BUY FXO Forum Shares
1316
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.8526$1.9099
Page 1 of 15 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 216

Thread: Untuk pengguna Misakas 1.2 and 1.3

  1. #1
    Bullish asrijb's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    EA Misakas 1.2 and 1.3 yang power rangers!

    Misakas 1.3 suatu kuasa EA terbaru yang menghangatkan ruang forex. Tanpa keraguan, dengan setting yang betul dan pemilihan pair yang stabil, menjanjikan keuntungan yang stabil setiap hari. Lakukan sekarang untuk masa depan anda dengan misakas 1.3

    Download free EA and indicator ini dan saya boleh memberikan nasihat untuk anda. Jadilah seperti saya, profit setiap hari usd30 per pair! Usaha..dan teruskan lah berusaha untuk berjaya.

    Cadangan setting:
    Sesuai untuk GU, EU dan UJ
    TF: 30
    TP: 10
    Saiz Lot: 10-15 (Sila lakukan back test and buat pengiraan total margin sebenarnya dan dinasihatkan 10% digunakan dari jumlah margin untuk keseimbangan equity)
    SL: 0
    Scalp: False
    Trailing Stop: False

    EU: balance USD300; sl = 0;tp = 10; lot = 15;tf= 30
    GU: balance USD600; sl = 0;tp = 10; lot = 15;tf= 30

    Untuk memudahkan anda menjalankan EA ini 24jam, tak perlu sediakan PC, tak perlu pembaziran. Hanya langgan perkhidmatan VPS dari http://www.vpsland.com, pilih OS platform atau plan yang sesuai untuk anda (seperti saya, subscribe usd19 monthly pun dah cukup, Windows - EZ Lite). Anda hanya perlu pasang EA ini di virtual server dan monitor. Semudah ABC!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails mytrade.jpg  
    Attached Files Attached Files
    Last edited by asrijb; 06-14-2008 at 03:14 PM. Reason: Tambahan Info

  2. #2
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam asrijb

    pembayaran sewa VPS tu melalui ape ek??

    betul ker leh profit ari2 dgn EA misakas ni?? leh tunjukkn ss tak??

    thanks

  3. #3
    Bullish asrijb's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ni statement saya.. maintain usd15 per pair. yang negetif tue sbb silap sendiri..terclose manual hehehe..

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam asrijb

    pembayaran sewa VPS tu melalui ape ek??

    betul ker leh profit ari2 dgn EA misakas ni?? leh tunjukkn ss tak??

    thanks

    VPS tue bayar thru paypal or credit card. leh subscribe 1 month pn bole. semak cara pembayaran kt web http://www.vpsland.com
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails DetailedStatement.jpg  
    Last edited by nonamer; 06-20-2008 at 06:36 AM. Reason: back to back post in short time, please use multi quote

  4. #4
    Bullish deen83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    banting mari
    Posts
    61
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    macam mana nak setup MT4 dalam VPS tu

  5. #5
    Bullish asrijb's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by deen83 View Post
    macam mana nak setup MT4 dalam VPS tu
    Masa nk subscribe tue, pilih la mt4 software. mcm saya saya install sendiri je kt vps, le.. concept dia ko remote pc lain, desktop ko sendiri, and ko ada permission utk install software and set up EA

    Lite VPS - 64 Bit hosting plan setup fee $0.00 $0.00
    Lite VPS - 64 Bit hosting plan subscription fee $19.00 1 month $19.00
    Forex Metatrader Gainscope 64 Bit setup fee $0.00 $0.00
    Forex Metatrader Gainscope 64 Bit monthly fee $0.00 1 month $0.00
    Total $19.00

    3968449 2008.06.13 01:30 buy 15.00 eurusd. 1.5468 0.0000 1.5478 2008.06.13 01:39 1.5478 0.00 0.00 0.00 1 500.00
    3974545 2008.06.13 10:00 buy 3.00 usdjpy. 108.01 0.00 108.11 2008.06.13 11:58 108.11 0.00 0.00 0.00 277.50
    3974877 2008.06.13 10:11 sell 15.00 eurusd. 1.5410 0.0000 1.5400 2008.06.13 10:56 1.5400 0.00 0.00 0.00 1 500.00

    eu = usd30 (15 lot)
    uj = usd2.77 (small lot)

    sapa nak bagi? hehe
    Last edited by nonamer; 06-20-2008 at 06:36 AM. Reason: back to back post in short time, please use multi quote

  6. #6
    In Profit
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    107
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    izin donlot ea nya tuan.. nak cuba test...

    thanks

  7. #7
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam asrijb..

    kalo tak silap sy misakas tu takde stoplosskn?? tak bahaye ker?? margin kene cukup besar tu kalo takde stop loss ni..

    thanks..

  8. #8
    Bullish asrijb's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam asrijb..

    kalo tak silap sy misakas tu takde stoplosskn?? tak bahaye ker?? margin kene cukup besar tu kalo takde stop loss ni..

    thanks..
    firstly prinsip kalau guna ea tak ada stoploss, and you kene make sure equity you strong. Hanya gunakan margin 10% of your total free margin.
    You can adjust minimun equity setiap hari. so kalau drop sampai min equity, new post tak akan open, at least weekly you still maintain profit.

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam asrijb..

    kalo tak silap sy misakas tu takde stoplosskn?? tak bahaye ker?? margin kene cukup besar tu kalo takde stop loss ni..

    thanks..
    download dulu, then tgk ada stoploss setting. you assign sendiri
    Last edited by nonamer; 06-20-2008 at 06:37 AM. Reason: back to back post in short time, please use multi quote

  9. #9
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by asrijb View Post
    Misakas 1.3 suatu kuasa EA terbaru yang menghangatkan ruang forex. Tanpa keraguan, dengan setting yang betul dan pemilihan pair yang stabil, menjanjikan keuntungan yang stabil setiap hari. Lakukan sekarang untuk masa depan anda dengan misakas 1.3

    Download free EA and indicator ini dan saya boleh memberikan nasihat untuk anda. Jadilah seperti saya, profit setiap hari usd30 per pair! Usaha..dan teruskan lah berusaha untuk berjaya.

    Cadangan setting:
    Sesuai untuk GU, EU dan UJ
    TF: 30
    TP: 10
    Saiz Lot: 10-15 (Sila lakukan back test and buat pengiraan total margin sebenarnya dan dinasihatkan 10% digunakan dari jumlah margin untuk keseimbangan equity)
    SL: 0
    Scalp: False
    Trailing Stop: False

    EU: balance USD300; sl = 0;tp = 10; lot = 15;tf= 30
    GU: balance USD600; sl = 0;tp = 10; lot = 15;tf= 30

    Untuk memudahkan anda menjalankan EA ini 24jam, tak perlu sediakan PC, tak perlu pembaziran. Hanya langgan perkhidmatan VPS dari http://www.vpsland.com, pilih OS platform atau plan yang sesuai untuk anda (seperti saya, subscribe usd19 monthly pun dah cukup, Windows - EZ Lite). Anda hanya perlu pasang EA ini di virtual server dan monitor. Semudah ABC!
    ty bro.

    da download.

    minggu depan test camne.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  10. #10
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam bro asrijb n sume..

    kalo sape2 dah gune EA Misakas ni nnt, hantar ler ss kat sini ye.. nak tgk hasilnye..

    thanks..

  11. #11
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam bro asrijb n sume..

    kalo sape2 dah gune EA Misakas ni nnt, hantar ler ss kat sini ye.. nak tgk hasilnye..

    thanks..
    insyaallah bro.

    tgh gune skrg ne. nnt akan anta ss yerp.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  12. #12
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam sume..

    insyaallah bro.

    tgh gune skrg ne. nnt akan anta ss yerp.
    so far, mcm mane ye bro bitter ngan misakas ni?? kalo nak pakai EA ni margin kene berape yek? besar tak margin??

  13. #13
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam sume..



    so far, mcm mane ye bro bitter ngan misakas ni?? kalo nak pakai EA ni margin kene berape yek? besar tak margin??
    saye test pakai acc demo je dgn modal 5k.

    tp kalu real dgn ratus2 bley la kot.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

  14. #14
    In Profit areon25's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    289
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    salam bitter

    saye test pakai acc demo je dgn modal 5k.

    tp kalu real dgn ratus2 bley la kot.
    leh share ss tak?? nak tgk gak..

  15. #15
    Market Maker bitter's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,243
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by areon25 View Post
    salam bitter



    leh share ss tak?? nak tgk gak..
    tehee.

    masih awal lg bro.

    tunggu la dlm beberapa ari lagi yep.

    baru jerk open ea ne smlm.
    "Masih banyak yang perlu diketahui , dipelajari , difahami dan diamalkan."

Page 1 of 15 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us