BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 5 of 5

Thread: fxopen kok nggak masuk rangking broker forex pilihan

  1. #1
    In Profit frels's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Red face fxopen kok nggak masuk rangking broker forex pilihan

    saya iseng-iseng cari di google pake kata 'forex broker rangking'. setelah itu saya mulai search web yang mengadakan penilaian tentang broker forex. tapi dari beberapa situs yang saya kunjungi, tidak ada fxopen (tidak masuk rangking?) saya ingin tanya ke paka administrator mengapa bisa begitu?? kalau memang perlu dukungan kita semua yang ada di forum ini siap untuk memberi dukungan supaya fxopen menjadi yang terbaik.

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau penilaian itu kan , berdasarkan polling
    kayaknya belum ada web yg memberikan penilain peringkat broker secara subjektif

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2008
    Posts
    103
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sebenar nya apa sih yang di risaukan? yang penting broker beres dalam deposit dan withdraw kan?
    tapi yang jelas semua banyakan deposit terus seh....hehehehe
    kek gue ini...

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yup setuju
    selma depo dan wd lancar
    gak usah ikutin deh rangking kayak gitu

  5. #5
    Elder Analyst Totom's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    636
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    di earnforex.com fxopen ada dalam ratingnya+reviewnya, gw dah kasih rating fxopen di earnforex loh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us