BUY FXO Forum Shares
1247
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$2.1246$2.1903
Page 1 of 88 12345 11 51 ... LastLast
Results 1 to 15 of 1312

Thread: Masalah dan Persoalan: Pengesahan Akaun, Password dan Pincode

  1. #1
    In Profit PulunSakan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    253
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Masalah dan Persoalan: Pengesahan Akaun, Password dan Pincode

    camna nak tau saya under group fxmalay.

    sebagai newbie saya takut tersilap daftar atau tersilap klik, takut termasuk direct ke fxegypt, kan haru jadinya. kita sangka kita ngan fxmalay, rupa2nya dgn group lain.

    mesti ada cara nak cex nya

    di atas adalah soalan saya 1 1/2 tahun dahulu. he he



    bagi memudahkan rakan2 ke thread ni saya berikan link yg berkaitan untuk rujukan bersama

    1. Upload and Verification Account
    Pengesahan akaun atau verify akaun selepas mendaftar, bila mau deposit atau mahu membuat pengeluaran:
    boleh klik link di bawah

    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=20677

    2. Pengesahan akaun yang telah didaftarkan samada dalam group fxmalay atau dalam lain2 group:
    Boleh semak disini

    http://www.fxmalay.com/ahli.aspx

    harap dapat membantu sesama kita.
    Last edited by PulunSakan; 09-10-2008 at 08:41 AM.

  2. #2
    Elder Analyst support fxmalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    528
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    camna nak tau saya under group fxmalay.

    sebagai newbie saya takut tersilap daftar atau tersilap klik, takut termasuk direct ke fxegypt, kan haru jadinya. kita sangka kita ngan fxmalay, rupa2nya dgn group lain.

    mesti ada cara nak cex nya
    Ada banyak cara untuk hubungi pihak fxm untuk dapatkn kepastian.

    Anda boleh send PM melalui forum ini
    Anda boleh hubungi melalui YM melalui ID: fxmalay atau sfxmalay
    Dan anda boleh dapatkn no phone pihak fxm melalui web yg di sediakan.

    Terima kasih

  3. #3
    In Profit
    Join Date
    May 2007
    Posts
    130
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Anda boleh hubungi melalui YM melalui ID: fxmalay atau sfxmalay
    ym senang ckit ; tapi bila masanya online, siang je ke, malam je ke

  4. #4
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Soalan: Pengesahan Dua account

    Kalau saya buka dua account adakah saya perlu menghantar dokumen (IC & Bil) dua kali ataupun hanya sekali sahaja ?

  5. #5
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Kalau saya buka dua account adakah saya perlu menghantar dokumen (IC & Bil) dua kali ataupun hanya sekali sahaja ?
    nak bukak 100 account pun bole

    tapi, setiap satu account mesti verify , kalau tidak, tak leh buat wdraw....

    naya jer...

  6. #6
    In Profit braveheart's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    171
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Semak account live

    Tuan admin,
    Sila semak account live saya, adakah telah verify?

  7. #7
    Intraday Master Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by braveheart View Post
    Tuan admin,
    Sila semak account live saya, adakah telah verify?

    Do I know your acc number if you ask like that?

    better u asking in email ([email protected]) with your acc number.

  8. #8
    Piplet
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Tolong semak no akaun live saya

    Salam.....tolong semak no akaun saya (16759). adakah saya didalam group fxmalay dan adakah saya dah verify?

  9. #9
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Erm, lupa pula nak tanya.. Kalau register lebih dari satu account ni, boleh ker register guna email yang sama ? Maksudnya email yang penah digunakan untuk register first account dan seterusnya. Atau kena guna email yang berlainan ?

  10. #10
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,297
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    2.511
    Thanks
    19
    Thanked 55 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by Beskal View Post
    Erm, lupa pula nak tanya.. Kalau register lebih dari satu account ni, boleh ker register guna email yang sama ? Maksudnya email yang penah digunakan untuk register first account dan seterusnya. Atau kena guna email yang berlainan ?
    bole, tiada masalah , nak guna email lain pun bole

  11. #11

  12. #12
    In Profit
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    104
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Oh ok.. terima kasih kerana menjawab soalan soalan saya.

  13. #13
    Bullish
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Soalan: Verified account

    Soalan simple ajer.tapi memerlukan jawapan

    Kena deposite dulu ker pastu baru boleh hantar ID untuk di verified.
    atau boleh hantar dulu kemudia deposite.

    TQ.

  14. #14
    In Profit
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    132
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku kira lebih baik kita hantar ID lebih dulu untuk diverified.

    Bisa juga bersamaan hantar ID kita minta ubah leverage jadi 1:500 dan Swap Free bagi yang beragama Islam.

    Kalo dah verified tenang lah hati dan deposit lebih mudah, dana sudah masuk bisa langsung trade.

    Tak perlu apply SWAP FREE kerna dah sememangnya Islamic Account.

    Sesiapa yang dah register, anda sudah boleh untuk deposit dan juga trade.

    PAstikan juga untuk Verify account anda dengan menghantar salinan IC dan Bil Utility kepada [email protected] bagi mereka yga register FXMALAY
    Last edited by Admin FXMalay; 07-25-2007 at 04:27 PM.

  15. #15
    Piplet TryTheBest's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    KK
    Posts
    18
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    maksudnya..kalo memang register under Fxmalay...akaun otomatik jadi = Islamic Account@ swap free ke? atau kena apply jugak? Lagi satu, masa saya register hari tu, email yg saya trima selepas daftar mintak ID sahaja! lain2 doc tak pulak! tak pasti pulak dah verify ke blum ni..
    Last edited by TryTheBest; 07-26-2007 at 09:18 AM.

Page 1 of 88 12345 11 51 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2016 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning:: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us