisih nilai high dan low rata-rata 11 pip. itu artinya kalau kita bisa memprediksi nilai high dan low, kita bisa menang 8 pip (11 pip dipotong spread 3 pip) setiap 15 menit. wow... sm_happy
    that is statistic.

    bagi teman-teman yang lain kalau punya waktu tolong dihitung untuk pair yang lain dan bisa dipost disini. thanks.

  2. #2
    Intraday Master 4051fx's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    342
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Jadi gimana nih caranya bro??? bingung aku
    Indicators shows the past, Price Action shows the future

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Gak tahu nih bos...maksud nya apaan tuh?

  4. #4
    In Profit alify's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    102
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Itung itungannya dari mana? Apa dari candle stick doank? Ya klo itumah tinggal itung . Tp emang manfaat juga, kita bisa rata-ratakan kebiasaannya, jadi pas trade by candle bisa ada perkiraan gitu kali ya?

  5. #5
    In Profit abanglong08's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ini mau diterjemahin betul2 dong. masalahnya newbie ni mana tau mengkalkulat segala yg terpapar di skrin tuh. minta penjelasan dari senior tau veteran forex gimana kiraannya Tf nih. apa tuh TF?

  6. #6
    Bullish
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    88
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bro ada rumusannya ga?
    saya biasa pke TF 1hour. nah perhitungannya kaya gmn?
    saya msh bingung soalnya??

  7. #7
    In Profit
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nda ngerti ....

  8. #8
    In Profit
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    115
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maksudnya apa neh...apa bagus buat main scalping gitu.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us