BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Results 1 to 5 of 5

Thread: [ASK] Email Daily Confirmation - Belvedere Tidak Bisa Difilter Yahoo-Mail

  1. #1
    Bullish herry_winandi's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default [ASK] Email Daily Confirmation - Belvedere Tidak Bisa Difilter Yahoo-Mail

    saya pengguna email di yahoo..

    daily confirmation dari [email protected] selalu masuk ke inbox, padahal sudah saya filter agar masuk ke folder tertentu..

    [email protected] sudah saya masukkan ke dalam daftar contact..

    ada solusi? -tidak mengharapkan solusi 'pindah ke email lain aja'-

  2. #2
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yahoo kayaknya emang sering gitu
    saya juga udah filter untuk masuk ke folder tertentu ,
    tetep aja masuknya ke inbok juga .

  3. #3
    Bullish herry_winandi's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    untuk selain [email protected] sih saya ga ada masalah, khusus ini aja nih malah ngeyel masuk ke inbox..

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    101
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    masalahnya bukan di fxopenya nya deh
    emang yahoo filternya kurang bagus ,
    malah kadang kadang yg saya filter gak masuk semua

  5. #5
    Bullish
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    44
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    yahoo suka ngaco, kdang email yg datang suka masuk ke spam.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us