BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8773$1.9354
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: EA GandaForex?iklan dalam paper sinar harian?

  1. #1
    Intraday Master hyzuden's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Kuala Selangor-Sungai Besar-Muar-Gold Coast
    Posts
    305
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya bfast ngan kengkawan pagi tadi dan baca paper sinar harian versi selangor..kat ruang iklan ada iklan forex 90% untung...jadi gua pun bukak website dia dan ni ha bukti yang abang sudin tu bagi...cam kenal jer indi tu...sape2yang tau pasal ea ni..kongsi2..dia jual usd24 rm70.. laman web dia - Rules #14 violation

    ni dia nyer promo graf...

  2. #2
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA ker indi jer?...kalau EA memang cun ler...

  3. #3

  4. #4
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    slalunya kalu ade tulis2 buy/sell ne indi.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  5. #5
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,319
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bitter View Post
    slalunya kalu ade tulis2 buy/sell ne indi.
    mcm pernah ku lihat ya.... tapik dimana aaaaaa

  6. #6
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,828
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    mcm pernah ku lihat ya.... tapik dimana aaaaaa
    di dalam forum nie gak ler keekekkeke

  7. #7
    In Profit ajid182's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Tok Muda,Kapar,Klang,Selangor D.E
    Posts
    219
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mazlimoin View Post
    di dalam forum nie gak ler keekekkeke
    haha..sistem brain trading dah top ye skrg..... ni bukan EA la.....manual punyaa trade maaa....

  8. #8
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    60
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    kalau tgk betul2 indicator tu. indiacator tu sama dgn indicator duniafx

  9. #9
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by deen83 View Post
    kalau tgk betul2 indicator tu. indiacator tu sama dgn indicator duniafx
    tajam mate kamu neh.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  10. #10
    In Profit yanshinoda's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Batu Pahat, Senggarang
    Posts
    238
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku rase indi2 ni de kat sini lah
    bukan ea ni
    ni indi ni die jual....

  11. #11
    Market Maker mohd rohmatullah bin isma's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    alor star / putrajaya
    Posts
    1,172
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    system pon org jual kaa.....kalau ea tu boleh laa juga dijual..sebab usaha..
    bercambah indi macam tu..sampai hati....masih ada org kaut untung
    dari ketamakan org ...huhuhuhu....
    aku syorkan..belajar sendiri..lebih memahami forex..
    jgn ambik jalan mudah..sebab yang mudah itu selalu kita tertipu..
    PETUA KEKAL PROFIT :
    KALAU DAH PROFIT 20-30 PIP/hari.. SHUT DOWN KOMPUTER..CABUT PLUG ELEKTRIK KOMPUTER.. SEMBUNYI MODEM..LEPAS TU LAYAN FAMILI ATAU GI JALAN JALAN ..DLL

  12. #12
    In Profit hazry_izuan's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    - Meru - Malaysia -
    Posts
    296
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Huhu..

    klau mcm tu aku pun nk jual gak la indi...

    hehe.... tgk smua indi yg ade kt gandaforex aku pun ade....

    aku wt lak forex berganda.... toothy9
    Quitters Never Wins, Winners Never Quits....

  13. #13
    Intraday Master hatisenang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Menumbok-Sabah-Malaysia
    Posts
    413
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Masalah yang selalu dihadapi oleh system yg main keluar2 signal:

    1. Terperangkap oleh false signal ( selalu berlaku, sebab nak cepat masuk market)
    2. Signal dah terlambat ( sebab nak confirm trend, padahal dah separuh jalan )
    3. Margin tak leh tahan (sebab price retracement) sebelum trend sebenar berlaku.
    4. Jenuh menunggu signal nak keluar... ( alih2 mulut buat signal sendiri )

    Itu pengalaman aku lah guna system yg ada signal2 ni... bukan nak kondem...
    Jurnal "Trade Cara Mudah Tapi Susah Nak Terangkan" JOURNAL CLOSED -08/08/08

    StocHasTic - Simple Happy Tool
    Jom FOREX with fxOpen
    MyForexBlog
    Trial Private System

  14. #14
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hatisenang View Post
    Masalah yang selalu dihadapi oleh system yg main keluar2 signal:

    1. Terperangkap oleh false signal ( selalu berlaku, sebab nak cepat masuk market)
    2. Signal dah terlambat ( sebab nak confirm trend, padahal dah separuh jalan )
    3. Margin tak leh tahan (sebab price retracement) sebelum trend sebenar berlaku.
    4. Jenuh menunggu signal nak keluar... ( alih2 mulut buat signal sendiri )

    Itu pengalaman aku lah guna system yg ada signal2 ni... bukan nak kondem...
    huhu.

    false signal xleh tahan tuh. kene MC.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  15. #15

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2017 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us