BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8467$1.9038
Results 1 to 9 of 9

Thread: Robo Forex

  1. #1
    In Profit frels's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Red face Robo Forex

    saya punya automatic trading robo forex yang bisa didownload di http://www.eracash.com
    sudah ada yang pake nggak??
    saya masih bingung cara memakainya. kalau sudah ada yang pake mohon dijelaskan.
    untuk pak modertor maaf kalau sudah ada yang post tentang hal ini. saya sudah search pake kata 'robo trading' hasilnya tidak ada jadi saya post aja.
    ini ada versi demonya (katanya) kalau mau:

    Code:
    http://rapidshare.com/files/126240001/forex-robot.zip.html
    Last edited by autodel; 07-12-2008 at 02:36 AM. Reason: link checked and tag code added

  2. #2
    In Profit rajanaga's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tanya ya... ea ni dapat dari mana...

    apa pun cuba aja la...

  3. #3
    In Profit abanglong08's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    117
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    sy dah donlod tapi cam mana nak masukkan dalam FX Open.
    tlong dibantu pak ya.

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    May 2007
    Posts
    32
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abanglong08 View Post
    sy dah donlod tapi cam mana nak masukkan dalam FX Open.
    tlong dibantu pak ya.
    cek aja di forumya, ada tuh petunjuk cara instalasinya di MT4. complit and mudah dimengerti sm_smile

  5. #5
    In Profit
    Join Date
    May 2008
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Biasa nya sih klo robot, pertama nya aja dapet , abis itu loss nya lebih banyak..
    Pengalaman seh dengan robot kurang mengenakkan

  6. #6
    Bullish e_spacexx's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    bkt subang..
    Posts
    57
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Robot forex

    Performance mula2 je ok..pastu hampeh..x digalakan guna..

  7. #7
    Piplet traderbaru's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ada yg punya resultnya performancenya (demo/real) gak ?

  8. #8
    In Profit agushertanto's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    124
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ikutan nuggu jawaban

  9. #9
    Piplet
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by frels View Post
    saya punya automatic trading robo forex yang bisa didownload di http://www.eracash.com
    sudah ada yang pake nggak??
    saya masih bingung cara memakainya. kalau sudah ada yang pake mohon dijelaskan.
    untuk pak modertor maaf kalau sudah ada yang post tentang hal ini. saya sudah search pake kata 'robo trading' hasilnya tidak ada jadi saya post aja.
    ini ada versi demonya (katanya) kalau mau:

    Code:
    http://rapidshare.com/files/126240001/forex-robot.zip.html
    another 10point 3 ea....martingale based huhuhuhuhu
    sm_upset REQUOTE BANYAK || ASYIK HANG JER MT4 || CHARGE DAH MAHALsm_upset
    sm_win

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us